Śladami Rysia Magurski Park Narodowy

Opisz nam gdzie byłeś, co przeżyłeś, co widziałeś
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KUBUŚ
Kontakt:

Śladami Rysia Magurski Park Narodowy

Post autor: KUBUŚ »

Niedziela Podkarpackie jest piękne :D Ostatnio z reguły to w niedziele mam czas polatać .Taka fajna traskę wam przedstawię w skrócie .Start w moim przypadku Rzeszów lecę na Stępine znajduję się tam bunkier z czasów drugiej wojny światowej ,potem na stepnie Jasło ,Dębowiec -Sanktuarium Matki Boskiej Saletyńskiej ,Kąty ,Krępna ,Myscowa piękne tereny Magurski Park Narodowy ,przejazd wodny fajna sprawa .Po kawie udaje się na Tylawę i kierunek Bieszczady -Komańcza ,Majdan fajna kolejka wąskotorowa warto się przejechać jeśli jest czas -Cisna obiadek heh :D .W tym wypadku trasę kończyłem wracając na Lesko Sanok i do domciu .Jeśli czas pozwala to ładuje dalej z Cisnej na Terkę -Polańczyk -Solina wracam się na Ustrzyki do Przystani Motocyklowej na kawę i z Ustrzyk lecę na Przemyśl do Birczy -Dynów -Rzeszów .Tak trochę to opisałem polecam wam trasa jest przepiękna :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Re: Śladami Rysia Magurski Park Narodowy

Post autor: winda »

Pięknie Kubuś :D
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Awatar użytkownika
GREGOR
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Kontakt:

Re: Śladami Rysia Magurski Park Narodowy

Post autor: GREGOR »

Nawet pogodę trafiłeś :wink: Gratuluję, tylko trochę za bardzo streściłeś ten opis, ale ogólnie gratki!!! :D
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
ODPOWIEDZ