mam możliwość kupić
-
- Krótki opis: czyj to motór? to nie motór to trajka
- Kontakt:
mam możliwość kupić
Witam szanowne grono po krótkiej przerwie . Jak wiecie byłem zmuszony sprzedać moją trajkę ale jak sami wiecie głupota nigdy nie przechodzi
. Panowie mam możliwość kupić po bardzo koleżeńskiej cenie "złom trajki do odbudowy z dokumentami". Trajka jest zarejestrowana na Junak b 20 trike o wbitej w dowód pojemności 750ccm. Zarejestrowane to jest w 1994 r i kolega latał tym dobre 10 lat . Myśle to kupić i po swojemu odbudować trajeczkę i wrócić na drogę. Doradźcie mi pchać się w to ? Czy nie bedzie problemów z rejestracją i przeglądem . Właściciel mówi ze problemów niemiał ale sami wiecie jak teraz jest popier......z przepisami i z przeglądami do takich wynalazków. Proszę o odp

-
- Kontakt:
Re: mam możliwość kupić
Acha zapomniałem dodać że w dowodzie jest adnotacja "składak".
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
W Łęcznej jest gość który jeździ już parę lat na trajce która ma dowód od Junaka , nie B20 tylko M10 , nie ma też wpisu że jest to trójkołowiec , ma zmienioną pojemność na 1200 cm , ale zawsze jak zbliża się przegląd to sra po gaciach z myślą czy się dalej uda ( po za tym traja specjalnie nie doinwestowana ) do tego wszystkiego lata z przyczepką NIEWIADÓW , mało tego , jeździ zawsze z synem niepełnosprawnym . Cały zestaw lekko ponad 5 m , na pewno kiedyś się to skończy , ale oczywiście ja tego mu nie życzę. Osobiście bym nie ryzykował 

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
-
- Kontakt:
Tak tylko ta trajka ma adnotacje że jest to trajka , DMC ma 620 kg i adnotacje ze jest to składakGREGOR pisze:W Łęcznej jest gość który jeździ już parę lat na trajce która ma dowód od Junaka , nie B20 tylko M10 , nie ma też wpisu że jest to trójkołowiec , ma zmienioną pojemność na 1200 cm , ale zawsze jak zbliża się przegląd to sra po gaciach z myślą czy się dalej uda ( po za tym traja specjalnie nie doinwestowana ) do tego wszystkiego lata z przyczepką NIEWIADÓW , mało tego , jeździ zawsze z synem niepełnosprawnym . Cały zestaw lekko ponad 5 m , na pewno kiedyś się to skończy , ale oczywiście ja tego mu nie życzę. Osobiście bym nie ryzykował
- Yesvs666
- Kontakt:
Jak zapierdzielisz silnik od tira i uspawasz bydlę na pół szosy, to pewnie będzie kicha, ale jak będziesz próbował się zmieścić "na oko" w tym, co w papierach (traja na bazie motocykla, albo silniczek 3 cylindry od jakiejś popierdułki) i zrobisz mały, zgrabny zapierdalacz... czemu by miało nie wyjść??? Przy trajce z piecem z motocykla wybór przeogromny- sam bym brał BMW k750 (cegła) i łogień jakbym miał taki "złom" do zagospodarowania, ewentualnie jakieś V2... Z auta, to (tu niestety pojemność w górę) silnik od subaru justy, swift, maruti+ skrzynia od malca. Jak idziesz w tym kierunku, a złom masz tani do kupienia...bobber pisze:Tak tylko ta trajka ma adnotacje że jest to trajka , DMC ma 620 kg i adnotacje ze jest to składakGREGOR pisze:W Łęcznej jest gość który jeździ już parę lat na trajce która ma dowód od Junaka , nie B20 tylko M10 , nie ma też wpisu że jest to trójkołowiec , ma zmienioną pojemność na 1200 cm , ale zawsze jak zbliża się przegląd to sra po gaciach z myślą czy się dalej uda ( po za tym traja specjalnie nie doinwestowana ) do tego wszystkiego lata z przyczepką NIEWIADÓW , mało tego , jeździ zawsze z synem niepełnosprawnym . Cały zestaw lekko ponad 5 m , na pewno kiedyś się to skończy , ale oczywiście ja tego mu nie życzę. Osobiście bym nie ryzykował

