Rob_trike pisze:Napisz jeszcze prosze co dla Ciebie się liczy - prędkość, wygoda, chromy, moc, trakcja, mozliwośc zapakowania bagaży itd itp....
Czym do tej pory jeździłeś ?
Przez ostatnie kilka lat diametralnie zmieniło się pojęcie o budowie traji - kiedyś max to silnik golf czy inna rzędowa 4ka... Garbus królował i sam tez miałem dwie na tym silniku... Teraz na czasie jest silnik subaru....
Ogłoszenia nie wyświetlają się
Szczerze to tak jak napisałem to nie mam żadnego doświadczenia z trajkami więc ciężko się ustosunkować. Napewno chciałbym aby wyglądała , jechałai żeby był dźwięk Kiedyś jeździłem choperem ale na javie TS później (do teraz) masa różnorakich aut się przewineła (staram się mieć trzy auta i conajmniej 2 razy w roku dwa z nich wymienić). Jakiś czas temu był quad przeprawowy i było mega niestety zdecydowałem się na większa inwestycję i musiął pójść "do ludzi" Dlatego liczę teraz na Wasze duże do świadczenie.
Rob_trike pisze:Napisz jeszcze prosze co dla Ciebie się liczy - prędkość, wygoda, chromy, moc, trakcja, mozliwośc zapakowania bagaży itd itp....
Przez ostatnie kilka lat diametralnie zmieniło się pojęcie o budowie traji - kiedyś max to silnik golf czy inna rzędowa 4ka... Garbus królował i sam tez miałem dwie na tym silniku... Teraz na czasie jest silnik subaru....
Czyli obie , których zdjęcia dołączyłeś są na sprzedaż ? Jeśli tak to daj linki na maila : roch2003@o2.pl
Wygląda cłakiem całkiem. A silnik diesla do trajki to dobry pomysł? Jakoś mało ich widać na rynku.
p.s. czy rodzaj rejestracji motocykl lub samochodowy inny ma na coś wpływ oprócz przyczepy ? Bo z tego co zrozumiałem to na kat. B będzie można jeździć chyba każdą a to jest dla mnie priorytet.
Czyli obie , których zdjęcia dołączyłeś są na sprzedaż ? Jeśli tak to daj linki na maila : roch2003@o2.pl
no nie zrozumiałeś Roba do końca , to są jego traje, ale jedna cieszy Rożka , a druga zapierdala z Presidentem
no nie zrozumiałeś Roba do końca , to są jego traje, ale jedna cieszy Rożka , a druga zapierdala z Presidentem [/quote
Najstarsze miasto w Polsce wita ... Z Trają jak z babą wszystkie fajne ale jak dotkniesz , dosiądziesz , i przejedziesz się będziesz wiedział że to TA właśnie . A tak na poważnie każda traja jest robiona pod właściciela pierwszego właściciela i nie koniecznie będzie pasować pod kolejnego ,pozycja kierownika wzrost , waga , i długość rąk ma znaczenie , szczególnie przy dłuższych przejazdach ... bo nie oto chodzi by po godzinie jazdy czuć się jak po ukrzyżowaniu ...
dark pisze:Najstarsze miasto w Polsce wita ... Z Trają jak z babą wszystkie fajne ale jak dotkniesz , dosiądziesz , i przejedziesz się będziesz wiedział że to TA właśnie . A tak na poważnie każda traja jest robiona pod właściciela pierwszego właściciela i nie koniecznie będzie pasować pod kolejnego ,pozycja kierownika wzrost , waga , i długość rąk ma znaczenie , szczególnie przy dłuższych przejazdach ... bo nie oto chodzi by po godzinie jazdy czuć się jak po ukrzyżowaniu ...
NAjwiększy problem w tym, że wszystkie traje ciekawe pojawiają się 600-700km ode mnie. Trochę daleko, żeby jechać zobaczyć czy dobrze mi się siedzi
Wygląda cłakiem całkiem. A silnik diesla do trajki to dobry pomysł? Jakoś mało ich widać na rynku.
p.s. czy rodzaj rejestracji motocykl lub samochodowy inny ma na coś wpływ oprócz przyczepy ? Bo z tego co zrozumiałem to na kat. B będzie można jeździć chyba każdą a to jest dla mnie priorytet.
Teoretycznie oc za samochodowa powinno byc wyzsze. Praktyka pokazuje że mozna to obejśc. Poza tym na samochodowej mozesz bez kasku jechac.
Akurat w monej jest turbina ktora sobie ladnie pogwizduje. Nie ma dudnienia boxera. Plusem jest zuzycie paliwa.
dark pisze:Najstarsze miasto w Polsce wita ... Z Trają jak z babą wszystkie fajne ale jak dotkniesz , dosiądziesz , i przejedziesz się będziesz wiedział że to TA właśnie . A tak na poważnie każda traja jest robiona pod właściciela pierwszego właściciela i nie koniecznie będzie pasować pod kolejnego ,pozycja kierownika wzrost , waga , i długość rąk ma znaczenie , szczególnie przy dłuższych przejazdach ... bo nie oto chodzi by po godzinie jazdy czuć się jak po ukrzyżowaniu ...
NAjwiększy problem w tym, że wszystkie traje ciekawe pojawiają się 600-700km ode mnie. Trochę daleko, żeby jechać zobaczyć czy dobrze mi się siedzi
Pogadaj z Rożkiem, powie Ci jak blisko ma wszędzie, to tylko same plusy, jedziesz i poznajesz swój kraj
Też mam diesla w traji i fajnie klekocze i ten świst turbiny...
Pogadaj z Rożkiem, powie Ci jak blisko ma wszędzie, to tylko same plusy, jedziesz i poznajesz swój kraj
Latem można podróżować ale o tej porze roku wracać 800km trajką to moze się nie znam ale raczej jajka się nie spocą
Latem można podróżować ale o tej porze roku wracać 800km trajką to moze się nie znam ale raczej jajka się nie spocą
Bierzesz (pożyczasz) lawetę za parę stówek i komfortowo, w ciepełku, bez strachu
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem, kto kupuje , wszyscy qrwa trajki wyprzedają, hallloooo?
adaśko pisze:Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem, kto kupuje , wszyscy qrwa trajki wyprzedają, hallloooo?
Właśnie mało osób chce sprzedać a kupić coś trzeba:)
Witam z Mikołowa .Jak już chcesz coś kupić to coś porządnego, bo ja już mam 3 silnik w mojej i teraz przyszedł czas na SUB.... czy coś tam, a czy to dobry wybór to będzie wiadomo po przejażdżce dookoła Polski na przyszły rok .Mam nadzieję że mnie Franki na tę wycieczkę zabierze
BOOM pisze:Witam z Mikołowa .Jak już chcesz coś kupić to coś porządnego, bo ja już mam 3 silnik w mojej i teraz przyszedł czas na SUB.... czy coś tam, a czy to dobry wybór to będzie wiadomo po przejażdżce dookoła Polski na przyszły rok .Mam nadzieję że mnie Franki na tę wycieczkę zabierze