Szczerze to tak jak napisałem to nie mam żadnego doświadczenia z trajkami więc ciężko się ustosunkować. Napewno chciałbym aby wyglądała , jechałai żeby był dźwięk Kiedyś jeździłem choperem ale na javie TS później (do teraz) masa różnorakich aut się przewineła (staram się mieć trzy auta i conajmniej 2 razy w roku dwa z nich wymienić). Jakiś czas temu był quad przeprawowy i było mega niestety zdecydowałem się na większa inwestycję i musiął pójść "do ludzi" Dlatego liczę teraz na Wasze duże do świadczenie.Rob_trike pisze:Napisz jeszcze prosze co dla Ciebie się liczy - prędkość, wygoda, chromy, moc, trakcja, mozliwośc zapakowania bagaży itd itp....
Czym do tej pory jeździłeś ?
Przez ostatnie kilka lat diametralnie zmieniło się pojęcie o budowie traji - kiedyś max to silnik golf czy inna rzędowa 4ka... Garbus królował i sam tez miałem dwie na tym silniku... Teraz na czasie jest silnik subaru....
Ogłoszenia nie wyświetlają się
Powitanie z Zachodnipomorskiego
-
- Kontakt:
Re: Powitanie z Zachodnipomorskiego
-
- Kontakt:
Czyli obie , których zdjęcia dołączyłeś są na sprzedaż ? Jeśli tak to daj linki na maila : roch2003@o2.plRob_trike pisze:Napisz jeszcze prosze co dla Ciebie się liczy - prędkość, wygoda, chromy, moc, trakcja, mozliwośc zapakowania bagaży itd itp....
Przez ostatnie kilka lat diametralnie zmieniło się pojęcie o budowie traji - kiedyś max to silnik golf czy inna rzędowa 4ka... Garbus królował i sam tez miałem dwie na tym silniku... Teraz na czasie jest silnik subaru....
-
- Kontakt:
Wygląda cłakiem całkiem. A silnik diesla do trajki to dobry pomysł? Jakoś mało ich widać na rynku.GREGOR pisze:o tej od początku myślałem :
http://e-trike.pl/forum/viewtopic.php?f=47&t=5236
polecam...
p.s. czy rodzaj rejestracji motocykl lub samochodowy inny ma na coś wpływ oprócz przyczepy ? Bo z tego co zrozumiałem to na kat. B będzie można jeździć chyba każdą a to jest dla mnie priorytet.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
no nie zrozumiałeś Roba do końca , to są jego traje, ale jedna cieszy Rożka , a druga zapierdala z PresidentemRobertSzczecin pisze:Czyli obie , których zdjęcia dołączyłeś są na sprzedaż ? Jeśli tak to daj linki na maila : roch2003@o2.plRob_trike pisze:Napisz jeszcze prosze co dla Ciebie się liczy - prędkość, wygoda, chromy, moc, trakcja, mozliwośc zapakowania bagaży itd itp....
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
-
- Kontakt:
no nie zrozumiałeś Roba do końca , to są jego traje, ale jedna cieszy Rożka , a druga zapierdala z Presidentem [/quoteGREGOR pisze:RobertSzczecin pisze:Czyli obie , których zdjęcia dołączyłeś są na sprzedaż ? Jeśli tak to daj linki na maila : roch2003@o2.plRob_trike pisze:Napisz jeszcze prosze co dla Ciebie się liczy - prędkość, wygoda, chromy, moc, trakcja, mozliwośc zapakowania bagaży itd itp....
Aaa ok. Też bym czymś pozapierdalał )
Najstarsze miasto w Polsce wita ... Z Trają jak z babą wszystkie fajne ale jak dotkniesz , dosiądziesz , i przejedziesz się będziesz wiedział że to TA właśnie . A tak na poważnie każda traja jest robiona pod właściciela pierwszego właściciela i nie koniecznie będzie pasować pod kolejnego ,pozycja kierownika wzrost , waga , i długość rąk ma znaczenie , szczególnie przy dłuższych przejazdach ... bo nie oto chodzi by po godzinie jazdy czuć się jak po ukrzyżowaniu ...
