Śladami Rysia Magurski Park Narodowy
- KUBUŚ
 - Kontakt:

Śladami Rysia Magurski Park Narodowy
Niedziela Podkarpackie jest piękne  
 Ostatnio z reguły to w niedziele mam czas polatać .Taka fajna traskę wam przedstawię w skrócie .Start  w moim przypadku Rzeszów lecę na Stępine znajduję się tam bunkier z czasów drugiej wojny światowej  ,potem na stepnie Jasło ,Dębowiec  -Sanktuarium Matki Boskiej Saletyńskiej ,Kąty ,Krępna ,Myscowa  piękne tereny Magurski Park Narodowy ,przejazd wodny fajna sprawa .Po kawie udaje się na Tylawę i kierunek Bieszczady -Komańcza ,Majdan fajna kolejka wąskotorowa warto się przejechać jeśli jest czas -Cisna obiadek heh 
 .W tym wypadku trasę kończyłem wracając na Lesko Sanok i do domciu .Jeśli czas pozwala to ładuje dalej z Cisnej na Terkę -Polańczyk -Solina wracam się na Ustrzyki do Przystani Motocyklowej na kawę i z Ustrzyk lecę na Przemyśl do Birczy -Dynów -Rzeszów .Tak trochę to opisałem polecam wam trasa jest przepiękna  

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- winda
 - Secretary

- Kontakt:

Re: Śladami Rysia Magurski Park Narodowy
Pięknie Kubuś  

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU

KOMPLETNIE BEZ SENSU
- GREGOR
 - Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
 - Kontakt:

Re: Śladami Rysia Magurski Park Narodowy
Nawet pogodę trafiłeś  
 Gratuluję, tylko trochę za bardzo streściłeś ten opis, ale ogólnie gratki!!!  

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...