No dobrza, ale chyba Istnieje wycofanie aukcji przed czasemwinda pisze:klikanie na allegro ma wagę umowy cywilno-prawnej.
jesli klikniesz 1 zł ponad cene minimalna to musi sprzedać.inaczej sąd

No dobrza, ale chyba Istnieje wycofanie aukcji przed czasemwinda pisze:klikanie na allegro ma wagę umowy cywilno-prawnej.
i jak Ci nie sprzeda to będziesz się sadził ?winda pisze:klikanie na allegro ma wagę umowy cywilno-prawnej.
to ktora licytujesz wkoncu ta niebieska ? mi sie tak niebieska zajebiscie podoba :krobia pisze:Pany,pomocy!!! Godzina do końca aukcji.Jak myślicie podbić cene,bo podoba mi sie zajebiscie,ale widziałem tylko ze zdjęć
Jeszcze nie licytuje.Ale ti ta niebieskaWiseBlade pisze:to ktora licytujesz wkoncu ta niebieska ? mi sie tak niebieska zajebiscie podoba :krobia pisze:Pany,pomocy!!! Godzina do końca aukcji.Jak myślicie podbić cene,bo podoba mi sie zajebiscie,ale widziałem tylko ze zdjęć
Nikt nie będzie kupował kota w worku i czekał na ostatnią chwilę.krobia pisze:Jeszcze nie licytuje.Ale ti ta niebieskaWiseBlade pisze:to ktora licytujesz wkoncu ta niebieska ? mi sie tak niebieska zajebiscie podoba :krobia pisze:Pany,pomocy!!! Godzina do końca aukcji.Jak myślicie podbić cene,bo podoba mi sie zajebiscie,ale widziałem tylko ze zdjęć
Dzieki "mały".Chyba mnie przekonałeś.jak nikt nie wylicytuje to jutro jade do niego.Niby 4,5 to nie tak dużo ale zawsze,a wjebać sie w szambo nie sztuka.mały pisze:Nikt nie będzie kupował kota w worku i czekał na ostatnią chwilę.krobia pisze:Jeszcze nie licytuje.Ale ti ta niebieskaWiseBlade pisze:to ktora licytujesz wkoncu ta niebieska ? mi sie tak niebieska zajebiscie podoba :krobia pisze:Pany,pomocy!!! Godzina do końca aukcji.Jak myślicie podbić cene,bo podoba mi sie zajebiscie,ale widziałem tylko ze zdjęć
Mała poprawka: 3 minuty po zakończeniu aukcji gość dzwonił do mnieCzarek-trike pisze:Zadzwoń do gościa powiedz ze widzisz iż nichuja nie ma zainteresowania więc niech będzie jutro dostępny bo wpadasz i zabierasz grata
maciej pisze:Adaś on nie sprzeda a do Krobi sam zadzwoniadaśko pisze:tym lepiej dla ciebie ,jak nie sprzeda na aukcji to bedzie musiał z ceną w dół zjechać chujek
Daj mu 4 tyś na telkrobia pisze: Mała poprawka: 3 minuty po zakończeniu aukcji gość dzwonił do mnie( co wcale nie znaczy,że brałem w niej udział
)
Dzwonił i mówił żeby przyjechać,ale powiedział,że za nic nie spuści poniżej 4,5! A wczoraj byłem skłonny dać Mu 5.Nie chciał bo liczył na 6-6,5maciej pisze:maciej pisze:Adaś on nie sprzeda a do Krobi sam zadzwoniadaśko pisze:tym lepiej dla ciebie ,jak nie sprzeda na aukcji to bedzie musiał z ceną w dół zjechać chujekDaj mu 4 tyś na telkrobia pisze: Mała poprawka: 3 minuty po zakończeniu aukcji gość dzwonił do mnie( co wcale nie znaczy,że brałem w niej udział
)
Dzwoniłkrobia pisze:Dzwonił i mówił żeby przyjechać,ale powiedział,że za nic nie spuści poniżej 4,5! A wczoraj byłem skłonny dać Mu 5.Nie chciał bo liczył na 6-6,5maciej pisze:maciej pisze:Adaś on nie sprzeda a do Krobi sam zadzwoniadaśko pisze:tym lepiej dla ciebie ,jak nie sprzeda na aukcji to bedzie musiał z ceną w dół zjechać chujekDaj mu 4 tyś na telkrobia pisze: Mała poprawka: 3 minuty po zakończeniu aukcji gość dzwonił do mnie( co wcale nie znaczy,że brałem w niej udział
)
Żona Krobi zna hasłokrobia pisze:Krobia właśnie pojechał pooglądać to cudo, może kupi...
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 7 gości