Kupiłem taki spód
https://www.olx.pl/oferta/taunus-tciii- ... 169385e8dd
Czy Jest ktoś z Pobliża Zielonej Góry? Potrzebuję odebrać i przechować.

Zielona Góra
- franky
 - Member

- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
 - Kontakt:

- yunkers
 - Treasurer

- Krótki opis: G.O.P.
 - Kontakt:

Re: Zielona Góra
A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomu  

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

- franky
 - Member

- Kontakt:

Spód wziąlem , bo nie wiem co z moim. Góra do remontu. Jak rozważysz sprzedaź, to ja chętnie przechowam, ale z tego co zauważyłe, to nie lubisz sprzedawać zabawek.yunkers pisze:A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomu
- yunkers
 - Treasurer

- Kontakt:

Wszystko zależy do kogo i na jaki cel idziefranky pisze:Spód wziąlem , bo nie wiem co z moim. Góra do remontu. Jak rozważysz sprzedaź, to ja chętnie przechowam, ale z tego co zauważyłe, to nie lubisz sprzedawać zabawek.yunkers pisze:A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomu
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem

- custom
 - Member

- Krótki opis: TRAJKERS
 - Kontakt:

Yunkers Brachu , nareszcie jesteś . A do mnie ty kiedy zawitasz ?

Omne Trinum Perfectum.

- franky
 - Member

- Kontakt:

Stolik se chciałem zrobić.yunkers pisze:Wszystko zależy do kogo i na jaki cel idziefranky pisze:Spód wziąlem , bo nie wiem co z moim. Góra do remontu. Jak rozważysz sprzedaź, to ja chętnie przechowam, ale z tego co zauważyłe, to nie lubisz sprzedawać zabawek.yunkers pisze:A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomu
- yunkers
 - Treasurer

- Kontakt:

Na stolik też mam blokfranky pisze:Stolik se chciałem zrobić.yunkers pisze:Wszystko zależy do kogo i na jaki cel idziefranky pisze:Spód wziąlem , bo nie wiem co z moim. Góra do remontu. Jak rozważysz sprzedaź, to ja chętnie przechowam, ale z tego co zauważyłe, to nie lubisz sprzedawać zabawek.yunkers pisze:A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomuBez jaj, myślałeś,że co z tym zrobię?