Kupiłem taki spód
https://www.olx.pl/oferta/taunus-tciii- ... 169385e8dd
Czy Jest ktoś z Pobliża Zielonej Góry? Potrzebuję odebrać i przechować.
Zielona Góra
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Re: Zielona Góra
A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomu 

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- franky
- Member
- Kontakt:
Spód wziąlem , bo nie wiem co z moim. Góra do remontu. Jak rozważysz sprzedaź, to ja chętnie przechowam, ale z tego co zauważyłe, to nie lubisz sprzedawać zabawek.yunkers pisze:A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomu
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
Wszystko zależy do kogo i na jaki cel idziefranky pisze:Spód wziąlem , bo nie wiem co z moim. Góra do remontu. Jak rozważysz sprzedaź, to ja chętnie przechowam, ale z tego co zauważyłe, to nie lubisz sprzedawać zabawek.yunkers pisze:A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomu

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Yunkers Brachu , nareszcie jesteś . A do mnie ty kiedy zawitasz ?
Omne Trinum Perfectum.
- franky
- Member
- Kontakt:
Stolik se chciałem zrobić.yunkers pisze:Wszystko zależy do kogo i na jaki cel idziefranky pisze:Spód wziąlem , bo nie wiem co z moim. Góra do remontu. Jak rozważysz sprzedaź, to ja chętnie przechowam, ale z tego co zauważyłe, to nie lubisz sprzedawać zabawek.yunkers pisze:A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomu

- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
Na stolik też mam blokfranky pisze:Stolik se chciałem zrobić.yunkers pisze:Wszystko zależy do kogo i na jaki cel idziefranky pisze:Spód wziąlem , bo nie wiem co z moim. Góra do remontu. Jak rozważysz sprzedaź, to ja chętnie przechowam, ale z tego co zauważyłe, to nie lubisz sprzedawać zabawek.yunkers pisze:A było zadzwonić bo rozważyłbym sprzedaż któregoś żeliwniaka, ale mówiłeś ostatnio że remontował bedziesz i nie kupujesz złomuBez jaj, myślałeś,że co z tym zrobię?