Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Witam
przepraszam że dopiero teraz wklejam w galerię -ostatnio mało kiedy siadam do komputera zbyt ładna pogoda ,
nasza trajka zbudowana została przez Krzysztofa ze Zduńskiej Woli trwało to trzy lata jest na maluszku ,chciało by się napisać że wprowadzę coś od siebie ale szczerze mówiąc w obecnej chwili nic naszym zdaniem nie wymaga ulepszeń.
pozdrawiamy wszystkich do zobaczenia na trasie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
mazda pisze:Czy ta traja obecnie zamieszkuje Chrzanów ?
Dawno już nie było kaszlaka na 3 kołach każdy teraz subaryny, alfy czy inne omegi a tu taki polski klasyk
No właśnie, aż korci, żeby zrobić jakąś trajkę na maluszku...
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Cześć
mazda w Chrzanowie pracuje mieszkam w Jaworznie, masz nie daleko zapraszam na kawę a i pozdrów Tomka bo ostatnio coś mało go widzę ,a jeśli chodzi o trajkę na kaszlaku to całe szczęście że to jedzie tylko 120 bo miewam problemy z nadgarstkiem ,są też inne plusy zawsze będzie ktoś za wami kto opowie na zlocie co działo się na trasie po waszym przejeździe parę godzin potem
winda pisze:no i gicor. kufer pewnie ze 200 litrów pojemności ma ?
Winda sory za zwłokę odnośnie kufra i jego pojemności
fakt wielki ale konstruktor trajki umieścił tam zbiornik paliwa i dupa nic więcej tam nie włożę za to ubrałem ją w dodatkowe kufry boczne ,i ogólnie wprowadziłem kilka zmian przez zimę ,niebawem wkleje foty ale na razie jestem w trakcie składania
winda pisze:no i gicor. kufer pewnie ze 200 litrów pojemności ma ?
Winda sory za zwłokę odnośnie kufra i jego pojemności
fakt wielki ale konstruktor trajki umieścił tam zbiornik paliwa i dupa nic więcej tam nie włożę za to ubrałem ją w dodatkowe kufry boczne ,i ogólnie wprowadziłem kilka zmian przez zimę ,niebawem wkleje foty ale na razie jestem w trakcie składania
to bez sensu , więc po co ta atrapa miedzy nogami Ja bym szybko, zbiornik przywrócił na swoje miejsce , a kufer do zacnych celów przystosował
Ja to nawet mam zbiornik dla Ciebie a tą atrapę pogoń na allegro, kufer będzie na namiot, ciuchy, śpiwory i %%%
Daj więcej zdjęć, takich bardziej szczegółowych tego zacnego sprzętu.
Co do kawki, to z chęcią tylko unormuje to i owo oraz mam zaległe odwiedziny w Mogilanach i na Dębnikach
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
mazda pisze:Ja to nawet mam zbiornik dla Ciebie a tą atrapę pogoń na allegro, kufer będzie na namiot, ciuchy, śpiwory i %%%
Daj więcej zdjęć, takich bardziej szczegółowych tego zacnego sprzętu.
Co do kawki, to z chęcią tylko unormuje to i owo oraz mam zaległe odwiedziny w Mogilanach i na Dębnikach
adrianjaw pisze:Cześć
mazda w Chrzanowie pracuje mieszkam w Jaworznie, masz nie daleko zapraszam na kawę a i pozdrów Tomka bo ostatnio coś mało go widzę ,a jeśli chodzi o trajkę na kaszlaku to całe szczęście że to jedzie tylko 120 bo miewam problemy z nadgarstkiem ,są też inne plusy zawsze będzie ktoś za wami kto opowie na zlocie co działo się na trasie po waszym przejeździe parę godzin potem
To jak będziesz jechał to można się podłączyć? Wpraszam się z Mazdą na kawe.
mazda pisze:Tylko ja jadę terenówką no i mam pasażera w postaci żony. W aucie nie palimy, nie sikamy, nie plujemy przez zamknięte okna
Palnę Cię Młodzieńcze! Potrafię się zachować w towarzystwie kobiet. Pojadę Trajką. Nie palę, Nie sikam w gacie. Nie pluję przez szybkę w kasku. A tak nawiasem przywiozłeś swój sprzęt?