Przejażdżka ogólnie udana tylko szkoda że nie wszyscy razem wracali

może Szefciu jakieś fotki zrobił

fotki robione telefonem NOKIA LUMIA 830 , co do znajomości Custom to chyba żartujesz w Babkach chyba z tobą najdłużej pogadałem no i siedziałeś na mojej traji . Ja bym Cię rozpoznał w największym tłumie, nawet przed Klasztorem Jasnogórskimcustom pisze:Panowie macie zajebiste aparaty .Normalnie na tych zdjęciach widziałem w całej okazałości śruby mocowania kół garba.
No i wreszcie wiem , który to Gregor
Nie wymagaj od Customa wysilania pamięci po spożyciu, to może być zadanie nie do wykonaniaGREGOR pisze:fotki robione telefonem NOKIA LUMIA 830 , co do znajomości Custom to chyba żartujesz w Babkach chyba z tobą najdłużej pogadałem no i siedziałeś na mojej traji . Ja bym Cię rozpoznał w największym tłumie, nawet przed Klasztorem Jasnogórskimcustom pisze:Panowie macie zajebiste aparaty .Normalnie na tych zdjęciach widziałem w całej okazałości śruby mocowania kół garba.
No i wreszcie wiem , który to Gregor![]()
![]()
Bandit bez przesady... Nie ma co porównywać zdjęć z telefonu do zdjęć z najprostszej nawet lustrzanki - nie ta liga.bandit pisze:Co do aparatów to Lumia dobrze robi, mam starszą bo 820 ale będac na wakacjach to niechciało mi sie lustrzanki targać bo foty z lumii sa zadowalające. Polecam
Trafnie to ująłeś Arek , na złocie dużo się dzieje a potem po zdjęciach dowiadujemy się co było.Arek pisze:Nie wymagaj od Customa wysilania pamięci po spożyciu, to może być zadanie nie do wykonaniaGREGOR pisze:fotki robione telefonem NOKIA LUMIA 830 , co do znajomości Custom to chyba żartujesz w Babkach chyba z tobą najdłużej pogadałem no i siedziałeś na mojej traji . Ja bym Cię rozpoznał w największym tłumie, nawet przed Klasztorem Jasnogórskimcustom pisze:Panowie macie zajebiste aparaty .Normalnie na tych zdjęciach widziałem w całej okazałości śruby mocowania kół garba.
No i wreszcie wiem , który to Gregor![]()
![]()
Dlatego napisałem ze foty są zadowalające z lumi . Lustrzanka to lustrzanka. Mam Nikona d5100 z lufa 18-105 - czy to dobry sprzęt to nie wiem , fanem fotografii nie jestem .... Foty robi jak dla mnie ok. Nie wszędzie ja zabieram a lumie juz tak.Jockey pisze:Bandit bez przesady... Nie ma co porównywać zdjęć z telefonu do zdjęć z najprostszej nawet lustrzanki - nie ta liga.bandit pisze:Co do aparatów to Lumia dobrze robi, mam starszą bo 820 ale będac na wakacjach to niechciało mi sie lustrzanki targać bo foty z lumii sa zadowalające. Polecam
Zrób zdjęcie telefonem i dokładnie taki sam kadr lustrzanką - różnicę widać od razu.
O zdjęciach obiektów w ruchu nawet nie wspominam...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość