Witam wszystkich .
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich .
Witam z Gryfina. 

-
- Kontakt:
Pomożecie ? Pomożemy
gdześ już to słyszałem , ale tak szczerze to szału nie ma , jeśli macie jakieś informacje o sprzedaży trajeczki tak do 100-150 kilometrów od wrocka dajcie znać , może coś przegapiłem , moje wymagania co do trajki powyżej w tym temacie . Czekam cierpliwie i mam nadzieję na Waszą pomoc . 

Ostatnio zmieniony 05 cze 2012, 11:24 przez Kudłaty, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Dzięki za wszelakie propozycje które mi złożyliscie ale mam jedną prośbę : nie dalej niż 100-150km od wrocka , sami rozumiecie , że to co dla sprzedającego może być spełnieniem marzeń niekoniecznie może odpowiadać kupującemu a jazda 500 czy 600 kilometrów i związane z tym koszty są zbyt duże bym mógł sobie na nie pozwolić . Dzieki za zrozumienie .
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
wymagasz rzeczy niemożliwych , zobacz ile jest trajek do sprzedanie? bardzo mało (np w porównaniu do jednośladów), odrzućmy z tego trajki na sprzedaż z dalszych rejonów polski, następnie, odrzućmy trajki, na które cenowo nie podołasz, aha i jeszcze koniecznie wymagasz, aby można nią było jeździć na kat. BKudłaty pisze:(..) że to co dla sprzedającego może być spełnieniem marzeń niekoniecznie może odpowiadać kupującemu a jazda 500 czy 600 kilometrów i związane z tym koszty są zbyt duże bym mógł sobie na nie pozwolić .(..).

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
-
- Kontakt:
Masz racje ale skoro czekałem tyle lat poczekam jeszcze troszkę bo chcę miec cos co mi bedzie odpowiadało ( jeśli chodzi o cene to nie padły jeszcze żadne propozycje więc ciężko cokolwiek powiedzieć ale parę złotych czeka na przytulenie ) , a co do zlecenia budowy to tak jak pisałem chetnie zlecę taka czynność ale póki co nikt się nie zgłosil a namiarów na takie osoby nie posiadam - faktycznie może łatwiej będzie pójść tą drogą więc jeśli ktos Was ma namiary na ludzi którzy potrafią solidnie wykonać traje chętnie wysłycham propozycj .
- winda
- Secretary
- Kontakt:
trajke może zrobić ci Wiktor, Bandit.
mozesz kupic fabryczną z paradexu...a potem wstawić ją do Wiktora.
rynek trajek jest...inny.
jesli przyłożysz do niego oczekiwania z jednośladów to.... nie kupisz
mozesz kupic fabryczną z paradexu...a potem wstawić ją do Wiktora.
rynek trajek jest...inny.
jesli przyłożysz do niego oczekiwania z jednośladów to.... nie kupisz
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Kontakt:
Tak, zdaje sobie sprawę że rynek trajek jest inny od jakiegokolwiek rynku , szczególnie jesli nie dysponuje się jakąś wybitnie wielką forsą , dzięki za poradę i info . Jaka jest Wasza opinia na temat produktów firmy Paradex i dlaczego uważasz że trzeba jeszcze oddać do porawek ? Czy ktoś jeżdzi na ich trajkach ?
- winda
- Secretary
- Kontakt:
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Kontakt:
Aha no to już o nich sobie poczytałem tylko nie byli z imienia wymienieni wiec nie wiedziałem o kogo chodzi , widziałem ich aukcje i tak na pierwszy rzut oka wyglądaja dość fajnie ( trajki nie aukcje
) .

-
- Prospect
- Kontakt:
omijaj kolesi z daleka - no chyba, że chcesz traje oglądać a nie jeździć - a wiem o czym mówieKudłaty pisze:Aha no to już o nich sobie poczytałem tylko nie byli z imienia wymienieni wiec nie wiedziałem o kogo chodzi , widziałem ich aukcje i tak na pierwszy rzut oka wyglądaja dość fajnie ( trajki nie aukcje) .
- krobia
- Kontakt:
Ajtam,ajtam...jak wyjedzie z firmy we Włocławku to obierze od razu kurs na Elbląg,po drodze dobierze kasy z bankomatu(chyba,że bedzie miał już w kieszeni)postawi ją tam na kilkanascie dni ...i odbierze całkiem fajna trajegregro pisze:omijaj kolesi z daleka - no chyba, że chcesz traje oglądać a nie jeździć - a wiem o czym mówieKudłaty pisze:Aha no to już o nich sobie poczytałem tylko nie byli z imienia wymienieni wiec nie wiedziałem o kogo chodzi , widziałem ich aukcje i tak na pierwszy rzut oka wyglądaja dość fajnie ( trajki nie aukcje) .

mam racje Grzegorz

-
- Prospect
- Kontakt:
krobia pisze:Ajtam,ajtam...jak wyjedzie z firmy we Włocławku to obierze od razu kurs na Elbląg,po drodze dobierze kasy z bankomatu(chyba,że bedzie miał już w kieszeni)postawi ją tam na kilkanascie dni ...i odbierze całkiem fajna trajegregro pisze:omijaj kolesi z daleka - no chyba, że chcesz traje oglądać a nie jeździć - a wiem o czym mówieKudłaty pisze:Aha no to już o nich sobie poczytałem tylko nie byli z imienia wymienieni wiec nie wiedziałem o kogo chodzi , widziałem ich aukcje i tak na pierwszy rzut oka wyglądaja dość fajnie ( trajki nie aukcje) .
![]()
mam racje Grzegorz
hahah - no tak w sumie masz racje - troche czasu, troche kasy i traja lata - no może troche więcej i czasu i kasy

- Myster
- Kontakt:
witam i ja