===Zdecydowanie kupię===
-
- Kontakt:
===Zdecydowanie kupię===
---Zdecydowanie kupię---
. Na starcie muszę powiedzieć , że nie mam możliwości zbudowania pojazdu we własnym zakresie , brak czasu i umiejętności i wiele , wiele innych braków które nie pozwalają mi na takie przedsięwzięcie . Dlatego chciałbym kupić gotowy do jazdy pojazd lub zlecić wykonanie takowego osobie bądź firmie która ma o czymś takim pojęcie i którą moglibyście polecić . Wymagań zbyt wielkich ani pieniędzy które mógłbym na trajkę przeznaczyć nie mam ale mam nadzieję ,że przy Waszej pomocy Szanowni Trajkowicze uda się po 20 paru latach oczekiwania zakupić wymarzony pojazd i cieszyć sie z frajdy jaką da mi jazda . A poniżej przedstawiam moje chciejstwa dotyczące traji :
-silnik raczej garbus ( tylko na tyle dobrze zrobiny bym mógł sie cieszyc jazdą a nie dłubaniną )-ale posłucham chętnie Waszych propozycji ,
-zdecydowanie gotowa ( cash & carry ) - prawo jazdy kategorii B
-przeglądałem zdjecia trajek zemieszczonych na tej stronie i tak na szybkiego powiem ze zainteresowały mnie trajki :
. Szynonbliss
. Jarka
. Kabzla
. Rob_trike - oczywiscie nic nie ujmując innym bo nawet nie zdążyłem ich oglądnac ,
-nie musi byc jakoś szczególnie ubrana ale dodatki mile widziane ,
- cena - no cóż to jest zawsze pochodna możliwości kupującego i oczekiwań sprzedającego
Ewentualne propozycje w tym temacie lub na PW .
Kudłaty .
. Na starcie muszę powiedzieć , że nie mam możliwości zbudowania pojazdu we własnym zakresie , brak czasu i umiejętności i wiele , wiele innych braków które nie pozwalają mi na takie przedsięwzięcie . Dlatego chciałbym kupić gotowy do jazdy pojazd lub zlecić wykonanie takowego osobie bądź firmie która ma o czymś takim pojęcie i którą moglibyście polecić . Wymagań zbyt wielkich ani pieniędzy które mógłbym na trajkę przeznaczyć nie mam ale mam nadzieję ,że przy Waszej pomocy Szanowni Trajkowicze uda się po 20 paru latach oczekiwania zakupić wymarzony pojazd i cieszyć sie z frajdy jaką da mi jazda . A poniżej przedstawiam moje chciejstwa dotyczące traji :
-silnik raczej garbus ( tylko na tyle dobrze zrobiny bym mógł sie cieszyc jazdą a nie dłubaniną )-ale posłucham chętnie Waszych propozycji ,
-zdecydowanie gotowa ( cash & carry ) - prawo jazdy kategorii B
-przeglądałem zdjecia trajek zemieszczonych na tej stronie i tak na szybkiego powiem ze zainteresowały mnie trajki :
. Szynonbliss
. Jarka
. Kabzla
. Rob_trike - oczywiscie nic nie ujmując innym bo nawet nie zdążyłem ich oglądnac ,
-nie musi byc jakoś szczególnie ubrana ale dodatki mile widziane ,
- cena - no cóż to jest zawsze pochodna możliwości kupującego i oczekiwań sprzedającego
Ewentualne propozycje w tym temacie lub na PW .
Kudłaty .
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Re: ===Zdecydowanie kupię===
W Gryfinie są dwie do kupienia.
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
dawaj foty - ocenimy stosunek ceny do wykonaniawataha_zeberko pisze:W Gryfinie są dwie do kupienia.

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
-
- Kontakt:
ta pewnie za droga http://moto.allegro.pl/trike-sam-i2383069595.html
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Garbusowa, mniej wiecej w przedziale 15-30tys zł znajdziesz. Co do wykonania to zależy tylko od Twojego gustu, ale wszystko jest możliwe do poprawienia. Natomiast problemem może być aby traja była zarejestrowana jako pojazd samochodowy inny, a jeżeli juz to licz cene wyższą o ok 20% tylko ze wzgledu na ten wpis.
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
-
- Kontakt:
daj jakieś namiary , niby daleko ale jak będzie coś ciekawego można pojechaćwataha_zeberko pisze:W Gryfinie są dwie do kupienia.
-
- Kontakt:
No i takie widziałem ale cos nie bardzo mi pasowały , gdybyście znależli jakieś ofert podczepiajcie linki , a co do wyższej ceny ze wzgledu na formę rejestracj to niekoniecznie tak to wygląda ,zawsze można negocjowac a uwierz mi w tym jestem zawodowcemLuksky pisze:Garbusowa, mniej wiecej w przedziale 15-30tys zł znajdziesz. Co do wykonania to zależy tylko od Twojego gustu, ale wszystko jest możliwe do poprawienia. Natomiast problemem może być aby traja była zarejestrowana jako pojazd samochodowy inny, a jeżeli juz to licz cene wyższą o ok 20% tylko ze wzgledu na ten wpis.

