Samochód z niemiec

czasem trzeba zasiąść za kierownica czegoś dziwnego............
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sekuwawa
Kontakt:

Samochód z niemiec

Post autor: sekuwawa »

Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Ile może kosztować sprowadzenie czegoś takiego z Niemiec :?: Szukam jakiegoś laweciarza który załatwi wszelkie formalności i podstawi mi samochód pod dom.
Awatar użytkownika
yunkers
Treasurer
Treasurer
Krótki opis: G.O.P.
Kontakt:

Re: Samochód z niemiec

Post autor: yunkers »

A samemu nie chce się? Wypożyczysz lawetę i w drogę. Ostatnio Custom przywoził dwa subaraki z Niemiec, może z nim pogadaj.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Awatar użytkownika
kowall
Sergeant
Sergeant
Kontakt:

Post autor: kowall »

Mój znajomy robi takie usługi i u niego to kosztuje 1100 złociszy ,custom coś tam gadał kiedyś że znalazł kogoś poniżej tauzena ,tak więc musisz sobie to przekalkulować .
dark

Post autor: dark »

Około 300 eurasów musisz wziąć pod uwage.
Awatar użytkownika
sekuwawa
Kontakt:

yunkers pisze:A samemu nie chce się? Wypożyczysz lawetę i w drogę. Ostatnio Custom przywoził dwa subaraki z Niemiec, może z nim pogadaj.
Samemu się nie chce bo:
- Nie znam germanskiego
- Nie znam tamtejszej biurokracji
- Jeśli ktoś to robi za 1100zl to po prostu samemu się nie opłaca ryzykować
Awatar użytkownika
custom
Member
Member
Krótki opis: TRAJKERS
Kontakt:

Post autor: custom »

Seku wejdź na allegro albo olx i tam znajdziesz ogłoszenia typu auta z niemiec albo przywóz aut .
Od jednego auta chcą przeważnie 1100 zł , niektórzy załatwiają formalności i masz auto pod domem.
900 zł za auto wychodzi jak bierzesz cały skład , czyli 8 szt z jednego miejsca.
Omne Trinum Perfectum.
Awatar użytkownika
bynio204
Kontakt:

Post autor: bynio204 »

sekuwawa pisze:Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Ile może kosztować sprowadzenie czegoś takiego z Niemiec :?: Szukam jakiegoś laweciarza który załatwi wszelkie formalności i podstawi mi samochód pod dom.
Kiedyś fajne buggy z tego stworzyłem :)
Awatar użytkownika
pawlikTrike
Member
Member
Kontakt:

Post autor: pawlikTrike »

bynio204 pisze:
sekuwawa pisze:Leniwy jestem i nie chce mi się szukać więc podpytam bo może ktoś coś takiego robi lub kogoś zna. Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie Subaru Libero, ale model to w Polsce rzadki więc szukam czegoś również za Odrą. Stoi coś tam za 600euro ale bez TUV i do poprawek więc o powrocie na kołach nie ma mowy.
Bynio, a fotki tego masz ?
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Awatar użytkownika
bynio204
Kontakt:

Post autor: bynio204 »

pawlikTrike pisze:
bynio204 pisze:
Bynio, a fotki tego masz ?
przekopałem archiwa i nie mam niestety jedynie jedno takie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
pawlikTrike
Member
Member
Kontakt:

Post autor: pawlikTrike »

Ooo... w sumie fajna podstawa do kombinacji :wink:
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Awatar użytkownika
seta
Krótki opis: Wieczna kombinacja ;-)
Kontakt:

Post autor: seta »

Subaru libero? Kiedyś mówiłeś że odgrazasz się żonie że Nyse kupisz ale po co Ci libero? :mrgreen:
Awatar użytkownika
sekuwawa
Kontakt:

seta pisze:Subaru libero? Kiedyś mówiłeś że odgrazasz się żonie że Nyse kupisz ale po co Ci libero? :mrgreen:
Na Nysę to w okolicy nie mam takiego garażu co by kupić :mrgreen:
ODPOWIEDZ