Więc może i ja poproszę o sugestie, porady i wasze komentarze na temat tego co buduję. Zdjęcia są w galeri. Już jeździłem i prowadzi się batdzo przyjemnie, choć wyniknęło kilka pierdołów które musze poprawić. Chciałbym zauważyć, że jest to pierwsza trajka którą tworze. Piszcie śmiąło, co się podoba, a co według was jest do poprawki.
[ Dodano: Czw Wrz 24, 09 11:00 ]
Chyba z czego jest wykonana, nie musze pisać, bo to widać dość ładnie
Wg mnie to jest własnie to co i ja chce mieć lada moment, tyle że w dizlu. Traja ma być wielka, szeroka i cięzka. To ma byc smok, ktory ledwo mieści sie w ramach ustawy umozliwiającej rejestrację SAM'a.
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
wisnia pisze:Więc może i ja poproszę o sugestie, porady i wasze komentarze na temat tego co buduję. Zdjęcia są w galeri. Już jeździłem i prowadzi się batdzo przyjemnie, choć wyniknęło kilka pierdołów które musze poprawić. Chciałbym zauważyć, że jest to pierwsza trajka którą tworze. Piszcie śmiąło, co się podoba, a co według was jest do poprawki.
[ Dodano: Czw Wrz 24, 09 11:00 ]
Chyba z czego jest wykonana, nie musze pisać, bo to widać dość ładnie
Tylko napisz gdzie w galerji ktora to bedzie latwiej
luksky pisze:Wg mnie to jest własnie to co i ja chce mieć lada moment, tyle że w dizlu. Traja ma być wielka, szeroka i cięzka. To ma byc smok, ktory ledwo mieści sie w ramach ustawy umozliwiającej rejestrację SAM'a.
Oj... i znów tylko 90km/h będzie jechać..
Może zostań przy malcu.. w porywach może 120km/h z wiatrem w plecy...
luksky pisze:Wg mnie to jest własnie to co i ja chce mieć lada moment, tyle że w dizlu. Traja ma być wielka, szeroka i cięzka. To ma byc smok, ktory ledwo mieści sie w ramach ustawy umozliwiającej rejestrację SAM'a.
ale ja nie odczuwam przyjemności z zapierdalania jak na ścigu. Jakbym posiadał motocykl HD to bym wszędzie jezdził 70km/h. Analogicznie na trajeczce. 90 spokojnie mi starczy. Jak ktos potrzebuje wiecej to może wrzucać co tam sobie zamarzy.
T F F T A C A B
.....90 spokojnie mi starczy. ....
Starczy to jest tylko uwiąd....
no teraz to dojebałeś jak...............................moja matka 41 rocznik. Tak często to powtarza, że pewnego dnia zrozumiem jak mozna zamurować staruszke w piwnicy.
T F F T A C A B
prawda jest taka, że tylko homoseksualiści dymają inteligentnych partnerów. Widział ktos inteligentną babę? Yeti podobno widzieli, UFO podobno widzieli, ale inteligentnej baby nikt jeszcze nie widział.
[ Dodano: Czw Wrz 24, 09 19:44 ]
ale zjebalismy Wiśni wątek o jego traji Sorry Wisnia....
T F F T A C A B
Czy Tobie naprawde się to podoba?? Na bank zmieniłbyś zdanie, gdybyś musiał tym jechać 300km.....
A co do babek, to jest to uniwersalny przerwynik w dyskusji, wiec spox, piszcie dalej ...
Co jest przyczyną, gdy puszczam kierownicę i zaczyna drgać (ku... wpada całe koło w drgania lewo-prawo). Jak z tym sobie poradzić?? Czy to może być złe rozmieszczenie ciężaru?? Czy geometria przedniego widelca???
Co jest przyczyną, gdy puszczam kierownicę i zaczyna drgać (ku... wpada całe koło w drgania lewo-prawo). Jak z tym sobie poradzić?? Czy to może być złe rozmieszczenie ciężaru?? Czy geometria przedniego widelca???
maleńka drży w każdej sytuacji czy tylko w niektórych? jak jedziesz na luzie czy jak hamujesz silnikiem?