W związku z tym, że od niedawna dopadła mnei starość (pękła czterdziestka) zaintersesowałem się tematem trajek i przyznam, że wciągnęło mnie całkowicie. Od kilkunastu dni siedzę i czytam wszystkie posty, oglądam fimy na youtubie ze zlotów i nie tylko i uznałem, że to jest to co chcę teraz robić.
Nieukrywam, że duży wpływ miał fakt, że dokładnie w dniu 40-tych urodzin dowiedzialem sie, że będzie można trajkami jeździć na kat. B i uznałem, że to jest znak

W związku z powyższym rozpocząłem poszukiwania trajki i tu pojawił się problem. Okazuje się, że wramach mojego budżetu nei poszaleję. i Stąd moja prośba o porady ewentualnie może jakieś gotowe rozwiązania. Nie wiem czy powinienem kontynuowac w powitalni ale dokończę tu i najwyżej napiszę jeszcze w handelku.
Szukam trajki tak do 30 000 PLN. Oczywiście jakby się udalo taniej to też nie będę narzekał bo wiadomo, że zakup to dopiero początek wydatków (odzież, kaski, sakwy etc). Raczej szukam czegoś większego niż na 126p lub zaporożcu.
Dlaczego nie spróbuję sam ? Boję się, że nie uciąknę tematu samodzielnie a poza tym na ogół zawsze działam szybko więc chciałbym na wiosnę (może jeszcze szybciej) mieć możliwość objeżdżać już ulice.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc w temacie.
Pozdrawiam
Robert