Rob_trike pisze:a poza tym nie wiem czy przejadę mostek ...... traja niziuuuuutka
Jak co to ja poradze
Rob_trike pisze:a poza tym nie wiem czy przejadę mostek ...... traja niziuuuuutka
jak na jednym ??? odpowietrzonego nie mam żadnegodark pisze:Pawlik to na jednym przyleć tym odpowieyrzonym
Trzymam za słowo ! Oczekuję Ciebie ! a swoją drogą to masz zdrowie z tym jeżdżeniemdark pisze:To przy najbliższej wizycie w porcie parkuje przy remizie i idę pomagać a dzisiaj pozdro z Bielska Białej śniegu jak na lekarstwo nie to co w Kaliszu
hehe na wszelką ewentualność przygotuję dzisiaj listęSulkyrider pisze: Potem nadam uprawnienia administacyjne Yunkersowi na chwilę
Dark to ty niedaleko mnie przebywaszdark pisze:...... pozdro z Bielska Białej śniegu jak na lekarstwo nie to co w Kaliszu
Lubię to czy dużym czy trają uwielbiam jeźdźić.pawlikTrike pisze:Trzymam za słowo ! Oczekuję Ciebie ! a swoją drogą to masz zdrowie z tym jeżdżeniemdark pisze:To przy najbliższej wizycie w porcie parkuje przy remizie i idę pomagać a dzisiaj pozdro z Bielska Białej śniegu jak na lekarstwo nie to co w Kaliszu
jaka listę ???yunkers pisze:hehe na wszelką ewentualność przygotuję dzisiaj listęSulkyrider pisze: Potem nadam uprawnienia administacyjne Yunkersowi na chwilę
ja tu widzę kilku delikwentówpawlikTrike pisze:jaka listę ???yunkers pisze:hehe na wszelką ewentualność przygotuję dzisiaj listęSulkyrider pisze: Potem nadam uprawnienia administacyjne Yunkersowi na chwilędostaniesz uprawnienia tylko na Roba !!! Junkers przez Y, bądź człowiekiem i się nie rozpędzaj
Rob nie martw się mam wiedzę w tym temacieRob_trike pisze:.........a inni to co - cichociemni
na jaki ???? przecież nie ma ani zdjęć , ani aparaturob_bull pisze:Rob czas zmienić awatara
foty kurrrrwa fotyyyyyypawlikTrike pisze:na jaki ???? przecież nie ma ani zdjęć , ani aparaturob_bull pisze:Rob czas zmienić awatara
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości