Reszta w ogłoszeniu pod linkiem -> http://olx.pl/oferta/mieszkanie-60m2-be ... 5GRHB.html
Chatka kopulatka w Krakowie
- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
Chatka kopulatka w Krakowie
Do sprzedania chatka kopulatka w centrum Krakowa - cześciowo umeblowana
Reszta w ogłoszeniu pod linkiem -> http://olx.pl/oferta/mieszkanie-60m2-be ... 5GRHB.html
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
-
Luksky
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Re: Chatka kopulatka w Krakowie
Mazda 
u nas takie chadzają po 150, ale u nas nie ma Lecha
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
- sekuwawa
- Kontakt:
I właśnie o to chodzi, że chadzają takie historie jak to się dobrze zarabia w Krakowie, Warszawie czy Gdańsku a mało widzi ile u nas trzeba zapłacić za jakiś kąt do mieszkaniaLuksky pisze:Mazda
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
sekuwawa pisze:I właśnie o to chodzi, że chadzają takie historie jak to się dobrze zarabia w Krakowie, Warszawie czy Gdańsku a mało widzi ile u nas trzeba zapłacić za jakiś kąt do mieszkaniaLuksky pisze:Mazda
no tak... ale cała reszta już kosztuje tak jak wszędzie
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- sekuwawa
- Kontakt:
Ależ oczywiście tylko jak ktoś ma kredyt to już nie jest kolorowo. Z resztą to nie to forumLipa pisze:no tak... ale cała reszta już kosztuje tak jak wszędzie
- Lipa
- Kontakt:
sekuwawa pisze:Ależ oczywiście tylko jak ktoś ma kredyt to już nie jest kolorowo. Z resztą to nie to forumLipa pisze:no tak... ale cała reszta już kosztuje tak jak wszędzie
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
I tak jest tanio, powinno byc ok 20-30tys. wiecej - Chce sie szybko tego pozbyc, traje trzeba zbudowac na tip top i ma byc na garaż z ogródkiem 
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
-
Czarek-trike
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
u nas też coś w ten deseń. Kurwa ja teraz brandzluje się z poszukiwaniem garażu u mnie na osiedlu, ja pierdole jacy ci ludzie są pokurwieni koleś od stycznia pierdoli się ze sprzedażą garażu ( cena spokojnie o 5000 za wysoka) ale nichuja nie zrzuci. Dzwonię do chuja, tłumaczę , że to co on ma to przecież do remontu : ma te jebane podnoszone do góry drzwi - czyli żdne zabezpieczenie przez złodziejem,więc musiałbym kupić inne, podłoga normalna itp. Ale chuj się uparł...Luksky pisze:Mazda
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- Rob_trike
- President

- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Czaruś - wybawię Cię z kłopotu - przyjade po janka i zluzuje miejsceCzarek-trike pisze:u nas też coś w ten deseń. Kurwa ja teraz brandzluje się z poszukiwaniem garażu u mnie na osiedlu, ja pierdole jacy ci ludzie są pokurwieni koleś od stycznia pierdoli się ze sprzedażą garażu ( cena spokojnie o 5000 za wysoka) ale nichuja nie zrzuci. Dzwonię do chuja, tłumaczę , że to co on ma to przecież do remontu : ma te jebane podnoszone do góry drzwi - czyli żdne zabezpieczenie przez złodziejem,więc musiałbym kupić inne, podłoga normalna itp. Ale chuj się uparł...Luksky pisze:Mazda
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- bandit
- Kontakt:
Rob jak nie dasz rady, to mogę być w zastępstwie.Rob_trike pisze:Czaruś - wybawię Cię z kłopotu - przyjade po janka i zluzuje miejsceCzarek-trike pisze:u nas też coś w ten deseń. Kurwa ja teraz brandzluje się z poszukiwaniem garażu u mnie na osiedlu, ja pierdole jacy ci ludzie są pokurwieni koleś od stycznia pierdoli się ze sprzedażą garażu ( cena spokojnie o 5000 za wysoka) ale nichuja nie zrzuci. Dzwonię do chuja, tłumaczę , że to co on ma to przecież do remontu : ma te jebane podnoszone do góry drzwi - czyli żdne zabezpieczenie przez złodziejem,więc musiałbym kupić inne, podłoga normalna itp. Ale chuj się uparł...Luksky pisze:Mazda
- Rob_trike
- President

- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
pamiętaj - w TYCH sprawach jestem szybszy

