Rugia w jeden dzień

Opisz nam gdzie byłeś, co przeżyłeś, co widziałeś
ODPOWIEDZ
Zbigniew
Kontakt:

Rugia w jeden dzień

Post autor: Zbigniew »

Tak jak w temacie , w ostatnią sobotę wybrałem się z kolegą na wyspę Rugia mapa , zachaczając wyspę Wolin i Uznam . Szczeże aby coś zobaczyć i całą wyspę zjeździć potrzeba co najmniej dwu dni . W sumie zrobiłem 802 km , kaszlak jakoś wytrzymał. Kilka fotek które w locie udało się zrobić znajdują się tutaj
Awatar użytkownika
GREGOR
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Kontakt:

Re: Rugia w jeden dzień

Post autor: GREGOR »

Widzę że traja Skowrona ma się dobrze, przekaże tą informację konstruktorowi :D
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

Piękna trasa! Gratuluje :D
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Awatar użytkownika
yunkers
Treasurer
Treasurer
Krótki opis: G.O.P.
Kontakt:

Post autor: yunkers »

Fajny objazd, zazdroszczę.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Awatar użytkownika
GREGOR
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Kontakt:

Post autor: GREGOR »

Zbigniew pisze:Tak jak w temacie , w ostatnią sobotę wybrałem się z kolegą na wyspę Rugia mapa , zachaczając wyspę Wolin i Uznam . Szczeże aby coś zobaczyć i całą wyspę zjeździć potrzeba co najmniej dwu dni . W sumie zrobiłem 802 km , kaszlak jakoś wytrzymał. Kilka fotek które w locie udało się zrobić znajdują się tutaj
Chciał bym zobaczyć twoją traje na żywo, wiele rzeczy było robione przeze mnie w firmie :wink:
Może wybierasz się do Silverado :?:
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
Zbigniew
Kontakt:

Post autor: Zbigniew »

GREGOR pisze:
Zbigniew pisze:Tak jak w temacie , w ostatnią sobotę wybrałem się z kolegą na wyspę Rugia mapa , zachaczając wyspę Wolin i Uznam . Szczeże aby coś zobaczyć i całą wyspę zjeździć potrzeba co najmniej dwu dni . W sumie zrobiłem 802 km , kaszlak jakoś wytrzymał. Kilka fotek które w locie udało się zrobić znajdują się tutaj
Chciał bym zobaczyć twoją traje na żywo, wiele rzeczy było robione przeze mnie w firmie :wink:
Może wybierasz się do Silverado :?:
Praktycznie cały czerwiec mam zrąbany , od przyjęć się zaczęło [ jeszcze w maju ] i nie pasi mi , ale na pewno będzie jeszcze wiele okazji do spotkania się , no chyba że przerobię trajkę do niepoznania , na razie przodek przerobiony a prowadzenie należy do przyjemności .
Awatar użytkownika
Fido
Kontakt:

Post autor: Fido »

Jakoś tak równo.
Jedź w Biesy.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
ODPOWIEDZ