Ile może kosztować sprowadzenie czegoś takiego z Niemiec
Samochód z niemiec
- sekuwawa
- Kontakt:
Samochód z niemiec
Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Szukam jakiegoś laweciarza który załatwi wszelkie formalności i podstawi mi samochód pod dom.
- yunkers
- Treasurer

- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Re: Samochód z niemiec
A samemu nie chce się? Wypożyczysz lawetę i w drogę. Ostatnio Custom przywoził dwa subaraki z Niemiec, może z nim pogadaj.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- kowall
- Sergeant

- Kontakt:
Mój znajomy robi takie usługi i u niego to kosztuje 1100 złociszy ,custom coś tam gadał kiedyś że znalazł kogoś poniżej tauzena ,tak więc musisz sobie to przekalkulować .
- sekuwawa
- Kontakt:
Samemu się nie chce bo:yunkers pisze:A samemu nie chce się? Wypożyczysz lawetę i w drogę. Ostatnio Custom przywoził dwa subaraki z Niemiec, może z nim pogadaj.
- Nie znam germanskiego
- Nie znam tamtejszej biurokracji
- Jeśli ktoś to robi za 1100zl to po prostu samemu się nie opłaca ryzykować
- custom
- Prospect

- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Seku wejdź na allegro albo olx i tam znajdziesz ogłoszenia typu auta z niemiec albo przywóz aut .
Od jednego auta chcą przeważnie 1100 zł , niektórzy załatwiają formalności i masz auto pod domem.
900 zł za auto wychodzi jak bierzesz cały skład , czyli 8 szt z jednego miejsca.
Od jednego auta chcą przeważnie 1100 zł , niektórzy załatwiają formalności i masz auto pod domem.
900 zł za auto wychodzi jak bierzesz cały skład , czyli 8 szt z jednego miejsca.
Omne Trinum Perfectum.
- bynio204
- Kontakt:
Kiedyś fajne buggy z tego stworzyłemsekuwawa pisze:Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Ile może kosztować sprowadzenie czegoś takiego z NiemiecSzukam jakiegoś laweciarza który załatwi wszelkie formalności i podstawi mi samochód pod dom.
- pawlikTrike
- Member

- Kontakt:
Bynio, a fotki tego masz ?bynio204 pisze:Kiedyś fajne buggy z tego stworzyłemsekuwawa pisze:Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Ile może kosztować sprowadzenie czegoś takiego z NiemiecSzukam jakiegoś laweciarza który załatwi wszelkie formalności i podstawi mi samochód pod dom.
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- bynio204
- Kontakt:
przekopałem archiwa i nie mam niestety jedynie jedno takiepawlikTrike pisze:Bynio, a fotki tego masz ?bynio204 pisze:Kiedyś fajne buggy z tego stworzyłemsekuwawa pisze:Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- pawlikTrike
- Member

- Kontakt:
Ooo... w sumie fajna podstawa do kombinacji 
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- seta
- Krótki opis: Wieczna kombinacja ;-)
- Kontakt:
Subaru libero? Kiedyś mówiłeś że odgrazasz się żonie że Nyse kupisz ale po co Ci libero? 
- sekuwawa
- Kontakt:
Na Nysę to w okolicy nie mam takiego garażu co by kupićseta pisze:Subaru libero? Kiedyś mówiłeś że odgrazasz się żonie że Nyse kupisz ale po co Ci libero?