Działają, ale spisek lobby producentów paliwa nie pozwala montować ich seryjnie w autach, podobnie jak wytwornic HHO.winda pisze:magnetyzery nie działają ???![]()
![]()

Działają, ale spisek lobby producentów paliwa nie pozwala montować ich seryjnie w autach, podobnie jak wytwornic HHO.winda pisze:magnetyzery nie działają ???![]()
![]()
ale łapią się w te rynienki więc w błoto nie polecąRob_trike pisze:jaja urwane
Japierdolę. Kradnę ten tekst, jest kurwa na każdą okazję, czy to w garażu, czy to w łóżku.custom pisze: Lepiej dobrze zerżnąć niż hujowo wymyślić .
Sulkyrider pisze:Japierdolę. Kradnę ten tekst, jest kurwa na każdą okazję, czy to w garażu, czy to w łóżku.custom pisze: Lepiej dobrze zerżnąć niż hujowo wymyślić .
Opierdolę to czarnym matemCzarek-trike pisze:wygląda chujowo... ale brzmi pięknie
To powiedz gdzie tkwi tajemnica głębokiego basu , muszę takowy wydobyć z feniksa ? Normalnie ten mietek nawet bez wydechów jest bardzo cichy . Podobno się to jakoś oblicza ?Sulkyrider pisze:Mówiłem że co jak co, ale wydechy lubię i umiem robić.
A mina ludzi byla bezcenna! Az babka prowadzaca imprezę jak byla na scenie to jak wyjeżdżałem po wystawie, przerwala mowe i rzekła! Wow....adaśko pisze:noto by był coś , choć jeden taki to na trajce wueskę wiózłSulkyrider pisze:Chciałem jechać trajką i motorkiem.,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość