kupię, przyjmę
- Budrys
- Krótki opis: nie ludzie nami rządzom lecz nasze słabości
- Kontakt:
kupię, przyjmę
Witajcie. Przy ostatnich testach popękał mi tłumik i niestety nie ma czasu na zlecenie komuś roboty, wię z zapytaniem do Was się kieruję. Czy ma ktoś zalegający tłumik do malaczowej traji? Z ogromną chęciom przygarnę za free lub kasiutkę.
- bandit
- Kontakt:
Re: kupię, przyjmę
Budrys, orydzinales starego typu tam nie podejdzie...zachaczy o gorną częśc ramy....
elegancik prędzej, a najlepiej kolektory od elegancika, kolano hamburskie 1'5 calado tyłu, nawrotka na 2 kolanach i tłumik made from simson, po skróceniu i jest git!
elegancik prędzej, a najlepiej kolektory od elegancika, kolano hamburskie 1'5 calado tyłu, nawrotka na 2 kolanach i tłumik made from simson, po skróceniu i jest git!
- Budrys
- Krótki opis: nie ludzie nami rządzom lecz nasze słabości
- Kontakt:
Nie mam czasu, obecnie na poligonie jestem. Myślę by na czyczpce bez tłumika przyjechać i na zlocie od jakiegoś dobrodzieja (po dogadaniu się) zakupić.bandit pisze:Budrys, orydzinales starego typu tam nie podejdzie...zachaczy o gorną częśc ramy....
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Japrzem swego czasu pół Polski przejechał maluchowską bez tłumika 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Łącznie z poranną niedzielną wycieczką po fajki po Grudziądzuwinda pisze:Japrzem swego czasu pół Polski przejechał maluchowską bez tłumika