Silnik
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Re: Silnik
Apetyt na moc rośnie

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- kowall
- Sergeant
- Kontakt:
.........207 Km....yunkers pisze:Apetyt na moc rośnie![]()

- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Zwycięża pragmatyzm. Lepiej kupić jeżdżące auto, tego typu w całości. Wszystko w komplecie, bez kombinacji.Łatwość w dostępie do części, aniżeli w tych starszych.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
- bandit
- Kontakt:
Byle dyfer dawał radę.
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
Oczywiście ciężko się nie zgodzić, ale te stare żeliwniaki są fajne, proste w budowie, a i o części nie aż tak trudno. No, ale kiedyś była moda na garbate silniki, a teraz subaru,subaru, subarufranky pisze:Zwycięża pragmatyzm. Lepiej kupić jeżdżące auto, tego typu w całości. Wszystko w komplecie, bez kombinacji.Łatwość w dostępie do części, aniżeli w tych starszych.

nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- franky
- Member
- Kontakt:
Proste są. Odradzano mi przejście na samą benzyne, bo one lepiej zachowują się na gazie. A na gazie niestety, gaźnik dostaje w dupe, pamiętasz mój zmiażdżony pływak? Lata sobie w pustej komorze i od tego stukania szlag go trafia. Może wsadzę jeszcze 2,8. Zobaczymy. Trudno będzie kupić całe auto z silnikiem 2,8, bo cena będzie zaporowayunkers pisze:Oczywiście ciężko się nie zgodzić, ale te stare żeliwniaki są fajne, proste w budowie, a i o części nie aż tak trudno. No, ale kiedyś była moda na garbate silniki, a teraz subaru,subaru, subarufranky pisze:Zwycięża pragmatyzm. Lepiej kupić jeżdżące auto, tego typu w całości. Wszystko w komplecie, bez kombinacji.Łatwość w dostępie do części, aniżeli w tych starszych.widać taka droga ewolucji.

- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
No raczej ciężko będzie taki w opakowaniu zakupić, akurat 2.8 to rodzynki w całej gamie tych silników. Z drugiej strony to zdrowy 2.3 z dłubniętymi głowicami robi robotę.franky pisze:Proste są. Odradzano mi przejście na samą benzyne, bo one lepiej zachowują się na gazie. A na gazie niestety, gaźnik dostaje w dupe, pamiętasz mój zmiażdżony pływak? Lata sobie w pustej komorze i od tego stukania szlag go trafia. Może wsadzę jeszcze 2,8. Zobaczymy. Trudno będzie kupić całe auto z silnikiem 2,8, bo cena będzie zaporowayunkers pisze:Oczywiście ciężko się nie zgodzić, ale te stare żeliwniaki są fajne, proste w budowie, a i o części nie aż tak trudno. No, ale kiedyś była moda na garbate silniki, a teraz subaru,subaru, subarufranky pisze:Zwycięża pragmatyzm. Lepiej kupić jeżdżące auto, tego typu w całości. Wszystko w komplecie, bez kombinacji.Łatwość w dostępie do części, aniżeli w tych starszych.widać taka droga ewolucji.
- franky
- Member
- Kontakt:
Przyznam się, że jest różnica. I daje cholerną frajde. Normalnie trza się uczyć jeździć.yunkers pisze:No raczej ciężko będzie taki w opakowaniu zakupić, akurat 2.8 to rodzynki w całej gamie tych silników. Z drugiej strony to zdrowy 2.3 z dłubniętymi głowicami robi robotę.franky pisze:Proste są. Odradzano mi przejście na samą benzyne, bo one lepiej zachowują się na gazie. A na gazie niestety, gaźnik dostaje w dupe, pamiętasz mój zmiażdżony pływak? Lata sobie w pustej komorze i od tego stukania szlag go trafia. Może wsadzę jeszcze 2,8. Zobaczymy. Trudno będzie kupić całe auto z silnikiem 2,8, bo cena będzie zaporowayunkers pisze:Oczywiście ciężko się nie zgodzić, ale te stare żeliwniaki są fajne, proste w budowie, a i o części nie aż tak trudno. No, ale kiedyś była moda na garbate silniki, a teraz subaru,subaru, subarufranky pisze:Zwycięża pragmatyzm. Lepiej kupić jeżdżące auto, tego typu w całości. Wszystko w komplecie, bez kombinacji.Łatwość w dostępie do części, aniżeli w tych starszych.widać taka droga ewolucji.

- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
Mam jak coś możliwość załatwienia silnika od forda focusa rs + skrzynia biegów 2017 r. Moc coś ponad 350 kucy

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- franky
- Member
- Kontakt:
Strach o cenę zapytać.Lipa pisze:Mam jak coś możliwość załatwienia silnika od forda focusa rs + skrzynia biegów 2017 r. Moc coś ponad 350 kucy![]()
- Lipa
- Kontakt:
jakieś 3000 funciakówfranky pisze:Strach o cenę zapytać.Lipa pisze:Mam jak coś możliwość załatwienia silnika od forda focusa rs + skrzynia biegów 2017 r. Moc coś ponad 350 kucy![]()

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- franky
- Member
- Kontakt:
Lipa pisze:jakieś 3000 funciakówfranky pisze:Strach o cenę zapytać.Lipa pisze:Mam jak coś możliwość załatwienia silnika od forda focusa rs + skrzynia biegów 2017 r. Moc coś ponad 350 kucy![]()

- krobia
- Kontakt:
Sprzedaj dżejke, kup silnik a za resztę białoruskefranky pisze:Lipa pisze:jakieś 3000 funciakówfranky pisze:Strach o cenę zapytać.Lipa pisze:Mam jak coś możliwość załatwienia silnika od forda focusa rs + skrzynia biegów 2017 r. Moc coś ponad 350 kucy![]()
Nie dla psa kiełbasa.

- franky
- Member
- Kontakt:
Strach o cenę zapytać.[/quote]
jakieś 3000 funciaków
[/quote]
Nie dla psa kiełbasa.[/quote]
Sprzedaj dżejke, kup silnik a za resztę białoruske
[/quote]
Trup na miejscu
jakieś 3000 funciaków

Sprzedaj dżejke, kup silnik a za resztę białoruske

-
- Prospect
- Kontakt:
Połowa ceny dobrze zrobionego silnika do garbusaLipa pisze:jakieś 3000 funciakówfranky pisze:Strach o cenę zapytać.Lipa pisze:Mam jak coś możliwość załatwienia silnika od forda focusa rs + skrzynia biegów 2017 r. Moc coś ponad 350 kucy![]()

- Lipa
- Kontakt:
dokładnierożek pisze:Połowa ceny dobrze zrobionego silnika do garbusaLipa pisze:jakieś 3000 funciakówfranky pisze:Strach o cenę zapytać.Lipa pisze:Mam jak coś możliwość załatwienia silnika od forda focusa rs + skrzynia biegów 2017 r. Moc coś ponad 350 kucy![]()

- franky
- Member
- Kontakt:
Jeśli silnik chodził na automatycznej skrzyni biegów, to jest mniej skatowany?
- winda
- Secretary
- Kontakt:
- franky
- Member
- Kontakt:
Trafił się taki, jeszcze pod maską i można odpalić. Do wyciągnięcia na wiosnę.winda pisze:Teoretycznie tak
- BOOM
- Kontakt:
Na wiosnę czyli może być nawet 20 czerwca a wtedy to już będzie po silveradofranky pisze:Trafił się taki, jeszcze pod maską i można odpalić. Do wyciągnięcia na wiosnę.winda pisze:Teoretycznie tak

- franky
- Member
- Kontakt:
Na zapas. Nie mogę sobie odmówićBOOM pisze:Na wiosnę czyli może być nawet 20 czerwca a wtedy to już będzie po silveradofranky pisze:Trafił się taki, jeszcze pod maską i można odpalić. Do wyciągnięcia na wiosnę.winda pisze:Teoretycznie takmniej kombinuj a więcej roboty wkładaj w to co masz a masz już dużo,no chyba że na zapas to co innego

- Baran
- Member
- Kontakt:
Zaraz sie okarze, że silników masz pięć, a trajka w garażufranky pisze:Trafił się taki, jeszcze pod maską i można odpalić. Do wyciągnięcia na wiosnę.winda pisze:Teoretycznie tak

Zabieraj graty i do roboty...

- Lipa
- Kontakt:
Tomek co się przypierdalasz... że pięć silników... że trike w garażu... no życie kurwaBaran pisze:Zaraz sie okarze, że silników masz pięć, a trajka w garażufranky pisze:Trafił się taki, jeszcze pod maską i można odpalić. Do wyciągnięcia na wiosnę.winda pisze:Teoretycznie tak
Zabieraj graty i do roboty...

ja pierdolę skąd ja to znam