Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
nie wiem czy nie za wcześnie ale się pochwalę ;
trajkę budowałem przez trzy i pół roku , jednym się podoba innym tak sobie , ja wiem że jak się samemu zbuduje to satysfakcja jest zajefajna
pokażę tu trochę fotek z przebiegu budowy , może komuś spodoba się jakieś rozwiązanie zobaczymy;
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
seta pisze:A to i zarejestrowana na trzy osoby?
Karosa chyba nie jest dzielona
układ sterowania hamulcem i sprzęgłem na jednej osi regulowanej ..
ta nie, ale można wykonać inną...trzy osobową , jeśli chodzi o zarejestrowanie niestety jest na dwie osoby ...
Właśnie po zmianach w rejestracji najbardziej takich konstrukcji mi szkoda. Nie widać tandety, krzywo spawanych prętów zbrojeniowych, dziurek w wszystkim i wszystkich innych kowalskich patentów. Plus za wykonanie.
całą konstrukcję spawał SKOWRON z Milejowa , budowniczy czterech trajek , znany w całym lubelskim klimacie...ja tylko wymyślałem i wykonywałem elementy ...link do jego filmików: https://www.youtube.com/watch?v=3ScZGziNn5c
sekuwawa pisze:Właśnie po zmianach w rejestracji najbardziej takich konstrukcji mi szkoda. Nie widać tandety, krzywo spawanych prętów zbrojeniowych, dziurek w wszystkim i wszystkich innych kowalskich patentów. Plus za wykonanie.
Hmm seku od kiedy ci moje koooowalskie patenty nie pasują
sekuwawa pisze:Właśnie po zmianach w rejestracji najbardziej takich konstrukcji mi szkoda. Nie widać tandety, krzywo spawanych prętów zbrojeniowych, dziurek w wszystkim i wszystkich innych kowalskich patentów. Plus za wykonanie.