Ostatnio zmieniony 04 cze 2012, 08:59 przez Kudłaty, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Cena do przełkniecia - jest skłonny sporo opuścić - ale nie bardzo mi się podoba ( kolor malowania , koła ) , tak czy siak dzięki za info .lukasz pisze:ta pewnie za droga http://moto.allegro.pl/trike-sam-i2383069595.html
- winda
- Secretary
- Kontakt:
to ze ktos w opisie aukcji twierdzi ze można jeździc na B to niekoniecznie pokrywa się ze zdaniem panów z drogówkiKudłaty pisze:No i takie widziałem ale cos nie bardzo mi pasowały , gdybyście znależli jakieś ofert podczepiajcie linki , a co do wyższej ceny ze wzgledu na formę rejestracj to niekoniecznie tak to wygląda ,zawsze można negocjowac a uwierz mi w tym jestem zawodowcemLuksky pisze:Garbusowa, mniej wiecej w przedziale 15-30tys zł znajdziesz. Co do wykonania to zależy tylko od Twojego gustu, ale wszystko jest możliwe do poprawienia. Natomiast problemem może być aby traja była zarejestrowana jako pojazd samochodowy inny, a jeżeli juz to licz cene wyższą o ok 20% tylko ze wzgledu na ten wpis.
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
a ta ? znam gościa - może by sprzedał w chwili słabości

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jasne , masz rację . Tak wydumałem że trzeba dowód rejestracyjny pooglądać i zobaczyc jaki tam wpis figuruje , tzn. motocykl czy samochód .winda pisze:to ze ktos w opisie aukcji twierdzi ze można jeździc na B to niekoniecznie pokrywa się ze zdaniem panów z drogówkiKudłaty pisze:No i takie widziałem ale cos nie bardzo mi pasowały , gdybyście znależli jakieś ofert podczepiajcie linki , a co do wyższej ceny ze wzgledu na formę rejestracj to niekoniecznie tak to wygląda ,zawsze można negocjowac a uwierz mi w tym jestem zawodowcemLuksky pisze:Garbusowa, mniej wiecej w przedziale 15-30tys zł znajdziesz. Co do wykonania to zależy tylko od Twojego gustu, ale wszystko jest możliwe do poprawienia. Natomiast problemem może być aby traja była zarejestrowana jako pojazd samochodowy inny, a jeżeli juz to licz cene wyższą o ok 20% tylko ze wzgledu na ten wpis.
-
- Kontakt:
a może ta 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zasada nr 1: nie ma kurwa zasady!
Rob_Bull
Rob_Bull

-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
Jak widzę po zlocie wszyscy zachorowali na głód mocy, a to wszystko przez traje Lipy.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
Czarek-trike pisze:Jak widzę po zlocie wszyscy zachorowali na głód mocy, a to wszystko przez traje Lipy.
Na brak kasy

-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
nie pierdziel, zawsze można sprzedać ślepą kiszkęDevil pisze:Czarek-trike pisze:Jak widzę po zlocie wszyscy zachorowali na głód mocy, a to wszystko przez traje Lipy.
Na brak kasy![]()
![]()
![]()

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Klientowi wciskając, ze ona wcale nie jest slepa.Czarek-trike pisze:
nie pierdziel, zawsze można sprzedać ślepą kiszkę
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
-
- Prospect
- Kontakt:
no to masz chłopie niezły wybór - a widze, że po zlocie wyprzedaż trajek na bazie garbusa
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Za dużo bestie palągregro pisze:no to masz chłopie niezły wybór - a widze, że po zlocie wyprzedaż trajek na bazie garbusa

Omne Trinum Perfectum.
- andrzejqs
- Kontakt:
Zdecydujcie się co w końcu będzie obowiązywać na zlocie za rok bo wziąłem się za subaru a tu teraz pada gadka że maluchy ????
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

-
- Prospect
- Kontakt:
custom pisze:Za dużo bestie palągregro pisze:no to masz chłopie niezły wybór - a widze, że po zlocie wyprzedaż trajek na bazie garbusabędziemy wymieniać na maluchy

- winda
- Secretary
- Kontakt:
subaru juz niemodne. to padaki.sprzedajandrzejqs pisze:Zdecydujcie się co w końcu będzie obowiązywać na zlocie za rok bo wziąłem się za subaru a tu teraz pada gadka że maluchy ????

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
i znowu się nie wbiłemwinda pisze:subaru juz niemodne. to padaki.sprzedajandrzejqs pisze:Zdecydujcie się co w końcu będzie obowiązywać na zlocie za rok bo wziąłem się za subaru a tu teraz pada gadka że maluchy ????

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
-
- Kontakt:
Taaa... właśnie niby wybór jest ale jak zaczynam dopytywać o szczegóły sprzedawcy milkną , sam nie wiem co o tym myślećgregro pisze:no to masz chłopie niezły wybór - a widze, że po zlocie wyprzedaż trajek na bazie garbusa
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Dam znać właścicielom - niech się pochwalą co chcą sprzedać. Trajki wybudowane na silnikach garba 1,3. Muszę przyznać, że obie wyglądają porządnie - dopieszczone.
- oczywiście zarejestrowane tyle, że jako motocykle.
Jest tylko jeden problem - cena. wydaje mi się, że chłopaki trochę przesadzają. Ja ich rozumnie, bo wiedzą ile kasy w nie włożyli nie mówiąc o nakładzie pracy. Jedno wiem na pewno - nie warto budować trajki z zamiarem jej sprzedaży. Nigdy nie odzyskuje się włożonych pieniędzy a o zysku zapomnij. Gdy buduje się coś z myślą o sobie - to zupełnie inna bajka. To ma mi służyć i wyglądać bez względu na topioną kasę.

Jest tylko jeden problem - cena. wydaje mi się, że chłopaki trochę przesadzają. Ja ich rozumnie, bo wiedzą ile kasy w nie włożyli nie mówiąc o nakładzie pracy. Jedno wiem na pewno - nie warto budować trajki z zamiarem jej sprzedaży. Nigdy nie odzyskuje się włożonych pieniędzy a o zysku zapomnij. Gdy buduje się coś z myślą o sobie - to zupełnie inna bajka. To ma mi służyć i wyglądać bez względu na topioną kasę.