-
- Kontakt:
NAjwiększy problem w tym, że wszystkie traje ciekawe pojawiają się 600-700km ode mnie. Trochę daleko, żeby jechać zobaczyć czy dobrze mi się siedzidark pisze:Najstarsze miasto w Polsce wita ... Z Trają jak z babą wszystkie fajne ale jak dotkniesz , dosiądziesz , i przejedziesz się będziesz wiedział że to TA właśnie . A tak na poważnie każda traja jest robiona pod właściciela pierwszego właściciela i nie koniecznie będzie pasować pod kolejnego ,pozycja kierownika wzrost , waga , i długość rąk ma znaczenie , szczególnie przy dłuższych przejazdach ... bo nie oto chodzi by po godzinie jazdy czuć się jak po ukrzyżowaniu ...
Dobrze rozpoczynać na zlocie około 50 sprzętów i do każdego można się przymieżyć
-
- Member
- Kontakt:
Teoretycznie oc za samochodowa powinno byc wyzsze. Praktyka pokazuje że mozna to obejśc. Poza tym na samochodowej mozesz bez kasku jechac.RobertSzczecin pisze:Wygląda cłakiem całkiem. A silnik diesla do trajki to dobry pomysł? Jakoś mało ich widać na rynku.GREGOR pisze:o tej od początku myślałem :
polecam...
p.s. czy rodzaj rejestracji motocykl lub samochodowy inny ma na coś wpływ oprócz przyczepy ? Bo z tego co zrozumiałem to na kat. B będzie można jeździć chyba każdą a to jest dla mnie priorytet.
Akurat w monej jest turbina ktora sobie ladnie pogwizduje. Nie ma dudnienia boxera. Plusem jest zuzycie paliwa.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Pogadaj z Rożkiem, powie Ci jak blisko ma wszędzie, to tylko same plusy, jedziesz i poznajesz swój krajRobertSzczecin pisze:NAjwiększy problem w tym, że wszystkie traje ciekawe pojawiają się 600-700km ode mnie. Trochę daleko, żeby jechać zobaczyć czy dobrze mi się siedzidark pisze:Najstarsze miasto w Polsce wita ... Z Trają jak z babą wszystkie fajne ale jak dotkniesz , dosiądziesz , i przejedziesz się będziesz wiedział że to TA właśnie . A tak na poważnie każda traja jest robiona pod właściciela pierwszego właściciela i nie koniecznie będzie pasować pod kolejnego ,pozycja kierownika wzrost , waga , i długość rąk ma znaczenie , szczególnie przy dłuższych przejazdach ... bo nie oto chodzi by po godzinie jazdy czuć się jak po ukrzyżowaniu ...
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- tim
- Kontakt:
Też mam diesla w traji i fajnie klekocze i ten świst turbiny...RobertSzczecin pisze:Wygląda cłakiem całkiem. A silnik diesla do trajki to dobry pomysł? Jakoś mało ich widać na rynku.GREGOR pisze:o tej od początku myślałem :
polecam...
-
- Kontakt:
Latem można podróżować ale o tej porze roku wracać 800km trajką to moze się nie znam ale raczej jajka się nie spocąGREGOR pisze:Pogadaj z Rożkiem, powie Ci jak blisko ma wszędzie, to tylko same plusy, jedziesz i poznajesz swój krajRobertSzczecin pisze:NAjwiększy problem w tym, że wszystkie traje ciekawe pojawiają się 600-700km ode mnie. Trochę daleko, żeby jechać zobaczyć czy dobrze mi się siedzidark pisze:Najstarsze miasto w Polsce wita ... Z Trają jak z babą wszystkie fajne ale jak dotkniesz , dosiądziesz , i przejedziesz się będziesz wiedział że to TA właśnie . A tak na poważnie każda traja jest robiona pod właściciela pierwszego właściciela i nie koniecznie będzie pasować pod kolejnego ,pozycja kierownika wzrost , waga , i długość rąk ma znaczenie , szczególnie przy dłuższych przejazdach ... bo nie oto chodzi by po godzinie jazdy czuć się jak po ukrzyżowaniu ...
