Zostaw, my to znamy, ale temat jest tak dydaktyczny, że przyda się każdemu nowemu forumowiczowiwinda pisze:znaczy wracamy do punktu wyjścia czyli 126p.
wywalić kilkaset nie aktualnych postów czy narazie zostawić? OIL decyduj!

Zostaw, my to znamy, ale temat jest tak dydaktyczny, że przyda się każdemu nowemu forumowiczowiwinda pisze:znaczy wracamy do punktu wyjścia czyli 126p.
wywalić kilkaset nie aktualnych postów czy narazie zostawić? OIL decyduj!
Sam bym tego lepiej nie napisalbobber pisze:Oli pomyśl tak : trajka na maluchu : cena całego malacza z rahunkiem to na szrocie koszt 300-400 zyli a jak pogadasz z nimi dobrze to Ci go przyzwioza jeszcze w tej cenie ,wtym masz gotowy materiał do budowy każdy wihajster kostke przekażnik itp.pomyśl zero problemów z napędem zawieszeniem i hamulcami ,praktycznie cały tył masz gotowy. Trajki maluchowe raczej są lekkie więdz niemusisz kupować droższego japońskiego zwiasu wytstarcezy od ETZ 250 i tarcze jeszcze miał bedziesz z przodu i to w przystępnej cenie ,a uwierz mi nawet w najtańszej opcji konstrukcyjnej kosztów nieunikniesz
Kolego Oil,ja w podeszłym wieku już jestem.Czytając Twoje posty prawie zejście miałem,proszę nie zaczynaj od nowa,tu znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania! A i jeszcze o jedno proszę: nie rozmnażaj się!!!Oil pisze:chcialem miec traje z silnikiem z przodu ale zabily ta mysl koszty i dzisiesza przejazdzka tak poprostu przy silniku z przodu bede mial problem z wsiadaniem i czas wracac do1 pomyslu tzn silnika cc 700 z pierwszych lat produkcji na zwyklym gazniku tzn weber lub fos model bez elektronicznego gaznika teraz szukam wiadomosci czy dac skrzynie cc czy moze od bisa.Tylko niewiem dokladnie czy skrzynia bisa pasuje?
Nie, kurwa, ODPADŁEM!maciej pisze: A i jeszcze o jedno proszę: nie rozmnażaj się!!!
To sie dzieje ze Oil buduje trajke na silniku trabanta z skrzynia Bisa i mostem od BMWtyci-pn pisze:LUK co się dzieje ??? .....wypadłem troche z tematubo od kilku tygodni nie oglądałem tego serialu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No ja tez bym to wziol jak bym byl teraz w polsceCzarek-trike pisze:OIL obcykaj to ogłoszenie http://aukcjewp.wp.pl/trojkolowiec-sam- ... 14832.html
GOTOWA TRAJKA z malucha, ZAREJESTROWANA jako SAM. Za 3800zł ( słownie trzy pierdolone tysiące i osiem setek złotówek) Bierz chłopie tego sprzęta i skończymy tą telenowele. Jak nie masz kasy weź kredyt, sprzedaj ślepą kiszkę czy coś w tym stylu. To już naprawdę nie jest zabawne.
no dokładnie Oli chłopaki maja racje ,w przyrodzie tak jest ze jeśli niemasz kase na zakup trajki musisz ja zrobić wychodzi troszke oszczędniej ale wkładasz kupe roboty której wartości niewliczasz -tyle ze jak niemasz dostępu do spawary frezarki tokarki lasera lub plazmy to to zlecasz chociażby Wiktorowi czy Kowalowi i koszty sie mnożą.Koszt tej trajki w porównaniu z trajką ładnie dopracowaną wychromowaną i wygłaskaną w lakierze kameleon (chociażby moją która jest na handel terazCzarek-trike pisze:OIL obcykaj to ogłoszenie http://aukcjewp.wp.pl/trojkolowiec-sam- ... 14832.html
GOTOWA TRAJKA z malucha, ZAREJESTROWANA jako SAM. Za 3800zł ( słownie trzy pierdolone tysiące i osiem setek złotówek) Bierz chłopie tego sprzęta i skończymy tą telenowele. Jak nie masz kasy weź kredyt, sprzedaj ślepą kiszkę czy coś w tym stylu. To już naprawdę nie jest zabawne.
Sulk, teraz wyobraz sobie jak nasz kolega bierze się za dłutowanie!Sulkyrider pisze:Oil, zauważ że od Twojego 1 posta na tym forum nie ruszyło nic
zgadzam sie w 100% problem polega na tym że ktoś kto naprawde chce mieć np. H-D to coś w tym kierunku robi a nie żali sie nad ceną harleya i rozważa przyklejenie taśmą klejąca silnika od komara do ramy roweru wigry chcąc zrobiś H-D unikając kosztówbandit pisze:Nie wiem do czego ten wątek ma doprowadzić, ale z tego co czytam, to koniec wstępu artystycznego powinien nastąpić za jakieś 83.5 strony pisania w stylu pierdolenie o Szopenie.. Konkretów żadnych, sto pytań do, zadawanych w celu zadawania. Udzieliłem odpowiedzi na kilka z nich, ale chyba tylko w celu bezsensownego klikania...
