Duda kontra Szafrański
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Duda kontra Szafrański
Ci co oglądają program na TVN Duda kontra Szafrański to wiedzą że Szafrański przerabia deloriana (delorean) wywalił oryginalny silni i zakłada od Kijanki coś ponad 300 kucy i łączy ze skrzynią porsche , tak więc jak by ktoś miał ochotę coś w życiu zbudować co będzie zdrowo zapierdalać to może to jest jakiś pomysł
,jak na razie jest ciekawie ,silnik chyba kosztował 5tysi skrzynia 4000 teraz tylko flansza , komputer , instalacja i pewnie wszystko się zamknie w 11000 ,
a i jeszcze jedno , wszyscy na niego czekają i robią mu od ręki , magia telewizji 
-
rożek
- Prospect

- Kontakt:
Re: Duda kontra Szafrański
Też to widziałem. Lipa chyba w hooj przepłaciłem.
- andrzejqs
- Kontakt:
To un- ka będzie do sprzedaży
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.
- Rob_trike
- President

- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Myślałem że już dzisiaj w tym odcinku będzie pokazane jak połączył silnik ze skrzynią , ale jeszcze nie tym razem , może za tydzień 
- Arek
- Vice-President

- Kontakt:
- Pomarańczka
- Krótki opis: Życie zaczyna się po 50-tce
- Kontakt:
ODCINEK EXTRA - SILNIK + SKRZYNIA DELOREAN
<iframe width="640" height="360" frameborder="0" src="https://mega.nz/embed/FkZw3Zgb#qyzO0XvH ... YpVzso!50s" allowfullscreen ></iframe>
Z
<iframe width="640" height="360" frameborder="0" src="https://mega.nz/embed/FkZw3Zgb#qyzO0XvH ... YpVzso!50s" allowfullscreen ></iframe>
Z
Nigdy nie jest za późno na realizacje marzeń !!!
- Pomarańczka
- Krótki opis: Życie zaczyna się po 50-tce
- Kontakt:
Prosze o info czy działa
Nigdy nie jest za późno na realizacje marzeń !!!
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Zobaczyłem jeszcze raz bo śledziłem na bieżąco w tel. , dzięki że ci się chciało bo fajny skrót odnośnie połączenia skrzyni porsche z kijanką , patrzę i ręce opadają jakiego oni robią z nas wała , gościu wpada z suszarką , skanuje silnik , czary mary i przyjeżdża z wyprodukowanym kołem które zakłada na oryginalne koło zamachowe , zakłada tarcze sprzęgłową z BMW którą przerobił żeby podeszła do porsche i na koniec zakłada kryze/flansze ze specjalnego aluminium konstrukcyjnego żeby połączyć silnik ze skrzynią i za to wszystko kasuje 2300 zł. drożyzna Pany ,drożyzna
, tak se myślę że jak bym teraz zadzwonił do gościa to bym miał jeszcze taniej bo przedtem to był prototyp a teraz to już seria

- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
taa kurwa, chciałbyś...
Swoją drogą to chciałbym dostawać takie ceny jak oni podają. Kiedyś widziałem jak odnowili komplet aluz malowaniem proszkowym i toczeniem rantów za 400 pln
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
dokładnie Kowalkowall pisze: ↑17 lis 2025, 19:18 Zobaczyłem jeszcze raz bo śledziłem na bieżąco w tel. , dzięki że ci się chciało bo fajny skrót odnośnie połączenia skrzyni porsche z kijanką , patrzę i ręce opadają jakiego oni robią z nas wała , gościu wpada z suszarką , skanuje silnik , czary mary i przyjeżdża z wyprodukowanym kołem które zakłada na oryginalne koło zamachowe , zakłada tarcze sprzęgłową z BMW którą przerobił żeby podeszła do porsche i na koniec zakłada kryze/flansze ze specjalnego aluminium konstrukcyjnego żeby połączyć silnik ze skrzynią i za to wszystko kasuje 2300 zł. drożyzna Pany ,drożyzna, tak se myślę że jak bym teraz zadzwonił do gościa to bym miał jeszcze taniej bo przedtem to był prototyp a teraz to już seria
![]()
![]()
jak ja dzwoniłem do trzech firm, żeby zrobić scan cyfrowy dzwonu skrzyni garba, to najtaniej 1500 pln za sam scan. Za 700 pln mogli zrobić odczyt położenia otworów montażowych i sworzni.
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
-
rożek
- Prospect

- Kontakt:
Cóż, jeśli doliczyć czas reklamowy który dzięki programowi mają wykonawcy - to ta przeróbka zamknie się w granicach 300 tysi.