Witam wszystkich .
-
- Kontakt:
Witam wszystkich .
Witam Panie i Panów .
Mam nadzieję że właściwie trafiłem . Na wstępie kilka słów o sobie : Daniel ( ale od szkoły mówią na mnie Kudłaty chociaż historia narodzin tej ksywy jak to się mówiło za moich młodych lat zniknęła w pomroce dziejów ) 42 lata ( mam nadzieję że nie będę tutaj najstarszy hehhehe ... ) , z Wrocławia . Niestety nie jeżdżę jeszcze na trajce ale od lat liceum zawsze marzyłem o takim sprzęcie , problemem jak to zwykle bywa była kasa . Nadszedł nareszcie ten czas kiedy kredyty pospłacane , dziecka do szkoły wozić nie trzeba , żona swoje autko ma - można poszaleć . I w tym momencie zwrócę się do wszystkich forumowiczów z prośbą o pomoc - chociaż wiem że to nieładnie tak na starcie skamlać o pomoc . Przede wszystkim jeśli są jacyś trajkowicze z wrocka lub okolic proszę o kontakt . Na starcie muszę powiedzieć , że nie mam możliwości zbudowania pojazdu we własnym zakresie , brak czasu i umiejętności i wiele , wiele innych braków które nie pozwalają mi na takie przedsięwzięcie . Dlatego chciałbym kupić gotowy do jazdy pojazd lub zlecić wykonanie takowego osobie bądź firmie która ma o czymś takim pojęcie i którą moglibyście polecić . Wymagań zbyt wielkich ani pieniędzy które mógłbym na trajkę przeznaczyć nie mam ale mam nadzieję ,że przy Waszej pomocy Szanowni Trajkowicze uda się po 20 paru latach oczekiwania zakupić wymarzony pojazd i cieszyć sie z frajdy jaką da mi jazda . Zdaję sobie również sprawę z tego , że pewnie tego typu tematy już wielokrotnie były poruszane na forum ale ze względu na jego wielkość i mój ograniczony czas jaki mogę przy nim spędzić będzie mi dużo łatwiej jeśli otrzymam bezpośrednie odpowiedzi tutaj lub na maila . Kończąc moje przydługie wywody chciałbym z góry podziękować wszystkim którzy udzielą mi jakiejkolwiek pomocy , zainteresowanych proszę o kontakt dk-wroc@wp.pl . Proszę również o wyrozumiałość dla "żółtodzioba" .
Kudłaty .
Mam nadzieję że właściwie trafiłem . Na wstępie kilka słów o sobie : Daniel ( ale od szkoły mówią na mnie Kudłaty chociaż historia narodzin tej ksywy jak to się mówiło za moich młodych lat zniknęła w pomroce dziejów ) 42 lata ( mam nadzieję że nie będę tutaj najstarszy hehhehe ... ) , z Wrocławia . Niestety nie jeżdżę jeszcze na trajce ale od lat liceum zawsze marzyłem o takim sprzęcie , problemem jak to zwykle bywa była kasa . Nadszedł nareszcie ten czas kiedy kredyty pospłacane , dziecka do szkoły wozić nie trzeba , żona swoje autko ma - można poszaleć . I w tym momencie zwrócę się do wszystkich forumowiczów z prośbą o pomoc - chociaż wiem że to nieładnie tak na starcie skamlać o pomoc . Przede wszystkim jeśli są jacyś trajkowicze z wrocka lub okolic proszę o kontakt . Na starcie muszę powiedzieć , że nie mam możliwości zbudowania pojazdu we własnym zakresie , brak czasu i umiejętności i wiele , wiele innych braków które nie pozwalają mi na takie przedsięwzięcie . Dlatego chciałbym kupić gotowy do jazdy pojazd lub zlecić wykonanie takowego osobie bądź firmie która ma o czymś takim pojęcie i którą moglibyście polecić . Wymagań zbyt wielkich ani pieniędzy które mógłbym na trajkę przeznaczyć nie mam ale mam nadzieję ,że przy Waszej pomocy Szanowni Trajkowicze uda się po 20 paru latach oczekiwania zakupić wymarzony pojazd i cieszyć sie z frajdy jaką da mi jazda . Zdaję sobie również sprawę z tego , że pewnie tego typu tematy już wielokrotnie były poruszane na forum ale ze względu na jego wielkość i mój ograniczony czas jaki mogę przy nim spędzić będzie mi dużo łatwiej jeśli otrzymam bezpośrednie odpowiedzi tutaj lub na maila . Kończąc moje przydługie wywody chciałbym z góry podziękować wszystkim którzy udzielą mi jakiejkolwiek pomocy , zainteresowanych proszę o kontakt dk-wroc@wp.pl . Proszę również o wyrozumiałość dla "żółtodzioba" .
Kudłaty .
Ostatnio zmieniony 04 cze 2012, 07:26 przez Kudłaty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Re: Witam wszystkich .
Cześć - witaj - trafiłeś najlepiej jak mogłeś
Co do zakupu traji - musisz się określić co do preferencji, 126p, garbus, coś większego itd....
Pozdr

Co do zakupu traji - musisz się określić co do preferencji, 126p, garbus, coś większego itd....
Pozdr
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Witaj.
Sprecyzuj czego szukasz - na jakim silniku (od 126p do... nie wiem gdzie jest granica), w jakim stanie - gotowa? do wykończenia? do zarejestrowania? zarejestrowana do wykończenia? itp.
Albo daj przykłady, które maszyny Ci się podobają.
Sprecyzuj czego szukasz - na jakim silniku (od 126p do... nie wiem gdzie jest granica), w jakim stanie - gotowa? do wykończenia? do zarejestrowania? zarejestrowana do wykończenia? itp.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- bandit
- Kontakt:
Strzałka z Wielkopolski! Tak jak wyżej określ się co chcesz, a my pomożemy!
-
- Kontakt:
Kurczę ale jesteście błyskawiczni , dzięki , przechodzę do precyzowania :Sulkyrider pisze:Witaj.
-silnik raczej garbus ( tylko na tyle dobrze zrobiny bym mógł sie cieszyc jazdą a nie dłubaniną )-ale posłucham chętnie Waszych propozycji ,
-zdecydowanie gotowa ( cash & carry

-przeglądałem zdjecia trajek zemieszczonych na tej stronie i tak na szybkiego powiem ze zainteresowały mnie trajki :
. Szynonbliss
. Jarka
. Kabzla
. Rob_trike - oczywiscie nic nie ujmując innym bo nawet nie zdążyłem ich oglądnac ,
-nie musi byc jakoś szczególnie ubrana ale dodatki mile widziane ,
- cena - no cóż to jest zawsze pochodna możliwości kupującego i oczekiwań sprzedającego
Ostatnio zmieniony 01 cze 2012, 17:52 przez Kudłaty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Rob to za ile teraz twoja stoi ??? 

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
hmmm zalezy ile by ktos chcial daćLipa pisze:Rob to za ile teraz twoja stoi ???

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- winda
- Secretary
- Kontakt:
witaj. widze ze dopadł cie kryzys wieku średniego 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Kontakt:
legnica wita
- slawek122
- Kontakt:
Lubicz wita,
- krobia
- Kontakt:
Cześć! Czyż byś sie starzał? Ponoć na starość człowiek stara się spełniać młodzieńcze marzenia...zapodaj fotke żony

- czerwonyskorpion
- Member
- Kontakt:
Witaj z Lubelszczyzny.
- pasek36
- Krótki opis: obecnie dłubie
- Kontakt:
witam rówieśnika
i lej na wiek średni 

Najstarsze miasto w Polsce wita , Ja po piętnastu latach dopiąłem marzeń 

- buszowanie
- Krótki opis: Sergiusz
- Kontakt:
Witam z Namysłowa
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
Witaj Kudłaty!
Ale gdybyś był odmiennie owłosiony to się nie przejmuj.
Kupuj traje na moto i w kasku możesz śmigać.
Ale gdybyś był odmiennie owłosiony to się nie przejmuj.
Kupuj traje na moto i w kasku możesz śmigać.

Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
Niekoniecznie z tą samą...
-
- Kontakt:
Witam 

Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dzięki za powitania i za wypominanie wieku
, kryzys nie kryzys wieku średniego traję chcę kupić i już a co do ksywy to absolutnie nie odnosi się do długości włosów .

- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
czyli pozostają kudłate myśliKudłaty pisze:................. a co do ksywy to absolutnie nie odnosi się do długości włosów .

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
Witaj kolego.
Z Wrocka to znam jednego Kudłatego, ma długie włosy i 2metry wzrostu.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to napewno nie jamały pisze:Witaj kolego.

-
- Kontakt:
Myśli bez względu na wiek pozostają , tego mi nikt nie zabierze hehehejunkers pisze:czyli pozostają kudłate myśliKudłaty pisze:................. a co do ksywy to absolutnie nie odnosi się do długości włosów .
-
- Kontakt:
Witaj
Jeśli moja Ci się podoba to możemy się dogadać

Jeśli moja Ci się podoba to możemy się dogadać

Zasada nr 1: nie ma kurwa zasady!
Rob_Bull
Rob_Bull