widziałes tego złaśliwego sąsiada który wylał wiadro wody abys wpadł w poslizg?
juz zapomniałem Zetor jaki ty brzydki jesteś

zetor pisze:silnik po remoncie był sprawdzany
i wszystklo grało
Luksky pisze: Agramer by powiedział od razu co jest, ale go nie widziałem multum czasu.
Luksky pisze: Agramer by powiedział od razu co jest, ale go nie widziałem multum czasu.
Taaa, a jak swiecaa nie dostanie ikry to nie oseietli drogi tlokowi i tłok w głowice przypierdoli!!!! Taka to była bajka. ZetorSulkyrider pisze:To prosta konstrukcja. Musi mieć paliwo i iskrę i musi palić. Jak ma paliwo i iskrę i nie pali, to znaczy że coś jest zjebane i wystarczy to naprawic.
Ale prościej jest zmienić silnik.
sekuwawa pisze:Zależy właśnie jakie gaźniki bo część nie miała ssania w ogóle a zamiast tego należało kilka razy depnąć pedała.
seta pisze:sekuwawa pisze:Zależy właśnie jakie gaźniki bo część nie miała ssania w ogóle a zamiast tego należało kilka razy depnąć pedała.
A to dlatego niektórzy mają nawyk wciskania gazu jak auto nie pali![]()
nigdy tego nie rozumiałem
zetor pisze:ty kolego
tak powiem delikatnie
z takimi pytaniami spierdalej z mojego tematu
pompa hydrauliczna od wielkiego fiata + wysprzęglik od Audi 80 b3 - foty wrzucę do tematu Sekuzetor pisze:ktoś mi pomoże z foto i hudraulicznym sprzegłem do garba
co kupć i jak to ma wyglądać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości