Wystawa

czasem trzeba zasiąść za kierownica czegoś dziwnego............
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kowall
Sergeant
Sergeant
Kontakt:

Wystawa

Post autor: kowall »

Wczoraj czystym przypadkiem trafiłem na małą wystawę całkiem ciekawych bryk , a że była to wystawa głównie porsche bardzo mnie to zainteresowało ,głównie dla tego że jak niektórzy wiedzą na ostatnim spotkaniu niefortunnie założyłem się z naszym kolegą o porschaka , że skończy budować traje i przyjedzie nią na zlot (tego roczny :wink: ) . Obserwując postępy w budowie i załączane ostatnie zdjęcia jakie kolega wkleja ,jestem pod dużym wrażeniem i całkowicie przekonany że zakład przegram ,więc jako człowiek Honoru dokonałem już pierwszego kroku i zaliczkowałem już jeden model który spodobał mi się na wystawie :mrgreen: .

Napiszę jeszcze dla ciekawych ,że zakład ten odbywał się w gronie bardzo zacnych ludzi , zakład przecinali sędziowie ,był nawet światowej sławy ekspert od wyżej wymienionej marki sam. dodać należy jeszcze że wszystko odbywało się podczas trzeźwej libacji bez grama alkoholu ,wszyscy uczestnicy korzystali tylko z bogatej w przeróżne zioła apteki pana Arka za co mu jeszcze raz bardzo dziękujemy :D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
Arek
Vice-President
Vice-President
Kontakt:

Re: Wystawa

Post autor: Arek »

Kowall, a fota tej zaliczkowanej miniaturki gdzie ??? :shock: :mrgreen:
Ładne autka tak BTW ;)
Awatar użytkownika
GREGOR
Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
Kontakt:

Re: Wystawa

Post autor: GREGOR »

Kowall powiedz szczerze że miałeś ochotę na ten silnik , fajne bryczki szkoda że po za zasięgiem zwykłego śmiertelnika :D
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
ODPOWIEDZ