Czy założenie było takie,żeby wszystkich coś trafiło jak ją zobaczą?
Jest piękna! Zrobiłem sobie jej zdjęcie w dniu odjazdu przed 7 rano, co by potęgować zazdrość.
kawał dobrej roboty , efekty jazdy były widoczne w Silverado , tylko dlaczego tak długo trzy miesiące
Tak na poważnie to skrzynia widzę że bez poduszek i jeszcze dodatkowo usztywniana obejmą , a czy pod silnikiem też jest mocowanie w miejscu oryginalnych poduszek Super , super , super , niech służy dobrze Rożkowi
Nie, poduszek pod silnikiem nie ma. Całość jest na sztywno - oprócz dużej poduchy z przodu skrzyni - całość spięta do ramy, więc montaż poduszek pod silnikiem mija się z celem... W oryginale powinna być usunięta nawet poduszka z przodu. Rożek w swojej traji ma dużego bałwana z przodu - nie standardową poduszkę - więc można było ją zostawić.
... a czemu trzy miechy.. no cóż jak na amatorów to i tak nieźle - tak myślę a poważnie było sporo roboty, przeróbki sięgnęły głębiej niż wstawienie silnika. Poza tym niektóre części jak np. amorki są produkowane na zamówienie - czas realizacji zamówienia 1,5 - 2 m-ce.
Dzięki wszystkim za dobre słowo - postaramy się, żeby następna była jeszcze lepsza
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
No z tego co widziałem to silnik tak jak w garbie wisi na skrzyni, wszystko sztywne w ciul, silnik przy dodawaniu gazu nie gibie się na boki ani trochę, jak dla mnie to chyba najlepsze rozwiązanie.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem