Kazimierz Dolny , przejażdżka...

Opisz nam gdzie byłeś, co przeżyłeś, co widziałeś
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GREGOR
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Kontakt:

Kazimierz Dolny , przejażdżka...

Post autor: GREGOR »

tak pięknej pogody szkoda zmarnować więc postanowiliśmy że przejedziemy się do Kazimierza Dol. Niestety nie wszyscy dotarli , Skowron z Milejowa miał przeboje z chłodzeniem i zawrócił do domy , Szefciu dojechał z bratem dużo wcześniej i nie zdążyłem go uwiecznić na foto :( , ja i moja Rybcia oraz Ziutek zjedliśmy lody i pospacerowali po bulwarze nad Wisłą .
Przejażdżka ogólnie udana tylko szkoda że nie wszyscy razem wracali :)
może Szefciu jakieś fotki zrobił :?:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
Awatar użytkownika
custom
Member
Member
Krótki opis: TRAJKERS
Kontakt:

Re: Kazimierz Dolny , przejażdżka...

Post autor: custom »

Panowie macie zajebiste aparaty .Normalnie na tych zdjęciach widziałem w całej okazałości śruby mocowania kół garba :D .
No i wreszcie wiem , który to Gregor :mrgreen:
Omne Trinum Perfectum.
Awatar użytkownika
GREGOR
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Kontakt:

Post autor: GREGOR »

custom pisze:Panowie macie zajebiste aparaty .Normalnie na tych zdjęciach widziałem w całej okazałości śruby mocowania kół garba :D .
fotki robione telefonem NOKIA LUMIA 830 , co do znajomości Custom to chyba żartujesz w Babkach chyba z tobą najdłużej pogadałem no i siedziałeś na mojej traji . Ja bym Cię rozpoznał w największym tłumie, nawet przed Klasztorem Jasnogórskim :lol: :lol: :lol:
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
Awatar użytkownika
Arek
Vice-President
Vice-President
Kontakt:

Post autor: Arek »

GREGOR pisze:
custom pisze:Panowie macie zajebiste aparaty .Normalnie na tych zdjęciach widziałem w całej okazałości śruby mocowania kół garba :D .
fotki robione telefonem NOKIA LUMIA 830 , co do znajomości Custom to chyba żartujesz w Babkach chyba z tobą najdłużej pogadałem no i siedziałeś na mojej traji . Ja bym Cię rozpoznał w największym tłumie, nawet przed Klasztorem Jasnogórskim :lol: :lol: :lol:
Nie wymagaj od Customa wysilania pamięci po spożyciu, to może być zadanie nie do wykonania :mrgreen:
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

Post autor: bandit »

Co do aparatów to Lumia dobrze robi, mam starszą bo 820 ale będac na wakacjach to niechciało mi sie lustrzanki targać bo foty z lumii sa zadowalające. Polecam
Awatar użytkownika
andy
Krótki opis: Jest nikim ten kto nie ulepsza świata.
Kontakt:

Post autor: andy »

to mogło być tak
Awatar użytkownika
Jockey
Kontakt:

Post autor: Jockey »

bandit pisze:Co do aparatów to Lumia dobrze robi, mam starszą bo 820 ale będac na wakacjach to niechciało mi sie lustrzanki targać bo foty z lumii sa zadowalające. Polecam
Bandit bez przesady... Nie ma co porównywać zdjęć z telefonu do zdjęć z najprostszej nawet lustrzanki - nie ta liga.
Zrób zdjęcie telefonem i dokładnie taki sam kadr lustrzanką - różnicę widać od razu.
O zdjęciach obiektów w ruchu nawet nie wspominam...
Awatar użytkownika
custom
Member
Member
Krótki opis: TRAJKERS
Kontakt:

Post autor: custom »

Arek pisze:
GREGOR pisze:
Nie wymagaj od Customa wysilania pamięci po spożyciu, to może być zadanie nie do wykonania :mrgreen:
Trafnie to ująłeś Arek , na złocie dużo się dzieje a potem po zdjęciach dowiadujemy się co było.
Pamiętam , że rozmawialiśmy ale całkowicie zapomniałem jak masz na drugie :mrgreen:
Omne Trinum Perfectum.
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

Post autor: bandit »

Jockey pisze:
bandit pisze:Co do aparatów to Lumia dobrze robi, mam starszą bo 820 ale będac na wakacjach to niechciało mi sie lustrzanki targać bo foty z lumii sa zadowalające. Polecam
Bandit bez przesady... Nie ma co porównywać zdjęć z telefonu do zdjęć z najprostszej nawet lustrzanki - nie ta liga.
Zrób zdjęcie telefonem i dokładnie taki sam kadr lustrzanką - różnicę widać od razu.
O zdjęciach obiektów w ruchu nawet nie wspominam...
Dlatego napisałem ze foty są zadowalające z lumi . Lustrzanka to lustrzanka. Mam Nikona d5100 z lufa 18-105 - czy to dobry sprzęt to nie wiem , fanem fotografii nie jestem .... Foty robi jak dla mnie ok. Nie wszędzie ja zabieram a lumie juz tak.
ODPOWIEDZ