Poszerzanie felg.
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Poszerzanie felg.
Dochodziły mnie słuchy, że kiedyś w Luboniu poszerzano felgi.
Dzisiaj odstawiłem samochód na warsztat i gość mnie zaczepił jak zobaczył naszywkę - to właśnie on poszerzał felgi do trajek i poszerza nadal. Pytałem go o ceny - mówi że od 100zł w górę.
Luboń ul. Podgórna 5
Dzisiaj odstawiłem samochód na warsztat i gość mnie zaczepił jak zobaczył naszywkę - to właśnie on poszerzał felgi do trajek i poszerza nadal. Pytałem go o ceny - mówi że od 100zł w górę.
Luboń ul. Podgórna 5
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- Wodzu
- Kontakt:
- Sulkyrider
- Kontakt:
Nie wiem dokładnie, ale na pewno im większa i bardziej poszerzona tym drożej. Zapomniałem wziąć nr. tel. do gościa, ale w poniedziałek bedę miał.Wodzu pisze:A nie wiesz dokladniej jak to wyglada? czy od wstawienia np 1'' 100zl? czy jak to wyglada?
Ja wszystko potrafię szybko zepsuć. Nie wnikaj.Wodzu pisze:Pozatym nabyles auto i juz na warsztat?

Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
- sekuwawa
- Kontakt:
Poszerzanie felg
Ja po nowym roku poszerzam fele od merca na 13 cali szerokości. Mam już przecięte na tokarce trza powalcować blachę i to pospawać. Jak skończę to wystawię fotki.
- Sulkyrider
- Kontakt:
- sekuwawa
- Kontakt:
- sekuwawa
- Kontakt:
Ja robiłem to sam. Otwory pozaznaczane na taśmie przyklejonej po środku felgi. Wygniatałem kulką na prasie, otwory wiercone z ręki. Już dwa lata latam motorkiem na tym kole i spoko. Felga od SMART-a bo jest szeroka na 5,5" i symetryczna.300 pisze:A może znacie kogoś co felgę potrafi przeszprychować...??
Czyli powiercić otwory na podzielnicy... np 36 lub 40, a może 72 lub 80... wybić zagłębienia i złożyć w kupę...
- Sulkyrider
- Kontakt:
- Wiktor
- Kontakt:
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
a co Łysy potrzebujesz szprychowaną felgę ?? Jeżeli tak to mam coś takiego... koło do przodu szprychowany garbus.300 pisze:A może znacie kogoś co felgę potrafi przeszprychować...??
W myśl Twojego postu z innego tematu o wymienianiu się oddam - Tobie lub komuś komu się przyda... oczywiście free

Sorrki doczytałem dokładnie - to pomysł Customa