Trajka Balcera i łezki
Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
- adrianjaw
- Kontakt:
Trajka Balcera i łezki
Witam
przepraszam że dopiero teraz wklejam w galerię -ostatnio mało kiedy siadam do komputera zbyt ładna pogoda ,
nasza trajka zbudowana została przez Krzysztofa ze Zduńskiej Woli trwało to trzy lata jest na maluszku ,chciało by się napisać że wprowadzę coś od siebie ale szczerze mówiąc w obecnej chwili nic naszym zdaniem nie wymaga ulepszeń.
pozdrawiamy wszystkich do zobaczenia na trasie.
przepraszam że dopiero teraz wklejam w galerię -ostatnio mało kiedy siadam do komputera zbyt ładna pogoda ,
nasza trajka zbudowana została przez Krzysztofa ze Zduńskiej Woli trwało to trzy lata jest na maluszku ,chciało by się napisać że wprowadzę coś od siebie ale szczerze mówiąc w obecnej chwili nic naszym zdaniem nie wymaga ulepszeń.
pozdrawiamy wszystkich do zobaczenia na trasie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Re: Trajka Balcera i łezki
Nigdy nie jest za późno, żeby się poprawić. Szkoda, że traja bez sąsiadki, siostry, czy innej roznegliżowanej madam Spoko sprzęt
- winda
- Secretary
- Kontakt:
no i gicor. kufer pewnie ze 200 litrów pojemności ma ?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Wiktor
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Świetne zdjęcia pozdrawiam
W powitalni też jest świetnie
W powitalni też jest świetnie
- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
Czy ta traja obecnie zamieszkuje Chrzanów ?
Dawno już nie było kaszlaka na 3 kołach każdy teraz subaryny, alfy czy inne omegi a tu taki polski klasyk
Dawno już nie było kaszlaka na 3 kołach każdy teraz subaryny, alfy czy inne omegi a tu taki polski klasyk
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
No właśnie, aż korci, żeby zrobić jakąś trajkę na maluszku...mazda pisze:Czy ta traja obecnie zamieszkuje Chrzanów ?
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- mazda
- Kontakt:
Pawlik my wiemy że robisz najładniejsze trajki na maluszku
- custom
- Member
- Kontakt:
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Pawlik zrobi szybkocustom pisze:Piotrek , nie wolno robić trajek na maluchu
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- adrianjaw
- Kontakt:
Cześć
mazda w Chrzanowie pracuje mieszkam w Jaworznie, masz nie daleko zapraszam na kawę a i pozdrów Tomka bo ostatnio coś mało go widzę ,a jeśli chodzi o trajkę na kaszlaku to całe szczęście że to jedzie tylko 120 bo miewam problemy z nadgarstkiem ,są też inne plusy zawsze będzie ktoś za wami kto opowie na zlocie co działo się na trasie po waszym przejeździe parę godzin potem
mazda w Chrzanowie pracuje mieszkam w Jaworznie, masz nie daleko zapraszam na kawę a i pozdrów Tomka bo ostatnio coś mało go widzę ,a jeśli chodzi o trajkę na kaszlaku to całe szczęście że to jedzie tylko 120 bo miewam problemy z nadgarstkiem ,są też inne plusy zawsze będzie ktoś za wami kto opowie na zlocie co działo się na trasie po waszym przejeździe parę godzin potem
- adrianjaw
- Kontakt:
Winda sory za zwłokę odnośnie kufra i jego pojemnościwinda pisze:no i gicor. kufer pewnie ze 200 litrów pojemności ma ?