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Bierzesz (pożyczasz) lawetę za parę stówek i komfortowo, w ciepełku, bez strachuRobertSzczecin pisze:Latem można podróżować ale o tej porze roku wracać 800km trajką to moze się nie znam ale raczej jajka się nie spocąGREGOR pisze:Pogadaj z Rożkiem, powie Ci jak blisko ma wszędzie, to tylko same plusy, jedziesz i poznajesz swój krajRobertSzczecin pisze:NAjwiększy problem w tym, że wszystkie traje ciekawe pojawiają się 600-700km ode mnie. Trochę daleko, żeby jechać zobaczyć czy dobrze mi się siedzidark pisze:Najstarsze miasto w Polsce wita ... Z Trają jak z babą wszystkie fajne ale jak dotkniesz , dosiądziesz , i przejedziesz się będziesz wiedział że to TA właśnie . A tak na poważnie każda traja jest robiona pod właściciela pierwszego właściciela i nie koniecznie będzie pasować pod kolejnego ,pozycja kierownika wzrost , waga , i długość rąk ma znaczenie , szczególnie przy dłuższych przejazdach ... bo nie oto chodzi by po godzinie jazdy czuć się jak po ukrzyżowaniu ...
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem, kto kupuje , wszyscy qrwa trajki wyprzedają, hallloooo?
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
-
- Kontakt:
Właśnie mało osób chce sprzedać a kupić coś trzeba:)adaśko pisze:Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem, kto kupuje , wszyscy qrwa trajki wyprzedają, hallloooo?
- krobia
- Kontakt:
Od dziś jesteś użytkownikiem tego forumadaśko pisze:Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem,
To, że rok czasu był pożądek w tematach to nie oznacza, że nie można powrócić do "korzeni"
- adaśko
- Kontakt:
To czemu jeszcze nie ma gatki o cycachkrobia pisze:Od dziś jesteś użytkownikiem tego forumadaśko pisze:Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem,
To, że rok czasu był pożądek w tematach to nie oznacza, że nie można powrócić do "korzeni"
- krobia
- Kontakt:
No faktycznie pogubiłeś sieadaśko pisze:To czemu jeszcze nie ma gatki o cycachkrobia pisze:Od dziś jesteś użytkownikiem tego forumadaśko pisze:Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem,
...juz dziś było. W prawdzie nie o cyckach tylko o dupie ale było
Ostatnio zmieniony 29 lis 2018, 21:25 przez krobia, łącznie zmieniany 1 raz.
- adaśko
- Kontakt:
Taaaa i powiedz jeszcze, że Babkowe klimaty wrócąkrobia pisze:No faktycznie pogubiłem sieadaśko pisze:To czemu jeszcze nie ma gatki o cycachkrobia pisze:Od dziś jesteś użytkownikiem tego forumadaśko pisze:Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem,
...juz dziś było. W prawdzie nie o cyckach tylko o dupie ale było
- krobia
- Kontakt:
Wrócą. Tyle, że nie w Babkach a w Szepleeee....cos tam
-
- Kontakt:
Ja o cyckach tez chetnie:)adaśko pisze:To czemu jeszcze nie ma gatki o cycachkrobia pisze:Od dziś jesteś użytkownikiem tego forumadaśko pisze:Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem,
- krobia
- Kontakt:
ty nie myśl o cyckach tylko którą traje wybrać....a wtedy w cyckach bedziesz przebierałRobertSzczecin pisze:Ja o cyckach tez chetnie:)adaśko pisze:To czemu jeszcze nie ma gatki o cycachkrobia pisze:Od dziś jesteś użytkownikiem tego forumadaśko pisze:Qrwa , co tu się dzieje ,? W jaki kolwiek temat nie wchodzę , to w każdym na ten sam temat, qrwa już się pogubiłem,
- BOOM
- Kontakt:
Witam z Mikołowa .Jak już chcesz coś kupić to coś porządnego, bo ja już mam 3 silnik w mojej i teraz przyszedł czas na SUB.... czy coś tam, a czy to dobry wybór to będzie wiadomo po przejażdżce dookoła Polski na przyszły rok .Mam nadzieję że mnie Franki na tę wycieczkę zabierze
-
- Member
- Kontakt:
Rozumiem, że Białystok jest na trasie objazdu ?BOOM pisze:Witam z Mikołowa .Jak już chcesz coś kupić to coś porządnego, bo ja już mam 3 silnik w mojej i teraz przyszedł czas na SUB.... czy coś tam, a czy to dobry wybór to będzie wiadomo po przejażdżce dookoła Polski na przyszły rok .Mam nadzieję że mnie Franki na tę wycieczkę zabierze
- BOOM
- Kontakt:
Myśle że odwiedzimy krańcowe punkty ojczyzny: Osinów - Dolne ,Rozewie ,Zosin ,Opołonek .No i oczywiście Białystok