Na wstępie pragnę podziękować wszystkim za wspaniałą pomoc
Szefciowi, za zmianę swoich planów i zobowiązań względem klientów, zorganizowanie transportu oraz niezbędnych gadżetów to tego przeznaczonych( paleta , opona, pasy itp.) oraz oczywiście za operację wiązka

wraz ze sprzedającym
Windzie, że musiał dokonać zmiany w swoim grafiku domowym

po to by mi dać wsparcie i pomoc w wymontowaniu silnika i innych potrzebnych części.
Kato, za bezprzewodową konferencję przez cały ten czas i wskazówki dotyczące wybebrania całej elektryki

Przede wszystkim za inspekcję potencjalnego dawcy w okolicy Torunia , który okazał się kompletną miną

Dzięki Przemek
Powiem krótko , operacja wymontowania wszystkiego chyba co mi jest potrzebne, poszła bardzo sprawnie i już jestem posiadaczem silnika SUBARU 2.0 125 kM
Chłopaki, wielkie dzięki za zaangażowanie w tym szczytnym celu, za poświęcony czas i wsparcie, za zmarznięte nogi i ręce bo temperatura nie była niestety łaskawa wahała się od -5 do -7 stopni, mogę tylko powiedzieć że jeszcze jestem pod wielkim wrażeniem i coraz bardziej upewniam się że wszyscy tworzymy wielką rodzinę pozytywnie zakręconych

i nie żałuję żadnej swojej decyzji z tym związanej . Odrobię to jak tylko potrafię
DZIĘKUJE
No to kilka fotek, bo nie byłbym sobą

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...