fakt wielki ale konstruktor trajki umieścił tam zbiornik paliwa i dupa nic więcej tam nie włożę za to ubrałem ją w dodatkowe kufry boczne ,i ogólnie wprowadziłem kilka zmian przez zimę ,niebawem wkleje foty ale na razie jestem w trakcie składania
- adrianjaw
- Kontakt:
No proszę chwilkę mnie nie było a tu takie rzeczycustom pisze:Piotrek , nie wolno robić trajek na maluchu
custom wyzywam cie na pojedynek na zlocie ty wybierz teren konkurencji ja wybiorę rodzaj
- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
to bez sensu , więc po co ta atrapa miedzy nogami Ja bym szybko, zbiornik przywrócił na swoje miejsce , a kufer do zacnych celów przystosowaładrianjaw pisze:Winda sory za zwłokę odnośnie kufra i jego pojemnościwinda pisze:no i gicor. kufer pewnie ze 200 litrów pojemności ma ?
fakt wielki ale konstruktor trajki umieścił tam zbiornik paliwa i dupa nic więcej tam nie włożę za to ubrałem ją w dodatkowe kufry boczne ,i ogólnie wprowadziłem kilka zmian przez zimę ,niebawem wkleje foty ale na razie jestem w trakcie składania
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- mazda
- Kontakt:
Ja to nawet mam zbiornik dla Ciebie a tą atrapę pogoń na allegro, kufer będzie na namiot, ciuchy, śpiwory i %%%
Daj więcej zdjęć, takich bardziej szczegółowych tego zacnego sprzętu.
Co do kawki, to z chęcią tylko unormuje to i owo oraz mam zaległe odwiedziny w Mogilanach i na Dębnikach
Co do kawki, to z chęcią tylko unormuje to i owo oraz mam zaległe odwiedziny w Mogilanach i na Dębnikach
- custom
- Member
- Kontakt:
Świetnie , już się nie mogę doczekać Chyba nie będę mógł spaćadrianjaw pisze:No proszę chwilkę mnie nie było a tu takie rzeczycustom pisze:Piotrek , nie wolno robić trajek na maluchu
custom wyzywam cie na pojedynek na zlocie ty wybierz teren konkurencji ja wybiorę rodzaj
Omne Trinum Perfectum.
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Może się wspólnie wybierzemy do Jaworzna?mazda pisze:Ja to nawet mam zbiornik dla Ciebie a tą atrapę pogoń na allegro, kufer będzie na namiot, ciuchy, śpiwory i %%%
- franky
- Member
- Kontakt:
To jak będziesz jechał to można się podłączyć? Wpraszam się z Mazdą na kawe.adrianjaw pisze:Cześć
- mazda
- Kontakt:
Tylko ja jadę terenówką no i mam pasażera w postaci żony. W aucie nie palimy, nie sikamy, nie plujemy przez zamknięte okna
- franky
- Member
- Kontakt:
Palnę Cię Młodzieńcze! Potrafię się zachować w towarzystwie kobiet. Pojadę Trajką. Nie palę, Nie sikam w gacie. Nie pluję przez szybkę w kasku. A tak nawiasem przywiozłeś swój sprzęt?mazda pisze:Tylko ja jadę terenówką no i mam pasażera w postaci żony. W aucie nie palimy, nie sikamy, nie plujemy przez zamknięte okna
- mazda
- Kontakt:
Spoko, to mój stały tekst sprzęt u Customa leżakuje.
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
no to trzeba w Jaworznie spota zrobić, Mazda jak się będziesz wybierał to daj znać.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
Dobra to morze ja tez MOIM POMNIKIEM DOJADE tylko pytanie KTO kleka ? Kolo pomnika Castom ?yunkers pisze:no to trzeba w Jaworznie spota zrobić, Mazda jak się będziesz wybierał to daj znać.
Bay
- franky
- Member
- Kontakt:
Mazda zagoniony, ale w ramach wycieczki bliskiej chetnie odwiedzę.yunkers pisze:no to trzeba w Jaworznie spota zrobić, Mazda jak się będziesz wybierał to daj znać.
- custom
- Member
- Kontakt:
Mazda , mógłbyś spokojnie zrobić temat budowy . Co Cię powstrzymuje ? wszakże rama już jestmazda pisze:Spoko, to mój stały tekst sprzęt u Customa leżakuje.
Omne Trinum Perfectum.