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
-
Czarek-trike
- Kontakt:
kłopot nie jest z brakiem miejsca w starym garażu, bo jeszcze bym spokojnie jakiś jednoślad upchnął, ale kurrwa do garażu mam ze 3 km, a tak bym miał 300 metrówRob_trike pisze:Czaruś - wybawię Cię z kłopotu - przyjade po janka i zluzuje miejsceCzarek-trike pisze:u nas też coś w ten deseń. Kurwa ja teraz brandzluje się z poszukiwaniem garażu u mnie na osiedlu, ja pierdole jacy ci ludzie są pokurwieni koleś od stycznia pierdoli się ze sprzedażą garażu ( cena spokojnie o 5000 za wysoka) ale nichuja nie zrzuci. Dzwonię do chuja, tłumaczę , że to co on ma to przecież do remontu : ma te jebane podnoszone do góry drzwi - czyli żdne zabezpieczenie przez złodziejem,więc musiałbym kupić inne, podłoga normalna itp. Ale chuj się uparł...Luksky pisze:Mazda
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- Arek
- Vice-President

- Kontakt:
faktycznie jeszcze coś byś tam upchnąłCzarek-trike pisze:kłopot nie jest z brakiem miejsca w starym garażu, bo jeszcze bym spokojnie jakiś jednoślad upchnął, ale kurrwa do garażu mam ze 3 km, a tak bym miał 300 metrówRob_trike pisze:Czaruś - wybawię Cię z kłopotu - przyjade po janka i zluzuje miejsceCzarek-trike pisze:u nas też coś w ten deseń. Kurwa ja teraz brandzluje się z poszukiwaniem garażu u mnie na osiedlu, ja pierdole jacy ci ludzie są pokurwieni koleś od stycznia pierdoli się ze sprzedażą garażu ( cena spokojnie o 5000 za wysoka) ale nichuja nie zrzuci. Dzwonię do chuja, tłumaczę , że to co on ma to przecież do remontu : ma te jebane podnoszone do góry drzwi - czyli żdne zabezpieczenie przez złodziejem,więc musiałbym kupić inne, podłoga normalna itp. Ale chuj się uparł...Luksky pisze:Mazda
u nas takie chadzają po 150, ale u nas nie ma Lechatylko ten chuj jebany taki łasy na pieniądze i nie chce zrzucić z ceny, ale w sumie nie ma co się dziwić, to jeden z ''rządzących'' powiatem więc za kase to by pewnie całą rodzinę opchnął
-
Luksky
- Kontakt:
prawo podaży i popytu. Jak sprzedawałem mieszkanie we Wrocławiu to sądziłem, że dostanę za nie 150 a dostałem 380. A to tylko i wyłącznie zasługa mojej matki, ktora od czasów studenckich wpłacała sobie jakies grosze na książeczkę mieszkaniową i pod koniec lat 90 dostała fajna chatkę. Dziwiłem sie bardzo bo kwestia kupna domu od razu sie sama rozwiązała i nie musiałem sie płaszczyc przed tymi pijawkami z banków. Tyle że ja nigdy bym nie dał tyle za mieszkanie w zasmrodzonym, wielkim mieście, gdzie słychac jak sąsiad puszcza gazy albo jego stara morde drze. Fakt, że o robote prościej, ale tylko teoretycznie.
Czaras - nie dziw sie człowiekowi, Ty, i ja na jego miejscu bys tak samo postąpił. Tyle chce i sie nie ugnie. Poczekaj albo szukaj dalej.
Czaras - nie dziw sie człowiekowi, Ty, i ja na jego miejscu bys tak samo postąpił. Tyle chce i sie nie ugnie. Poczekaj albo szukaj dalej.
T F F T
A C A B
A C A B
- Lipa
- Kontakt:
Czaras jak chcesz to Ci opierdolę swój garaż
może i daleko ale drzwi w chooj solidne 
-
Luksky
- Kontakt:
noi chuj. Lipa rozjebał system i czyści monitory od tych, co mają serek sPODLASKI po Rudę Śląską.......Lipa pisze:Czaras jak chcesz to Ci opierdolę swój garażmoże i daleko ale drzwi w chooj solidne
T F F T
A C A B
A C A B
-
Czarek-trike
- Kontakt:
Prawo skurwysyna i tyleLuksky pisze:prawo podaży i popytu.
(..)
Lipa dobre, ale.... garaż z dobrymi , wręcz zajekurwabiście solidnymi drzwiami to ja mam i to ''nieco'' bliżej niż rydzykowo
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle