Nie urywa dupy wyglądem, ale myślę ze to dobry materiał na motocykl.
Póki co polatam takim jak jest, a potem... się zobaczy

Tak, na OLX były różne kolory motocykli, więc od razu odsiałem ziarna od plew, żeby mnie Czarek nie zjebał.GREGOR pisze:Kolor taki forumowy
Super decyzja oby służył i zadowalał właścicielaSulkyrider pisze:Tak, na OLX były różne kolory motocykli, więc od razu odsiałem ziarna od plew, żeby mnie Czarek nie zjebał.GREGOR pisze:Kolor taki forumowy
A z czarnych w mojej okolicy wybór był niewielki, więc mam co mam
Nie. Obejrzałem ten, przejechałem się i stwierdziłem że nie ma sensu dalej szukać.bandit pisze:Gratki! A drugiego dużego tez oglądałeś ?
streetfighter ! w stylu RATSulkyrider pisze:Wszyscy tylko bobbery i cafe racery by robili.
Ale fakt, na razie lepszego pomysłu nie mam(..)
Na początku wszystko wygląda tanio , każdy remont każda przeróbka i naprawa , ale mnie nigdy nie udało się zamknąć w pobieżnie policzonym budżecie . Może Tobie się uda ?Sulkyrider pisze:Plan jest prosty, bez głębokich przeróbek.
Szukam zbiornika paliwa typu wsk, wfm lub podobnego, kanapy WSK w stanie niekoniecznie najzdrowszym, błotnika tylnego pasującego wizualnie do wyzej wymienionych, lampa przednia przyjdzie ciągnikowa, w sklepach rolniczych są na tyle tanie, ze nie szukam, kupię nową
Do tego kosmetyka typu wymiana tłumików i powinno toto za niewielkie pieniądze wyglądać jak motocykl.
nie kombinuj! motór jest całkiem całkiem wizualnie...Sulkyrider pisze:Plan jest prosty, bez głębokich przeróbek.
Szukam zbiornika paliwa typu wsk, wfm lub podobnego, kanapy WSK w stanie niekoniecznie najzdrowszym, błotnika tylnego pasującego wizualnie do wyzej wymienionych, lampa przednia przyjdzie ciągnikowa, w sklepach rolniczych są na tyle tanie, ze nie szukam, kupię nową
Do tego kosmetyka typu wymiana tłumików i powinno toto za niewielkie pieniądze wyglądać jak motocykl.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości