na Chorwacje troszkę mało czasu ale po Szwecji mozesz polatać. nocka na promie i jesteś w Skandynawii.
Dzieciaki będa miały atrakcje płynąc ogromnym promem
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Jeżeli w PL - to dawaj na mazury - baza dla kamperów jest mocno rozwinięta, fajne klimatyczne miejsca, dużo jezior ( można wypożyczyć motorówkę, kajaki, rowery wodne itd), sporo historii (np. kwatera Hitlera pod Kętrzynem gdzie był zamach na niego).
Sulkyrider pisze:I nad Biebrzę można... i polecam zwiedzanie twierdzy Osowiec.
a z Biebrzy niedaleko do Bohonik ( można wejść do prawdziwego funkcjonującego meczetu) przez Białystok ( zapraszam) potem Białowieża a z Białowieży przez Lublin do Kazimierza nad Wisłą.
Rogowo między Dzwiżynem i Mrzeżynem od dziś słońce świeci miejsce na polu trzymam do Międzyzdroji 70 km do końca przyszłego tygodnia jestem . CAMPING ROGOWO ,PL DO jeziora 100m do morza 400m plaża pusta
Rob najlepiej jak zrobisz rodzinie niespodziankę i weżmiesz ją na tygodniowy oblot po zlotach motocyklowy(może być atomówka w Chełmnie) ,jak się żona dowie to myślę że jej mina będzie bezcenna a tak na poważnie jak byś był /przelatywał przez moje strony to zalicz Krasiejów Park Nauki i Rozrywki ,dla dzieciaków zajebista sprawa a i ty się możesz dużo dowiedzieć ,choć trochę przekłamują bo mówią tam że człowiek pochodzi od małpy a mnie przecież bocian przyniósł----kużwa może ja nie jestem człowiekiem ---
jozim pisze:Rob aby nie nad morze strasznie drogo i pogody ni hhu !!!
e tam....pogodę właśnie zapowiadają zajebista
przed chwiląa wróciłem z Helu....jeśli kogoś interesuje historia II wojny światowej,jest co poogladać.warto wybrac się na objazd melexem....łazic nie trzeba a kierownicy tych fur sa niezłymi przewodnikami i chętnie o kazdym zabytku opowiadają
Rob_trike pisze:No i pieeeeknie jest Doborowe towarzystwo, no i mistrz grila w akcji
Kurde, ja też tak chcę...
jedziemy do nich ?
Jedziemy ! kiedy wyjeżdżasz ?
wyjechać to 1 sprawa - druga czy nas przyjmą ?
a na poważnie pozazdrościć - uziemiony jestem przez pracę. że tak powiem właśnie się rozgrywa jak będzie wyglądało kilka kolejnych lat mego życia