chował się za owiewką ?Sulkyrider pisze:Pogoda do jazdy,polatał bym, ale z tą lampą to obciach w chuj.![]()
![]()
![]()
Nie wiem co autor miał na myśli.
XJ600
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Re: XJ600
Prawie bym wymienił lampę. Pewnie ten chuj roznosiciel się wyjebał na rowerze i zakurwił moją paczką o beton.
Napisałem do chińczyków, mają mi wysłać nową. Ktoś kojarzy od czego by podszedł klosz? 133mm średnica wewnętrzna ramki.
Napisałem do chińczyków, mają mi wysłać nową. Ktoś kojarzy od czego by podszedł klosz? 133mm średnica wewnętrzna ramki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- custom
- Member

- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Pewnie od jakiś halogenów , może z allegro jakiś miły koleś zmierzy Ci .Sulkyrider pisze:Prawie bym wymienił lampę. Pewnie ten chuj roznosiciel się wyjebał na rowerze i zakurwił moją paczką o beton.
Omne Trinum Perfectum.
- bandit
- Kontakt:
133???? Mniejszej nie bylo???? Wsk miala ze 155 duży fiacior ze 145 . A 133? Moze w rowerowym? A tak na poważnie nie masz lampiona od ciągnika???zobaczę w garażu to Ci wypożyczę i moze nawet jutro byś miał do odbioru w poznaniu...
- Sulkyrider
- Kontakt:
Ta była fajna, bo miała miejsce na schowanie instalacji.
T F F T
T F F T
- Sulkyrider
- Kontakt:
No to trudno. Poczekam aż chińczyki przyślą nową lampę.
T F F T
T F F T
-
Czarek-trike
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Zostaw tą plastikową kurwę co masz... weźmiesz to czarnym matem potraktujesz i da radę . Przecież ta chińska lampka i tak nie zmieni dizajnóóó
tego sprzęta.... ''koń jest jak każdy widzi'' 
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- Sulkyrider
- Kontakt:
Chińczyki wyślą mi nowy klosz lampy, ale nie teraz, bo 6.02 mają nowy rok i 2 tygodnie będą świętować. Wszystkie fabryki, sklepy i urzędy mają w tym czasie pozamykane.
No to kurwa miesiąc czekania.
No to kurwa miesiąc czekania.
T F F T
T F F T
- Sulkyrider
- Kontakt:
Dzięki, poczekam na chinoli.bandit pisze:To mam szukac ciagnikowej czy nie?
T F F T
T F F T
- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
Kanapę mam z jawy ts za 30 zeta jest twoja. Co do zbiornika to mam z shadow 700 tu cena 270zl. Polecam zbiornik z junaka albo iza49. Najlepiej zdejmij zbiornik i zobacz jak tam jest z ramą. Może okazać się że nie będzie jak założyć baku z wsk janka czy starej jawy.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2016, 00:00 przez mazda, łącznie zmieniany 1 raz.
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
-
Czarek-trike
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
- Sulkyrider
- Kontakt:
Zgadza sie.
Tak jak czarek mówi, temat kanapy i zbiornika nieaktualny.
Aczkolwiek....... kanapę wezmę
Tak jak czarek mówi, temat kanapy i zbiornika nieaktualny.
Aczkolwiek....... kanapę wezmę
T F F T
T F F T
- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
Sulk może posiadasz zbiornik do Jawy 350 TS ? Potrzebuje taki bez korka i kranika, do malowania, może być zardzewiały.
Co do kanapy to faktycznie ją chcesz ?
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
- Sulkyrider
- Kontakt:
Tak, chcę kanapę. Zbiornika nie posiadam.mazda pisze:Sulk może posiadasz zbiornik do Jawy 350 TS ? Potrzebuje taki bez korka i kranika, do malowania, może być zardzewiały.
T F F T
T F F T
- Sulkyrider
- Kontakt:
Seryjne tłumiki m się w chuj nie podobają, zapragnąłem mieć "cygara". Na allegro znalazłem w dziale z klamotami samochodowymi takie coś pod tytułem "tłumik uniwersalny", zakupiłem obejrzałem i wygląda tak jak chcę, ale z tłumieniem może być problem, bo wewnątrz tylko killka rzędów małych dziurek.
Wygoogliłem sobie jak wyglądają dbkillery, poczytałem opinie które jakdziałają i wykonałem według zdobytej wiedzy.
Należało wykonać rurki z otworami, które będą miały zadziory do wewnątrz, co ma zakłócić przepływ i poszatkować falę uderzeniową. Zaostrzyłem śrubę na trójkąt i prasą wyduszałem otwory. To co uzyskałem, wcisnąłem do tłumików i zablokowałem śrubami.
Należało wykonać rurki z otworami, które będą miały zadziory do wewnątrz, co ma zakłócić przepływ i poszatkować falę uderzeniową. Zaostrzyłem śrubę na trójkąt i prasą wyduszałem otwory. To co uzyskałem, wcisnąłem do tłumików i zablokowałem śrubami.
T F F T
T F F T
- Sulkyrider
- Kontakt:
A kolanka wydechowe to pikuś, bo tak się składa że chłopaki w babkach kupili niedawno giętarkę trzpieniową, kamienie akurat na początek wzięli na 40mm, nagięli kupę rur na próby, wiec kolanek mam w chuj 
Do tego zakupiłem spraj na 800stopni i kilka puszek zwykłego i tak pomału, po taniości jakoś nadam motorkowi wygląd, którego nie będę się wstydził
Do tego zakupiłem spraj na 800stopni i kilka puszek zwykłego i tak pomału, po taniości jakoś nadam motorkowi wygląd, którego nie będę się wstydził
T F F T
T F F T
- Sulkyrider
- Kontakt:
Custom, czy będzie bas, to nie jestem pewien, ale na to liczę.
Kilka wydechów już w życiu spłodziłem, to jakieś doświadczenie mam. Taką rurę chciałem już wczesniej zrobić,ale nie pomyślałem że wystarczy zwykłą śrubę zaostrzyć.
Kilka wydechów już w życiu spłodziłem, to jakieś doświadczenie mam. Taką rurę chciałem już wczesniej zrobić,ale nie pomyślałem że wystarczy zwykłą śrubę zaostrzyć.
T F F T
T F F T
- winda
- Secretary

- Kontakt:
to co kupiłeś to sie strumienica nazywa.
co do tych rurek. podobne zrobiłem kilka lat temu jak do Stasia jechaliśmy. głos był jak z kosiarki i moc spadła. Po drodze, u Jozima, pozbłem się ich za pomocą gumówki. po prostu suma fi tych otworów była za mała aby odprowadzić spaliny
co do tych rurek. podobne zrobiłem kilka lat temu jak do Stasia jechaliśmy. głos był jak z kosiarki i moc spadła. Po drodze, u Jozima, pozbłem się ich za pomocą gumówki. po prostu suma fi tych otworów była za mała aby odprowadzić spaliny
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
Szefciu
- Member

- Kontakt:
w takich samych obudowach sa strumienice i tłumiki. Przeciez ja miałem takie zamontowane. I w porównaniu do obecnego przelotowego wydechu było troszeczke ciszej.winda pisze:to co kupiłeś to sie strumienica nazywa.
- Sulkyrider
- Kontakt:
Suma powierzchni otworów jest większa, niż początkowy przekrój przelotu.
W trajce mam podobne "dbkillery", ale wiercone.
Strumienica, to co innego. W strumienicy kształt przelotu powoduje zawirowanie gazów wylotowych, co ma poprawiać opróżnianie. Oczywiście wstawienie strumienicy z allegro powoduje taki sam wzrost mocy jak wstawienie power rezystora i magnetyzerów.
W customowych wydechach zasada jest prosta - nie dławić przelotów i liczyc że nie pogorszą znacząco parametrów silnika. Brzmienie - doświadczalnie. Te dupsy zawsze moge wyjąć i wpakować inne. Przelotu nie zdławiłem, więc wyznacznikiem będzie dźwięk
W trajce się pierdoliłem z wydechami długo, mam 3 komory rezonansowe i dbkiller. Nie mam ochoty budowac kolejnego promu kosmicznego. Najbardziej mi się podobało brzmienie,które uzyskałem w maluchowej, a tam komór rezonansowych nie było wcale.
Nie ma jednej drogi, trzeba kombinowac ,a ja lubię
W trajce mam podobne "dbkillery", ale wiercone.
Strumienica, to co innego. W strumienicy kształt przelotu powoduje zawirowanie gazów wylotowych, co ma poprawiać opróżnianie. Oczywiście wstawienie strumienicy z allegro powoduje taki sam wzrost mocy jak wstawienie power rezystora i magnetyzerów.
W customowych wydechach zasada jest prosta - nie dławić przelotów i liczyc że nie pogorszą znacząco parametrów silnika. Brzmienie - doświadczalnie. Te dupsy zawsze moge wyjąć i wpakować inne. Przelotu nie zdławiłem, więc wyznacznikiem będzie dźwięk
W trajce się pierdoliłem z wydechami długo, mam 3 komory rezonansowe i dbkiller. Nie mam ochoty budowac kolejnego promu kosmicznego. Najbardziej mi się podobało brzmienie,które uzyskałem w maluchowej, a tam komór rezonansowych nie było wcale.
Nie ma jednej drogi, trzeba kombinowac ,a ja lubię
T F F T
T F F T