dzisiaj odbyły się czary w garażu - mam już dzięki czarodziejowi działające przełaczniki przy kierownicy - co prawda nie wiem ja ale działają
no i korzystając z okazji skracaliśmy wiązkę
jeszcze raz dzięki Kato
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
działa - nie wiem jak z tymi błądzącymi prądami ale działa
a najlepszy motyw - wczoraj jaki i po powrocie od Darka - po zalaniu ulewnym deszczem w Kaliszu - po wyłączeniu zapłonu włączał się wentylator tak z miesiąc jeździłem
Bull mi świadkiem no i wchodzi Kato, staje koło traji - pomyślałem pokaże o co kaman - ja odpalam, gaszę, rozgrzewam i ................... no i naprawił samą swoją obecnością
w mojej traji przewód głowny prądowy z aku na rozruch (+) miał śednice 10mm. Oczko było miedziane, solidne, grube bodajże WURTH'a. Sulky wsiadł i ujechał ok 12km, po czym oczko sie urwało. Potem sie jeszcze urwał błotnik i wahacze ale to inna historia, chociaz za tym samym wyjazdem.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
pasek wielorowkowy w Citroenie załatwiłes swoja obecnościa ponad 500km od domu, gdzies w Azji to było, jakas Łomża czy gdzieś? a zapalniczka też podczas powrotu kongresowego. A pamiętasz światło Wiśni czy Czarka?
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
to całe pudełko czarodziejskie - odpowiada za wł/wył przekaźników czy jakoś tak - zresztą wygląda groźnie to się nie przyglądałem zbytnio - a poważnie mam osprzęt na mikrostykach to musi być "moduł" sterujący - i Kato to zaprojektował
panowie właśnie przyjechałem z jazdy próbnej - niestety obawy Kato i moje chyba sie sprawdziły - spaliłem komputer - silnik wariuje więc szukam kompa+immo+stacyjka z kluczykiem - oznaczenie 8S - jak na focie
Ktokolwiek wie gdzie można taki zesatw kupić proszę o info
A po co immo i kluczyk ze stacyjką ? Wymiana samego kompa nie wystarczy ?
Ja bym spróbował z tym kompem, wtyczki się zgadzają na oznaczenie specjalnie bym nie patrzył, były różne z zależności od roku produkcji, ale Kato może mnie poprawi http://allegro.pl/komputer-silnika-ecu- ... 80158.html
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
sam komp 8s kupiłe z 2 tygodnie temu - po podlaczeniu pomógł nam wyklikać kody błędów - jeden jest od immo i drugi od sygnału po zapłonie - ale bez immo nie chodzi ..... wszystkie oznaczenia z kompa z zestawu(z immo) i tego co kupiłem są identyczne - ale nie chodzi