Spoko, ja mam super licznik, ktory pokazuje zawsze aktualną prędkość - wiec poczekamSulkyrider pisze:Sorry, teraz jestem zaangażowany czym innym, do końca maja nie podejdę raczej do tematu.

Spoko, ja mam super licznik, ktory pokazuje zawsze aktualną prędkość - wiec poczekamSulkyrider pisze:Sorry, teraz jestem zaangażowany czym innym, do końca maja nie podejdę raczej do tematu.
Jasne kurwa. Na autostradzie jechałem tak żeby ten twój licznik pokazywał min. 70km/h, żeby nie byc zawalidroga, a Wiśnia jechał za mną i mówił że 120 jechaliśmy.Luksky pisze:Spoko, ja mam super licznik, ktory pokazuje zawsze aktualną prędkość - wiec poczekamSulkyrider pisze:Sorry, teraz jestem zaangażowany czym innym, do końca maja nie podejdę raczej do tematu.
i widzsz jaka frajda i zdziwienie pozytywne dla operatora?Sulkyrider pisze:Jasne kurwa. Na autostradzie jechałem tak żeby ten twój licznik pokazywał min. 70km/h, żeby nie byc zawalidroga, a Wiśnia jechał za mną i mówił że 120 jechaliśmy.Luksky pisze:Spoko, ja mam super licznik, ktory pokazuje zawsze aktualną prędkość - wiec poczekamSulkyrider pisze:Sorry, teraz jestem zaangażowany czym innym, do końca maja nie podejdę raczej do tematu.
widzę że znasz temat, trochę mi to czasu zajęło.Woma pisze:Fajny ten komputerek. Rysowanie ikonek musiało być mordęgą!
W opisie można naliczyć 550 zł . Czy to jest cena końcowa , czy jeszcze coś dochodzi ?Woma pisze:Kolega napisał cenę w opisie.
Jaki LUKSY robi LICZNIK jeszcze dzisiaj był u mnie i nic nie wspominałozon pisze:Nie ma co rozmawiać o kasie bo na razie to tak naprawdę tylko prezentacja, jeżeli masz koło o obwodzie 2m to możemy kontynuować rozmowę na temat kasy ponieważ tylko pod taki rozmiar koła przygotowany jest program, program uniwersalny pewnie za jakiś czas zrobię. Podane ceny są sprzed dwóch lat na dzień dzisiejszy są już nieco tańsze wyświetlacze inny firm. Możliwe że ta cena lekko się obniży. Nie mam zamiaru konkurować cenowo z podobnymi licznikami jakie są na allegro, po prostu nie mam szans z urządzeniami produkowanymi w Chinach. Płytka widoczna wcześniej na zdjęciach jest lutowana ręcznie (zajęcie dość czasochłonne) ponieważ nikt nie przezbroi maszyny dla kilku sztuk. Jedynie co mogę w przyszłości zapewnić to serwis owego urządzenia, przy robieniu instalacji w trike może coś się uszkodzić (ja spaliłem kilka bezpieczników). Nikogo nie zachęcam do kupienia po prostu po telefonicznej rozmowie z Lukiem który też nad czymś takim pracuje dopisałem się do tematu. Jak będę miał licznik na sprzedaż zamieszczę ogłoszenie w dziale "handelek".
Tak, ja dzwonilem i poprosiłem Ozona żeby zamiescił ten opis. To rozwiazuje wiele problemów - jeśli Ozon podejmie się wykonania tej wersji na zamówienie, to wtedy ja się skupie na uboższej i całkiem odmiennej wersji oczywiscie odpowiednio tańszej. Ja wystartuje z robota od jesieni, bo teraz mi szkoda czasu który mogę spędzić w garażu.winda pisze:to Sulky dzwonił
Spoko kolego , jesteś tu mile widziany a Twoje doświadczenia mogą się przydać wielu z nas .ozon pisze:Tak przepraszam za pomyłkę jestem od niedawna czytam wszystkie posty i te ksywki trochę mi się mylą.
Dobrze kombinujeszNAZTEER pisze:Panowie po przeczytaniu tego postu zastanawiam sie nad jedną rzeczą, a mianowicie nad licznikiem elektronicznym wskazówkowym jak np golf III zamiast voltomierza czy innego wskaźnika elektromagnetycznego. w swojej maszynie zamierzam zastosowac takie rozwiązanie.Jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie bo w 126p jest linka a w vento czy golfie kabel. Co o tym myślicie??? Koszt licznika na allegro to ok 30-50zł
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość