Z przyczyn niezależnych od nas, budowa została przerwana, a ja byłem zmuszony przez trzy lata tułać się po świecie za chlebem.
Od wakacji jestem już w domu i nigdzie się nie wybieram

O qrwa a ja myślałem, że problemem będzie ciągać traje do warszawy. Bo na jednej wizycie się nie skończybandit pisze:Jak wygląda? jak przez okno...
Jak ma trajenke zrobioną to składa wniosek w ministerstwie transportu o rejestracje opłata łosiemset zeta, potem składasz wniosek do jednego z 5-ciu ośrodków w kraju, np PIMOT lub ITS w Wawie. Dostarczasz świadectwa homo na wszystkie elementy z których zrobiłeś traje (nie interesi ich że np na lampach masz znaczki homo nabite- o ile są...) mo byc papirus....nie masz? no problem, oni zrobią , oczywiście za odpowiedni nominał... i tak se będa wyrabiac testować , i kasiurre kasować ...wg info różnych zdobytych ceny tak od 30 tysi do stu ....
powodzenia.
A znasz chociaż jeden przypadek w pl kto uzyskał rejestracje na nowych zasadach???custom pisze:bandit pisze:Jak wygląda? jak przez okno...
Jak ma trajenke zrobioną to składa wniosek w ministerstwie transportu o rejestracje opłata łosiemset zeta, potem składasz wniosek do jednego z 5-ciu ośrodków w kraju, np PIMOT lub ITS w Wawie. Dostarczasz świadectwa homo na wszystkie elementy z których zrobiłeś traje (nie interesi ich że np na lampach masz znaczki homo nabite- o ile są...) mo byc papirus....nie masz? no problem, oni zrobią , oczywiście za odpowiedni nominał... i tak se będa wyrabiac testować , i kasiurre kasować ...wg info różnych zdobytych ceny tak od 30 tysi do stu ....
Aż tak źle ?
Witaj Nikodemie. Miałem identyczną sytuację z swoją trajką, koniec końców za kilka tys kupiłem trajczana, którego przerobie pod siebie a traję którom zbudowałem z bólem serca i drzazgą w dupie rozbiorę na części. Przemyśl zagadnienie, walka z wiatrakami, złom z papirem, czy kupno gotowca- ewentualnie wycieczka zagramaniczna. Pozdrawiamnikodem11 pisze:Nie było moim marzeniem mieć trajkę (w sensie kupić) ,tylko zrobić taką jaką sobie wymarzyłem i nią pojeździć. Dlatego będę się chwytał trudniejszych rozwiązań. Nie odmówię sobie tej przyjemności
Jutro zadzwonię do kolegi z wydziału komunikacji żeby dowiedzieć się jak to teraz wygląda.
Napisałeś że chcesz coś silniejszego więc zaporożec odpada.nikodem11 pisze:Myślę wydać max 17000 zł biorąc pod uwagę, że będę chciał po swojemu co nieco przerobić.Myśle o czymś silniejszym,żeby w przyszłości jakiś kemping mały ciągać na wypady veckendowe z moją żoneczką i córeczkąAaaaa muszę mieć 3 osobową oczywiscie,bo curcia by mi tego nie wybaczyła
. Co sądzicie o trajkach na bazie zaporożca?
![]()
![]()
![]()
Kiedyś mówili że takie cuda to w erzenikodem11 pisze:Myślę wydać max 17000 zł biorąc pod uwagę, że będę chciał po swojemu co nieco przerobić.Myśle o czymś silniejszym,żeby w przyszłości jakiś kemping mały ciągać na wypady veckendowe z moją żoneczką i córeczkąAaaaa muszę mieć 3 osobową oczywiscie,bo curcia by mi tego nie wybaczyła
![]()
![]()
![]()
nie jest 3 osobowa no i jako motocykl nie pociągnie przyczepy kempingowej - nadal erasekuwawa pisze:http://olx.pl/oferta/trike-1-5-automat- ... 85fd46ec11
Jak ma przerabiać to zrobi sobie fotele na 3 osoby, pojedzie na przegląd i dało by radę pod warunkiem dużej DMC. Przyczepka odpada.rożek pisze:nie jest 3 osobowa no i jako motocykl nie pociągnie przyczepy kempingowej - nadal erasekuwawa pisze:http://olx.pl/oferta/trike-1-5-automat- ... 85fd46ec11
jeśli ta trajka, którą zrobiłeś śmiga, pasuje ci itd. to.... ja bym jej nie rozbierał. Pomyśl kurwa...Budrys pisze:(..)Miałem identyczną sytuację z swoją trajką, koniec końców za kilka tys kupiłem trajczana, którego przerobie pod siebie a traję którom zbudowałem z bólem serca i drzazgą w dupie rozbiorę na części. Przemyśl zagadnienie, walka z wiatrakami, złom z papirem, czy kupno gotowca- ewentualnie wycieczka zagramaniczna. Pozdrawiam
Z tą kasą to chyba za dużo nie zwojujesz.nikodem11 pisze:Myślę wydać max 17000 zł biorąc pod uwagę, że będę chciał po swojemu co nieco przerobić.Myśle o czymś silniejszym,żeby w przyszłości jakiś kemping mały ciągać na wypady veckendowe z moją żoneczką i córeczkąAaaaa muszę mieć 3 osobową oczywiscie,bo curcia by mi tego nie wybaczyła
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość