===Zdecydowanie kupię===
-
- Kontakt:
Re: ===Zdecydowanie kupię===
Dzieki za podpowiedzi , ta którą wybrałem pójdzie za około 16 500 , napewno wywalę ten wielki trumnopodobny kufer z tyłu , i przemaluję , reszta kwestia gustu - silnik 1,3 błąd w ogłoszeniu , w niedzielę jadę oglądnąć , jęsli mechanicznie nie jest zajechana za bardzo to pewnie kupię .
- buszowanie
- Krótki opis: Sergiusz
- Kontakt:
Bicie piany skończy się po sezonie. Nie widzę trajki, która by satysfakcjonowała potencjalnego nabywcę.
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
http://otomoto.pl/inny-inny-trike-traja-M3280084.html
Zobacz na tą traje, była u Nas na zlocie, latała jak pojebana, do tego w dobrej kasie .
Zobacz na tą traje, była u Nas na zlocie, latała jak pojebana, do tego w dobrej kasie .
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Kontakt:
Jeśli tylko znajdę czas to pojadę ja w niedziele zobaczyc , tez zwrociłem na nia uwagę , dzięki za podpowiedż , ta którą odlądałem wczesniej niestety strasznie zaniedbana no i w stanie agonii technicznej - cena adekwatna do stanu to okolo 10 tysiecy a na to nie chcial sie zgodzic sprzedający .
- andrzejqs
- Kontakt:
zmień tytuł z zdecydowanie kupie trajke na kupie trajke bo zdecydowania nie widzę 

Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
andrzejqs pisze:zmień tytuł z zdecydowanie kupie trajke na kupie trajke bo zdecydowania nie widzę

T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
-
- Kontakt:
No cóż mogę tylko przytaknąć przedmówcom
ale bardzo ogranicza mnie brak czasu . Kupić kupię jak nie wtym roku to w przyszłym , auta szukałem rok zanim znalazłem to co mi w 100% odpowiadało .

-
- Kontakt:
Jeśli chodzi o ten sprzęt to przeżywa agonię techniczna i nie wart nawet pare tysiaków .Kudłaty pisze:Dzieki za podpowiedzi , ta którą wybrałem pójdzie za około 16 500 , napewno wywalę ten wielki trumnopodobny kufer z tyłu , i przemaluję , reszta kwestia gustu - silnik 1,3 błąd w ogłoszeniu , w niedzielę jadę oglądnąć , jęsli mechanicznie nie jest zajechana za bardzo to pewnie kupię .
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Chyba nie ma trajki w której nie było by czegoś do zrobienia, wiadomo jak to z takimi sprzętami. Poza tym to, że ma zjebany garbusowy silnik, to nie jest mega problem, robisz flansze i wrzucasz jakiś ''normalny'' silnik od czego chcesz.
Z takim podejściem nie kupisz trajki.
Z takim podejściem nie kupisz trajki.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- Baran
- Member
- Kontakt:
Kudłaty myślę, że maruda straszny jesteś, znajdź kogoś kto dla ciebie zbuduje Trike.
Raz, że będzie do ciebie dopasowana. Dwa, odpadnie ci problem stękania, a ta ma kufer niefajny, a ta to, a tamta sramto lub nie jest różowa...... z całym szacunkiem
Jak zlecisz komuś pracę to będziesz miał dokładnie to czego chcesz i zrobione na miarę ..... Kasę podejrzewam wydasz podobną lub mniejszą niż za kupioną od kogoś. Do tego dojdą przeróbki pod ciebie - nie tanie, więc nie wiem co cię powstrzymuje. Chyba, że masz zapał słomiany i jest to pomysł na te wakacje, a w przyszłe będzie limonkowe BMW i dresik misiowy
....................
A tytuł tematu zmień na The Neverending Story
Raz, że będzie do ciebie dopasowana. Dwa, odpadnie ci problem stękania, a ta ma kufer niefajny, a ta to, a tamta sramto lub nie jest różowa...... z całym szacunkiem

A tytuł tematu zmień na The Neverending Story
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
patrz tu jest jakaś taka: http://moto.allegro.pl/trike-traja-troj ... 06361.html - jak dołożysz parę złotych to chtnie dopasuje do Twoich potrzeb 

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
-
- Member
- Kontakt:
oj pewnie kolor nie pasujeRob_trike pisze:patrz tu jest jakaś taka: http://moto.allegro.pl/trike-traja-troj ... 06361.html - jak dołożysz parę złotych to chtnie dopasuje do Twoich potrzeb
- pasek36
- Krótki opis: obecnie dłubie
- Kontakt:
gregro pisze:oj pewnie kolor nie pasujeRob_trike pisze:patrz tu jest jakaś taka: http://moto.allegro.pl/trike-traja-troj ... 06361.html - jak dołożysz parę złotych to chtnie dopasuje do Twoich potrzeb
i tak się błyszczy jakoś

- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
Pewnie nakrętki kołpakowe będą miały nie taki promień...pasek36 pisze:gregro pisze:oj pewnie kolor nie pasujeRob_trike pisze:patrz tu jest jakaś taka: http://moto.allegro.pl/trike-traja-troj ... 06361.html - jak dołożysz parę złotych to chtnie dopasuje do Twoich potrzeb
i tak się błyszczy jakoś
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
Niekoniecznie z tą samą...
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
Zdecydowanie nie kupi BO____--------Rury ramy: bezszwowe precyzyjne
Koło przednie: HD 4,25 x 17’’ – opona 200, tarcza hamulcowa z 4 tłoczkowym zaciskiem
Lampa przednia: Aprilla Shiver z dwoma żarówkami ( podział w poziomie ) H7 + dwie postojówki po bokach
Linki, przewody w kierownicy
Układ wydechowy: polerowana nierdzewka
Orurowanie tył: polerowana nierdzewka
Trajka sprawuje się bezawaryjnie itd itp cba cbs pis po sld i tak dalej
Cos za tania
Za daleko
A dlaczego zuczek toczygnojek zaworow niepopycha szybciej bo pewnie jest juz nieteges i padło mu cisnienie w oku proroka i widzi tylko mgłe w kolorze kakalaka
1 Zuczek 1 zawor
Znam takiego JEDNEGO A JEGO MOTTO
NIEOTO CHODZI ZEBY BYŁO DOBRZE
Koło przednie: HD 4,25 x 17’’ – opona 200, tarcza hamulcowa z 4 tłoczkowym zaciskiem
Lampa przednia: Aprilla Shiver z dwoma żarówkami ( podział w poziomie ) H7 + dwie postojówki po bokach
Linki, przewody w kierownicy
Układ wydechowy: polerowana nierdzewka
Orurowanie tył: polerowana nierdzewka
Trajka sprawuje się bezawaryjnie itd itp cba cbs pis po sld i tak dalej
Cos za tania
Za daleko
A dlaczego zuczek toczygnojek zaworow niepopycha szybciej bo pewnie jest juz nieteges i padło mu cisnienie w oku proroka i widzi tylko mgłe w kolorze kakalaka
1 Zuczek 1 zawor

Znam takiego JEDNEGO A JEGO MOTTO
NIEOTO CHODZI ZEBY BYŁO DOBRZE

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bay
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Budyń
nadal masz dobre zajawki

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Budyń, widac ze nadal masz dobry towar...
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU