No dobrza, ale chyba Istnieje wycofanie aukcji przed czasemwinda pisze:klikanie na allegro ma wagę umowy cywilno-prawnej.
jesli klikniesz 1 zł ponad cene minimalna to musi sprzedać.inaczej sąd
strugam
-
Czarek-trike
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Re: strugam
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- pawlikTrike
- Member

- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
i jak Ci nie sprzeda to będziesz się sadził ?winda pisze:klikanie na allegro ma wagę umowy cywilno-prawnej.
jesli klikniesz 1 zł ponad cene minimalna to musi sprzedać.inaczej sąd
kupiłem kiedyś od gościa zawieszenie od garba ze skrzynią, na licytacji za 250,00, po aukcji brak kontaktu, później twierdził ze ktoś odebrał podał się za mnie i zapłacił 250,00, a za miesiąc wystawił na allegro za 450,00, napisałem do allegro to ... kazali się dogadać między sobą, a jemu dali ostrzeżenie, sądzić się miałem, dajcie spokój to, że umowa jest wiążąca to ściema, spróbuj to wyegzekwować...
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- winda
- Secretary

- Kontakt:
sa ludzie którzy zyja z takich spraw na allegro.
pewnie ze nie bedziesz sie bujał po sadach za 250zl
ale jak gość wystawia jacht za 40000 zł a chciał za 400000zł tylko zle zera policzył i inny kliknął to dupa mokra.z ta łódka fakt autentyczny.sąd kazał wydać łódkę za 40000zl
jeszcze 3-4 lata temu duzo sprzedawałem poprzez allegro.pół domu za to stoi
pewnie ze nie bedziesz sie bujał po sadach za 250zl
ale jak gość wystawia jacht za 40000 zł a chciał za 400000zł tylko zle zera policzył i inny kliknął to dupa mokra.z ta łódka fakt autentyczny.sąd kazał wydać łódkę za 40000zl
jeszcze 3-4 lata temu duzo sprzedawałem poprzez allegro.pół domu za to stoi
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
Luksky
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
jak t prawnie wyglada? To Tuskmenistan
jakies 3 miechy temu naklikalem duzo fantow od jednego goscia. OK 12 przedmiotow, glownie do domu, dla okruszkow, dla żonki itp.... Piszę do gościa, ile za kuriera bo bylo 30zl, ale tego wiecej, wiec pytam grzecznie a ten mi wylicza że za przedmioty 110zl a za przesylki 330zl 
pisze znowu, grzecznie, ze mu sie cos pomylilo, a on że nie, nie poczytalem regulaminu bo on kazdy przedmiot wysyla osobno
coz bylo robic, napisalem, ze jak bede w Rzeszowie to wjade do tej jego legalnej firmy i mu w dupę wsadzę te doniczki ogrodowe. Allegro dalo mi ostrzezenie, ktore moga sobie w dupe wsadzic a sprzedajacemu nie wystawilem jeszcze komantarzy bo czekam az sie schleje na bojowo i mu pierdolne 12 negatywow, że paczkowy oszust jest i tyle. Szczerze mowiac to troche mi szkoda konta bo mam je od 1999roku, ale trudno.... BTW konto na ebay sprzedalem dwa razy po 250zł
pisze znowu, grzecznie, ze mu sie cos pomylilo, a on że nie, nie poczytalem regulaminu bo on kazdy przedmiot wysyla osobno
coz bylo robic, napisalem, ze jak bede w Rzeszowie to wjade do tej jego legalnej firmy i mu w dupę wsadzę te doniczki ogrodowe. Allegro dalo mi ostrzezenie, ktore moga sobie w dupe wsadzic a sprzedajacemu nie wystawilem jeszcze komantarzy bo czekam az sie schleje na bojowo i mu pierdolne 12 negatywow, że paczkowy oszust jest i tyle. Szczerze mowiac to troche mi szkoda konta bo mam je od 1999roku, ale trudno.... BTW konto na ebay sprzedalem dwa razy po 250zł
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
- WiseBlade
- Kontakt:
a angli na ebay jest duzo lepiej z tym kupilem kiedys ps3 od kolesia zaplacilem nie wyslal mi przez 2 tygodnie kontaktowalem sie z nim sciamnial cos zglosilem do ebay poniewaz nie odpisywal na wiadomosci po 10 dniach oddali mi kase, jak przypuszczam sami sobie wzieli z jego konta. ja tez musialem wyrazic na to zgode przy wystawianiu rzeczy na ebay jak bym cos nie wyslal to sami sobie wezma nawet jak konto puste to na minus wejda. Wiec moim zdaniem to lepsze rozwiazanie a pozatym jak wpiszesz zle ilosc 0 to sie pyta czy napewno za tyle chce sprzedac i pokazuje sume bez tych calych 0000000 
- krobia
- Kontakt:
Pany,pomocy!!! Godzina do końca aukcji.Jak myślicie podbić cene,bo podoba mi sie zajebiscie,ale widziałem tylko ze zdjęć 
- WiseBlade
- Kontakt:
to ktora licytujesz wkoncu ta niebieska ? mi sie tak niebieska zajebiscie podoba :krobia pisze:Pany,pomocy!!! Godzina do końca aukcji.Jak myślicie podbić cene,bo podoba mi sie zajebiscie,ale widziałem tylko ze zdjęć
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
A dołóż ze 50 zeta i czekaj na rozwój wydarzeń.A potem zadzwoń do gościa z innego numeru że chcesz przyjechać oblukać.
- krobia
- Kontakt:
Jeszcze nie licytuje.Ale ti ta niebieskaWiseBlade pisze:to ktora licytujesz wkoncu ta niebieska ? mi sie tak niebieska zajebiscie podoba :krobia pisze:Pany,pomocy!!! Godzina do końca aukcji.Jak myślicie podbić cene,bo podoba mi sie zajebiscie,ale widziałem tylko ze zdjęć
- WiseBlade
- Kontakt:
ja bym sledzil tak minute przed i jak bedzie 45 sekund do konca to bym podbil o cos kolwiek bo na koniec z regoly ludzie czekaja
- mały
- Kontakt:
Nikt nie będzie kupował kota w worku i czekał na ostatnią chwilę.krobia pisze:Jeszcze nie licytuje.Ale ti ta niebieskaWiseBlade pisze:to ktora licytujesz wkoncu ta niebieska ? mi sie tak niebieska zajebiscie podoba :krobia pisze:Pany,pomocy!!! Godzina do końca aukcji.Jak myślicie podbić cene,bo podoba mi sie zajebiscie,ale widziałem tylko ze zdjęć
- krobia
- Kontakt:
Dzieki "mały".Chyba mnie przekonałeś.jak nikt nie wylicytuje to jutro jade do niego.Niby 4,5 to nie tak dużo ale zawsze,a wjebać sie w szambo nie sztuka.mały pisze:Nikt nie będzie kupował kota w worku i czekał na ostatnią chwilę.krobia pisze:Jeszcze nie licytuje.Ale ti ta niebieskaWiseBlade pisze:to ktora licytujesz wkoncu ta niebieska ? mi sie tak niebieska zajebiscie podoba :krobia pisze:Pany,pomocy!!! Godzina do końca aukcji.Jak myślicie podbić cene,bo podoba mi sie zajebiscie,ale widziałem tylko ze zdjęć
-
Czarek-trike
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Zadzwoń do gościa powiedz ze widzisz iż nichuja nie ma zainteresowania więc niech będzie jutro dostępny bo wpadasz i zabierasz grata 
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- krobia
- Kontakt:
Mała poprawka: 3 minuty po zakończeniu aukcji gość dzwonił do mnieCzarek-trike pisze:Zadzwoń do gościa powiedz ze widzisz iż nichuja nie ma zainteresowania więc niech będzie jutro dostępny bo wpadasz i zabierasz grata
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
maciej pisze:Adaś on nie sprzeda a do Krobi sam zadzwoniadaśko pisze:tym lepiej dla ciebie ,jak nie sprzeda na aukcji to bedzie musiał z ceną w dół zjechać chujek
Daj mu 4 tyś na telkrobia pisze: Mała poprawka: 3 minuty po zakończeniu aukcji gość dzwonił do mnie( co wcale nie znaczy,że brałem w niej udział
)
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
- krobia
- Kontakt:
Dzwonił i mówił żeby przyjechać,ale powiedział,że za nic nie spuści poniżej 4,5! A wczoraj byłem skłonny dać Mu 5.Nie chciał bo liczył na 6-6,5maciej pisze:maciej pisze:Adaś on nie sprzeda a do Krobi sam zadzwoniadaśko pisze:tym lepiej dla ciebie ,jak nie sprzeda na aukcji to bedzie musiał z ceną w dół zjechać chujekDaj mu 4 tyś na telkrobia pisze: Mała poprawka: 3 minuty po zakończeniu aukcji gość dzwonił do mnie( co wcale nie znaczy,że brałem w niej udział
)
- maciey
- Kontakt:
Dzwoniłkrobia pisze:Dzwonił i mówił żeby przyjechać,ale powiedział,że za nic nie spuści poniżej 4,5! A wczoraj byłem skłonny dać Mu 5.Nie chciał bo liczył na 6-6,5maciej pisze:maciej pisze:Adaś on nie sprzeda a do Krobi sam zadzwoniadaśko pisze:tym lepiej dla ciebie ,jak nie sprzeda na aukcji to bedzie musiał z ceną w dół zjechać chujekDaj mu 4 tyś na telkrobia pisze: Mała poprawka: 3 minuty po zakończeniu aukcji gość dzwonił do mnie( co wcale nie znaczy,że brałem w niej udział
)
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
- winda
- Secretary

- Kontakt:
ja bym dał 4,5tys. zł.i tak darmo
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- mały
- Kontakt:
Niech ci jeszcze zrobi przegląd żebyś nie musiał się bujać po stacjach oczywiście w cenie bo nie wiadomo jaka będzie reakcja diagnostów u ciebie...
-
Luksky
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Krobia jak nie kupisz to jestes ciota 
T F F T
A C A B
A C A B
- winda
- Secretary

- Kontakt:
kupuj bo życie ucieka a pić się chce
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- krobia
- Kontakt:
Krobia właśnie pojechał pooglądać to cudo, może kupi...
- maciey
- Kontakt:
Żona Krobi zna hasłokrobia pisze:Krobia właśnie pojechał pooglądać to cudo, może kupi...