Kontener Morski
- MISIEK
- Kontakt:
Kontener Morski
kupię kontener morski 12 metrowy w rozsądnej cenie może ma ktoś dojścia do takich najlepiej z lek sza uszkodzony będzie robił tylko za magazyn.
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Re: Kontener Morski
Pisz do Wiktora, coś kiedyś wspominał na ten temat.
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
-
- Kontakt:
wpisz w wujka google
kupie konterner morski i na olx masz ich z 50 sztuk
cena za 12 to jakas 5600 zloty podaj cos blizej czyli cene jaka masz na to i sie poszuka
kupie konterner morski i na olx masz ich z 50 sztuk
cena za 12 to jakas 5600 zloty podaj cos blizej czyli cene jaka masz na to i sie poszuka
- mechanior
- Member
- Kontakt:
Też myslałem o takim jako szybki garaż ale cena mnie zniechęciła i kupiłem izotermę z auta cięzarowego wymiar 2,5 x 2,5 x 6 m. dałem 2 tysie, z transportem. Poszukaj na olx, jest tego trochę .
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
- MISIEK
- Kontakt:
właśnie te co są na aledrogo lub na olx to cena powala nieraz idzie trafić jakiś uszkodzony lub nieszczelny za dobre pieniądze, kumpel w tamtym roku za nabył takiego za 3500 z przywozem , izoterma w moim przypadku nie wchodzi w grę zbyt cenny sprzęt tam będzie schowany a do takiego kontenera się włamać to już trzeba przywlec trochę więcej narzędzi a i czasu więcej potrzeba
-
- Kontakt:
TA JASNE potrzeba czasu na niego na wlam
unas jest prawie nowy bo w kurewsko dobrym stanie , kludki z patentem 10 antywlamaniowki
mieli dobry lancuch, terenowke i wyrwali drzwi
kludek bylo dwie sztuki
zabrali, pily, kosiarki, podkaszarki
i sobie pojechali
unas jest prawie nowy bo w kurewsko dobrym stanie , kludki z patentem 10 antywlamaniowki
kludek bylo dwie sztuki
zabrali, pily, kosiarki, podkaszarki
i sobie pojechali
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
u mnie też jakby chcieli to by wyrwali drzwi...ale ze ścianąseat pisze:(..)
(..)

Jak się trochę pomyśli/podejrzy u innych to jest wiele prostych patentów, które pochłoną złodziejowi czas na dobranie się i zabranie tego co tam sobie nawyobrażał

It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
co tam zrobiłeś ? walnij opis, niech inni też się zabezpiecząCzarek-trike pisze:u mnie też jakby chcieli to by wyrwali drzwi...ale ze ścianąseat pisze:(..)
(..)![]()
Jak się trochę pomyśli/podejrzy u innych to jest wiele prostych patentów, które pochłoną złodziejowi czas na dobranie się i zabranie tego co tam sobie nawyobrażał

- Wiktor
- Kontakt:
Ja kupowałem morski 12m w super stanie. Cena z transportem i dźwignię 7 tysięcy. Mi służy jako magazyn. Super rozwiązanie. Gruba blacha. Mam go na ogrodzonym placu więc o antywłamaniowych się nie wypowiadam. Ogólnie najlepsze co można wymyślić za takie pieniądze. Mój ma jeszcze ważnym ważny certyfikat morski. Należność uszkodzony można kupić taniej i też da radę.
idą zmiany
- MISIEK
- Kontakt:
podobną cenę mi w baltonie podali , mam jeszcze na oku 12m izotermę do oblukania , ale kontener bardziej do mnie przemawia
- Wiktor
- Kontakt:
Kontener jest z bardzo grubej blachy. Jak masz troszkę kasy to można go ocieplić na wiele sposobów.
Izoterma wyknana jest raczej z gównoblachy z rdzeniem poliuretanowym lub Styropian.
Obejrzyj sobie dokładnie morski a juz na izotermę przejdzie Ci chęć.
Jest teraz fajny system natrysku piany poliuretanowej wewnątrz w celu ocieplenia, ale jest dość drogi.
Miałem izoternę 2x2 na 5 metrów ale to raczej nie nadaje się na natywłam.
Izotermy często są robione z kompozytu i nawet blachy nie zawierają, a jeżeli to cienkie alu
Izoterma wyknana jest raczej z gównoblachy z rdzeniem poliuretanowym lub Styropian.
Obejrzyj sobie dokładnie morski a juz na izotermę przejdzie Ci chęć.
Jest teraz fajny system natrysku piany poliuretanowej wewnątrz w celu ocieplenia, ale jest dość drogi.
Miałem izoternę 2x2 na 5 metrów ale to raczej nie nadaje się na natywłam.
Izotermy często są robione z kompozytu i nawet blachy nie zawierają, a jeżeli to cienkie alu
idą zmiany
- MISIEK
- Kontakt:
stoi u mnie w robocie kilka sztuk morskich dlatego o takim myślę , nie no izotermie sobie już odpuściłem , widziałem właśnie w necie jak koleś styropianem ocieplił nawet to wyglądało . Myślę że w następnym tygodniu będzie już stał na działce
- MISIEK
- Kontakt:
kontener kupiony temat to usunięcia
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
jaki kupiłeś i ile Cię to kosztowało jeśli można, sam się rozglądam za takimMISIEK pisze:kontener kupiony temat to usunięcia
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- MISIEK
- Kontakt:
40 hc 6000 tyś z transportem