-
- Kontakt:
właśnie myślę iść w tym kierunku, zgrabna trajka na motorku , coś na kardanie łyknąć i do robotyYesvs666 pisze:Jak zapierdzielisz silnik od tira i uspawasz bydlę na pół szosy, to pewnie będzie kicha, ale jak będziesz próbował się zmieścić "na oko" w tym, co w papierach (traja na bazie motocykla, albo silniczek 3 cylindry od jakiejś popierdułki) i zrobisz mały, zgrabny zapierdalacz... czemu by miało nie wyjść??? Przy trajce z piecem z motocykla wybór przeogromny- sam bym brał BMW k750 (cegła) i łogień jakbym miał taki "złom" do zagospodarowania, ewentualnie jakieś V2... Z auta, to (tu niestety pojemność w górę) silnik od subaru justy, swift, maruti+ skrzynia od malca. Jak idziesz w tym kierunku, a złom masz tani do kupienia...bobber pisze:Tak tylko ta trajka ma adnotacje że jest to trajka , DMC ma 620 kg i adnotacje ze jest to składakGREGOR pisze:W Łęcznej jest gość który jeździ już parę lat na trajce która ma dowód od Junaka , nie B20 tylko M10 , nie ma też wpisu że jest to trójkołowiec , ma zmienioną pojemność na 1200 cm , ale zawsze jak zbliża się przegląd to sra po gaciach z myślą czy się dalej uda ( po za tym traja specjalnie nie doinwestowana ) do tego wszystkiego lata z przyczepką NIEWIADÓW , mało tego , jeździ zawsze z synem niepełnosprawnym . Cały zestaw lekko ponad 5 m , na pewno kiedyś się to skończy , ale oczywiście ja tego mu nie życzę. Osobiście bym nie ryzykował
- Yesvs666
- Kontakt:
Nie wiem, jak inni się wypowiedzą- ja bym brał jak za dobry pinionc jest 
...a jak nie chcesz, to powiedz za ile, to może ja kupię

...a jak nie chcesz, to powiedz za ile, to może ja kupię

-
- Kontakt:
Raczej na pewno wezmę , bo piniondz jest bardzo koleżeński za to , a poza tym tak sobie myśle że przecież składaków nie wycofano tylko w pewnym momencie zakazano rejestrować. Chyba te co zostały zarejestrowane sobie już tak zostały i dojechały lub dojeżdżają swoich dni.Yesvs666 pisze:Nie wiem, jak inni się wypowiedzą- ja bym brał jak za dobry pinionc jest
...a jak nie chcesz, to powiedz za ile, to może ja kupię![]()
![]()
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Bierz i działaj , nikt się do tego nie doczepi. Podobną historię miał mój znajomy z Działoszyna.bobber pisze:Raczej na pewno wezmę , bo piniondz jest bardzo koleżeński za to , a poza tym tak sobie myśle że przecież składaków nie wycofano tylko w pewnym momencie zakazano rejestrować. Chyba te co zostały zarejestrowane sobie już tak zostały i dojechały lub dojeżdżają swoich dni.Yesvs666 pisze:Nie wiem, jak inni się wypowiedzą- ja bym brał jak za dobry pinionc jest
...a jak nie chcesz, to powiedz za ile, to może ja kupię![]()
![]()
Traja tak samo zarejestrowana na junaka . Miał sporo kontroli , ale panowie raczej chcieli oglądać.

Omne Trinum Perfectum.
-
- Kontakt:
Tak zrobię 

- winda
- Secretary
- Kontakt:
dobry kwit. dobre DMC. Szarpał bym jak reksio szynkę
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Zmienia postać rzeczy, bierz zanim się Adaś dowiebobber pisze:Tak tylko ta trajka ma adnotacje że jest to trajka , DMC ma 620 kg i adnotacje ze jest to składakGREGOR pisze:W Łęcznej jest gość który jeździ już parę lat na trajce która ma dowód od Junaka , nie B20 tylko M10 , nie ma też wpisu że jest to trójkołowiec , ma zmienioną pojemność na 1200 cm , ale zawsze jak zbliża się przegląd to sra po gaciach z myślą czy się dalej uda ( po za tym traja specjalnie nie doinwestowana ) do tego wszystkiego lata z przyczepką NIEWIADÓW , mało tego , jeździ zawsze z synem niepełnosprawnym . Cały zestaw lekko ponad 5 m , na pewno kiedyś się to skończy , ale oczywiście ja tego mu nie życzę. Osobiście bym nie ryzykował

Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
-
- Kontakt:
Na jutro jestem umówiony na zakup
-
- Kontakt:
"TRAJKA" kupiona 

- Yesvs666
- Kontakt:
...to jak to Kora śpiewała... SZLIFOWANIE I SPAWANIE, SZLIFOWANIE I SPAWANIE... i foty na forum, bo wiosna za pasembobber pisze:"TRAJKA" kupiona

-
- Kontakt:
Prace ruszą w lecie bo roboty wiecej niż można zaplanować , ale wszystko będzie przedstawiane w temacie bobber trike 3
-
- Kontakt:
Panowie jak by ktoś miał na zbyciu jakieś pozostałości trajki bez papierów np z malca , z okolic podkarpacia i okolic i chciał się ich pozbyć w rozsądnej cenie proszę o kontakt.
- czerwonyskorpion
- Member
- Kontakt:
Mi zostały jakieś aluski ale chyba trzeba pierścienie zmieniające rozstaw śrub .
-
- Kontakt:
Bardziej miałem na myśli trike bez papierów
Ostatnio zmieniony 02 mar 2019, 23:21 przez bobber, łącznie zmieniany 1 raz.
- krobia
- Kontakt:
bobber pisze:Bardziej miałem na myśli o trike bez papierów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Kontakt:
A kolego gdzie ona stoi i ile kosztuje
- tim
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Szukam możliwie jak najbliżej mnie. Ale bardzo dziekuje za odzew.
-
- Kontakt:
Chyba że ktoś ma możliwości transportu to chętnie się dogadam.
- Yesvs666
- Kontakt:
...ale że na maluchu chcesz robić?bobber pisze:Chyba że ktoś ma możliwości transportu to chętnie się dogadam.