Rugia w jeden dzień
-
- Kontakt:
Rugia w jeden dzień
Tak jak w temacie , w ostatnią sobotę wybrałem się z kolegą na wyspę Rugia mapa , zachaczając wyspę Wolin i Uznam . Szczeże aby coś zobaczyć i całą wyspę zjeździć potrzeba co najmniej dwu dni . W sumie zrobiłem 802 km , kaszlak jakoś wytrzymał. Kilka fotek które w locie udało się zrobić znajdują się tutaj
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Re: Rugia w jeden dzień
Widzę że traja Skowrona ma się dobrze, przekaże tą informację konstruktorowi 

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Piękna trasa! Gratuluje 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Fajny objazd, zazdroszczę.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Chciał bym zobaczyć twoją traje na żywo, wiele rzeczy było robione przeze mnie w firmieZbigniew pisze:Tak jak w temacie , w ostatnią sobotę wybrałem się z kolegą na wyspę Rugia mapa , zachaczając wyspę Wolin i Uznam . Szczeże aby coś zobaczyć i całą wyspę zjeździć potrzeba co najmniej dwu dni . W sumie zrobiłem 802 km , kaszlak jakoś wytrzymał. Kilka fotek które w locie udało się zrobić znajdują się tutaj

Może wybierasz się do Silverado

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
-
- Kontakt:
Praktycznie cały czerwiec mam zrąbany , od przyjęć się zaczęło [ jeszcze w maju ] i nie pasi mi , ale na pewno będzie jeszcze wiele okazji do spotkania się , no chyba że przerobię trajkę do niepoznania , na razie przodek przerobiony a prowadzenie należy do przyjemności .GREGOR pisze:Chciał bym zobaczyć twoją traje na żywo, wiele rzeczy było robione przeze mnie w firmieZbigniew pisze:Tak jak w temacie , w ostatnią sobotę wybrałem się z kolegą na wyspę Rugia mapa , zachaczając wyspę Wolin i Uznam . Szczeże aby coś zobaczyć i całą wyspę zjeździć potrzeba co najmniej dwu dni . W sumie zrobiłem 802 km , kaszlak jakoś wytrzymał. Kilka fotek które w locie udało się zrobić znajdują się tutaj![]()
Może wybierasz się do Silverado
- Fido
- Kontakt:
Jakoś tak równo.
Jedź w Biesy.
Jedź w Biesy.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.