Jak dla mnie Oil nie chodzi aby zrobić traje tylko o pisanie kolejnych postów dla samego pisania. Ludzie, którzy chcą coś mieć dzielą się na 2 kategorię:
1. Ludzi, którzy postawią sobie odpowiedni cel w życiu i go realizują w mniejszym lub większym stopniu, walcząc z przeciwnościami losu.
2. tych, którzy rzekomo postawią sobie cel w życiu i zamiast go realizować, to o nim opowiadają i na tym się sprawa kończy.
Skoro Oil w którymś poście (wybaczcie ale nie pamiętam w którym dokładnie , tyle ich było) , że bliżej ma do Berlina niż do najbliższego Trajkersa, lub osoby, z którą mógłby omówić temat lub obejrzeć traje, więc może lepiej będzie faktycznie popytać w tym Berlinie o porade...
W tym przypadku piszę o mojej skromnej osobie, gdyż z tego co się orientuje to Oil ma najbliżej do mnie, a jestem osobą która może udzielić pewnych rad, aby pomóc w budowie, gdyż w tym temacie nie siedzę od wczoraj, ale temat został olany całkowicie, zamiast tego mamy dobry materiał na ciekawą (nudną ) telenowele...
Bobber i o to właśnie chyba Oil'owi chodzi. Jeden da to, drugi za symboliczną monetę odda tamto, Ty polakierujesz i za parę złociszy traję się sklechci do kupy!!!bobber pisze:ja naprawe bym Ci pomógł jak byś wiedział w czym, naprawde byłbym gotów polakierować ci trajke za frajer pod warunkiem ze kupisz materiały i mi ją przywieziesz ale w takim tempie to już dawno na raka płuc polakierniczego padne a Ty dalej bedziesz pisał i pisał i pisał
może i masz racje Bandit tylko żeby Oli chociasz wiedział co chce dostać za frajer to daje sobie głowe obciąć ze nazbierał by kupe przydatnych części i podzespołów których ludzie by sie chcieli pozbyć z pod domu bo im zagracająbandit pisze:Bobber i o to właśnie chyba Oil'owi chodzi. Jeden da to, drugi za symboliczną monetę odda tamto, Ty polakierujesz i za parę złociszy traję się sklechci do kupy!!!bobber pisze:ja naprawe bym Ci pomógł jak byś wiedział w czym, naprawde byłbym gotów polakierować ci trajke za frajer pod warunkiem ze kupisz materiały i mi ją przywieziesz ale w takim tempie to już dawno na raka płuc polakierniczego padne a Ty dalej bedziesz pisał i pisał i pisał
bobber pisze:ja naprawe bym Ci pomógł jak byś wiedział w czym, naprawde byłbym gotów polakierować ci trajke za frajer pod warunkiem ze kupisz materiały i mi ją przywieziesz ale w takim tempie to już dawno na raka płuc polakierniczego padne a Ty dalej bedziesz pisał i pisał i pisał
ja potrzebuje takiego programu heh bo na budowe bede mial tylko poltora miesiaca a pozniej znowu rok bedzie to stalobobber pisze:może i masz racje Bandit tylko żeby Oli chociasz wiedział co chce dostać za frajer to daje sobie głowe obciąć ze nazbierał by kupe przydatnych części i podzespołów których ludzie by sie chcieli pozbyć z pod domu bo im zagracająbandit pisze:Bobber i o to właśnie chyba Oil'owi chodzi. Jeden da to, drugi za symboliczną monetę odda tamto, Ty polakierujesz i za parę złociszy traję się sklechci do kupy!!!bobber pisze:ja naprawe bym Ci pomógł jak byś wiedział w czym, naprawde byłbym gotów polakierować ci trajke za frajer pod warunkiem ze kupisz materiały i mi ją przywieziesz ale w takim tempie to już dawno na raka płuc polakierniczego padne a Ty dalej bedziesz pisał i pisał i pisał
jest też inna opcja działanie w stylu amerykańskiego programu "Dom niedopoznania" tyle ze montuje sie szalona ekipa i w świetle kamer i w szalonym tempie składa trajke że hoho wyobrażcie sobie rama jeszcze gorąca po spawaniu bach do kabiny lakier położony na 2 warstwy i na rano trajka jeżdzi
nie lubie diesla to raz dwa ze zaduzeLuksky pisze:Nie, kurwa, ODPADŁEM!maciej pisze: A i jeszcze o jedno proszę: nie rozmnażaj się!!!
nie pilotuje tego działu, od tego sa moderatorzy, ja nie daję rady1 Sorry panowienikt nie mowił że będzie lekko
OIL to jaki silnik będzie i dlaczego nie diesel?
zawias mam juz od jawy POSZUKUJE GORNEJ POLKI OD K-750bobber pisze:Oli pomyśl tak : trajka na maluchu : cena całego malacza z rahunkiem to na szrocie koszt 300-400 zyli a jak pogadasz z nimi dobrze to Ci go przyzwioza jeszcze w tej cenie ,wtym masz gotowy materiał do budowy każdy wihajster kostke przekażnik itp.pomyśl zero problemów z napędem zawieszeniem i hamulcami ,praktycznie cały tył masz gotowy. Trajki maluchowe raczej są lekkie więdz niemusisz kupować droższego japońskiego zwiasu wytstarcezy od ETZ 250 i tarcze jeszcze miał bedziesz z przodu i to w przystępnej cenie ,a uwierz mi nawet w najtańszej opcji konstrukcyjnej kosztów nieunikniesz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości