kupię, przyjmę

Wszystko związane z handlem od A do Z
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Budrys
Krótki opis: nie ludzie nami rządzom lecz nasze słabości
Kontakt:

kupię, przyjmę

Post autor: Budrys »

Witajcie. Przy ostatnich testach popękał mi tłumik i niestety nie ma czasu na zlecenie komuś roboty, wię z zapytaniem do Was się kieruję. Czy ma ktoś zalegający tłumik do malaczowej traji? Z ogromną chęciom przygarnę za free lub kasiutkę.
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

Re: kupię, przyjmę

Post autor: bandit »

Budrys, orydzinales starego typu tam nie podejdzie...zachaczy o gorną częśc ramy....

elegancik prędzej, a najlepiej kolektory od elegancika, kolano hamburskie 1'5 calado tyłu, nawrotka na 2 kolanach i tłumik made from simson, po skróceniu i jest git!
Awatar użytkownika
Budrys
Krótki opis: nie ludzie nami rządzom lecz nasze słabości
Kontakt:

Post autor: Budrys »

bandit pisze:Budrys, orydzinales starego typu tam nie podejdzie...zachaczy o gorną częśc ramy....

elegancik prędzej, a najlepiej kolektory od elegancika, kolano hamburskie 1'5 calado tyłu, nawrotka na 2 kolanach i tłumik made from simson, po skróceniu i jest git!
Nie mam czasu, obecnie na poligonie jestem. Myślę by na czyczpce bez tłumika przyjechać i na zlocie od jakiegoś dobrodzieja (po dogadaniu się) zakupić.
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

Japrzem swego czasu pół Polski przejechał maluchowską bez tłumika :mrgreen:
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Awatar użytkownika
Arek
Vice-President
Vice-President
Kontakt:

Post autor: Arek »

winda pisze:Japrzem swego czasu pół Polski przejechał maluchowską bez tłumika :mrgreen:
Łącznie z poranną niedzielną wycieczką po fajki po Grudziądzu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ODPOWIEDZ