Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Ile może kosztować sprowadzenie czegoś takiego z Niemiec Szukam jakiegoś laweciarza który załatwi wszelkie formalności i podstawi mi samochód pod dom.
Mój znajomy robi takie usługi i u niego to kosztuje 1100 złociszy ,custom coś tam gadał kiedyś że znalazł kogoś poniżej tauzena ,tak więc musisz sobie to przekalkulować .
yunkers pisze:A samemu nie chce się? Wypożyczysz lawetę i w drogę. Ostatnio Custom przywoził dwa subaraki z Niemiec, może z nim pogadaj.
Samemu się nie chce bo:
- Nie znam germanskiego
- Nie znam tamtejszej biurokracji
- Jeśli ktoś to robi za 1100zl to po prostu samemu się nie opłaca ryzykować
Seku wejdź na allegro albo olx i tam znajdziesz ogłoszenia typu auta z niemiec albo przywóz aut .
Od jednego auta chcą przeważnie 1100 zł , niektórzy załatwiają formalności i masz auto pod domem.
900 zł za auto wychodzi jak bierzesz cały skład , czyli 8 szt z jednego miejsca.
sekuwawa pisze:Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Ile może kosztować sprowadzenie czegoś takiego z Niemiec Szukam jakiegoś laweciarza który załatwi wszelkie formalności i podstawi mi samochód pod dom.
sekuwawa pisze:Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Kiedyś fajne buggy z tego stworzyłem
Bynio, a fotki tego masz ?
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Kiedyś fajne buggy z tego stworzyłem
Bynio, a fotki tego masz ?
przekopałem archiwa i nie mam niestety jedynie jedno takie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.