Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Stało się ... mam jeżdzącą trajkę Stworzył ją Artur z Bojanowa ,poniżej kilka zdjęc z budowy . Wiem ma ciulowy tył ... się zrobi - na zimę Jest dokładnie taka jaką zawsze chciałem Omega 3,0, manual ..... zapierdalator
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak jak piszesz fajny zapierdalator ,a co do ciulowego tyłu to ciężko ocenić bo nie zapdałeś żadnego zdjęcia tyłu w całości , ale przodzik ok to myślę że z tyłem też nie jest tak źle --ocenimy na zlocie--
kowall pisze:Tak jak piszesz fajny zapierdalator ,a co do ciulowego tyłu to ciężko ocenić bo nie zapdałeś żadnego zdjęcia tyłu w całości , ale przodzik ok to myślę że z tyłem też nie jest tak źle --ocenimy na zlocie--
tak to wygląda , trza by mechaniorową skopiować jak wyrazi zgodę
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kowall pisze:Tak jak piszesz fajny zapierdalator ,a co do ciulowego tyłu to ciężko ocenić bo nie zapdałeś żadnego zdjęcia tyłu w całości , ale przodzik ok to myślę że z tyłem też nie jest tak źle --ocenimy na zlocie--
No i widzisz ,teraz mamy obraz całości ,niech se teraz każdy sam osądzi i jak umie lepiej to niech zrobi a co do mechaniorowej traji to widziałem ją parę razy i już nie pamiętam jak wygląda ,ale to chyba mały problem bo przecież będzie nią na zlocie to sobie ją wszyscy przypomnimy mechanior przyjacielu, trzymamy za ciebie kciuki
Mechaniorową by było fajnie, a jeszcze fajniej tył F14 Tomcat
edit:
A jeszcze lepiej coś pomiędzy
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Byłem dzisiaj u Bynia i widziałem jego nowy nabytek, fajna bestia, zaskoczeniem jest karosa bo cała metalowa (zakładałem że to laminat). Jeszcze raz gratuluję.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem