Co prawdaż nie będzie to Traka ale też będzie zajebiście
Powoli powstaje mały wariat w postaci Buggy
Silnik z poczciwego Yamaha xj600 tylko 60 KM ale tylko z 300 kg
zdjęcia zrobione słoikiem po ogórkach ale są
Jutro jakznajdę chwilkę to zrobię aparatem .
C>D>N.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W panach było zawieszenie pneumatyczne , w planach miało latać więcej po asfalcie , Ale plany się zmieniły i będzie to latało głównie w terenie , Więc raczej pneumatyczne zawieszenie nie da rady w szybkim terenie , głównie szutry , łąki i rżyska po żniwach
A na filmiku pokazane jak działa poducha bez kompresora , za pomocą pompki do rowera
winda pisze:no własnie. wydaje się że to bez mechanizmu różnicowego więc i zębatke łatwo zamontować
Bez mechanizmu różnicowego , stała szpera , zębatkę łatwo zamontować tylko trzeba najpierw dorobić odpowiednio większą . A łączenie półosi zrobione z podpory wału od stara
winda pisze:no własnie. wydaje się że to bez mechanizmu różnicowego więc i zębatke łatwo zamontować
Bez mechanizmu różnicowego , stała szpera , zębatkę łatwo zamontować tylko trzeba najpierw dorobić odpowiednio większą . A łączenie półosi zrobione z podpory wału od stara
traję zrobiłem w trzy miesiące , ale zapierdalałem po 15 godzin , teraz pracuję od 6tej do 16tej , obiadek i biegiem do garage , 22 trza iść spać aby w miarę przytomnym w pracy być.
Za dużo nie porobię bo garage mały , zaplecze warsztatowe skromne ,
Ale to się da !!! Panie majster
adaśko pisze:traję zrobiłem w trzy miesiące , ale zapierdalałem po 15 godzin , teraz pracuję od 6tej do 16tej , obiadek i biegiem do garage , 22 trza iść spać aby w miarę przytomnym w pracy być.
Ale z tych trzech miesięcy to dwa miesiące wóda i fajki
adaśko pisze:traję zrobiłem w trzy miesiące , ale zapierdalałem po 15 godzin , teraz pracuję od 6tej do 16tej , obiadek i biegiem do garage , 22 trza iść spać aby w miarę przytomnym w pracy być.
Ale z tych trzech miesięcy to dwa miesiące wóda i fajki