chował się za owiewką ?Sulkyrider pisze:Pogoda do jazdy,polatał bym, ale z tą lampą to obciach w chuj.![]()
![]()
![]()
Nie wiem co autor miał na myśli.

Pewnie od jakiś halogenów , może z allegro jakiś miły koleś zmierzy Ci .Sulkyrider pisze:Prawie bym wymienił lampę. Pewnie ten chuj roznosiciel się wyjebał na rowerze i zakurwił moją paczką o beton.
Napisałem do chińczyków, mają mi wysłać nową. Ktoś kojarzy od czego by podszedł klosz? 133mm średnica wewnętrzna ramki.
Dzięki, poczekam na chinoli.bandit pisze:To mam szukac ciagnikowej czy nie?
Tak, chcę kanapę. Zbiornika nie posiadam.mazda pisze:Sulk może posiadasz zbiornik do Jawy 350 TS ? Potrzebuje taki bez korka i kranika, do malowania, może być zardzewiały.
Co do kanapy to faktycznie ją chcesz ?
w takich samych obudowach sa strumienice i tłumiki. Przeciez ja miałem takie zamontowane. I w porównaniu do obecnego przelotowego wydechu było troszeczke ciszej.winda pisze:to co kupiłeś to sie strumienica nazywa.
co do tych rurek. podobne zrobiłem kilka lat temu jak do Stasia jechaliśmy. głos był jak z kosiarki i moc spadła. Po drodze, u Jozima, pozbłem się ich za pomocą gumówki. po prostu suma fi tych otworów była za mała aby odprowadzić spaliny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość