Rob_trike pisze:no tak - jak nie było filmiku - jebali mnie że muza nie taka, że nie ma nic nowego - a jak jest .......cisza..... Windu zjebaj mie chociaż za coś ....
co tak spokojnie?
muszę pomyśleć nad jakimś placem buraczanym czy cóś - na drodze to nie zabawa - mało miejsca
Sulkyrider pisze:Dobra.
Rob, najebałeś efektów przejść, mało jest dynamiki, nietrafione kadry, muzy brak.
Zobacz przykładowy film z trają, jak to się robi profesjonalnie i ucz się:.........
Chciałem coś napisać, ale Sulky trafił w sedno, więc Rob następnym razem się trochę wysil
fajna traja i pięknie na koło idzie
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Rob_trike pisze:no tak - jak nie było filmiku - jebali mnie że muza nie taka, że nie ma nic nowego - a jak jest .......cisza..... Windu zjebaj mie chociaż za coś ....
miałem sie nie odzywać ale.....jak chcesz
huj nie traja!!! kolor jakiś taki...matowy. brak uchwytów na napoje, bagazników, lampek, wytwornic dymu i kitach nie wspomnę. jak sie dodaje gazu to jakas turbina świata. przeciez ty nawet złotego łańcucha na szyi nie masz! krótko mówiąc dno i siedem metrów mułu. weź wypierdol ta traja i zbuduj cos normalnego co sie niemcom spodoba. a ha. tylko jak bedziesz ja wyrzucaj to zadzwoń i powiedz gdzie wyrzuciłeś
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
dzięki - nareszcie załapałem o co chodzi w budowaniu tych motorów dziwnych z 3ma kołami
cza się brać za Rob_trike V .... popatrze na filmiki z odpustów, uroczystości pod remizami, koncertów polodisko itp i się poprawie - tylko skąd ja wezmę piłeczki na bat anteny ?
Rob_trike pisze:dzięki - nareszcie załapałem o co chodzi w budowaniu tych motorów dziwnych z 3ma kołami
cza się brać za Rob_trike V .... popatrze na filmiki z odpustów, uroczystości pod remizami, koncertów polodisko itp i się poprawie - tylko skąd ja wezmę piłeczki na bat anteny ?
Teraz to już wiem jaki jest Twój ideał trajki....znam jednego który mógł by byc Twoim guru w tym temacie
Z filmu wynika ewidentnie , ze mimo wszytsko braakuje mocy albo tzw palera...ale to może moje subiektywne złudzenie po bimberku z cola w niemałej ilości...
Tak, żony maja dar podnoszenia ciśnienia jak nikt inny... Ostatnio jak mi żona podniosła tzw ciśnienie to traja moja dostała taakiego pałera , że przed domem na drodze piaszczystej powstały 2 równoległe tory saneczkowe.
wczoraj pojechałem się przewietrzyć no i ............................. nagrali mnie
jadę sobie spokojnie, a oni za mną ...... przejazd zamknięty więc się zatrzymuje a tu gość wyskakuje z auta i ............ gadka szmatka i mam nowy filmik