Szukam gaźników webera IDF36 bądź IDF40 do garbusa
Może ma ktoś na zbyciu niepotrzebne a za rozsądną cenę

Dzięki
Krystiana Traja to było jak dla mnie mistrzostwo świata , wyjebana kasa na silnik Rożka to mam nadzieję że tylko to była pomyłka Gaźnikowca , ale jak to bydle krasiana się wkręca to mała bania i potwierdzam tyle , że gaźniory są od jakiejś Hondzi r 4 i były one podzielone na pół jakimś tam im znanym sposobem , ale jak ten silnik się wkręcał !!!! to tylko Babkowi zlotowicze wiedzą !!!!sekuwawa pisze:Krasian ma 4 sztuki od japońca. Muszę go kiedyś przymusić by skrobnął od czego, na jakich dyszach i co trzeba dorobić. Koszt gaźników ok 200zł, a Webery się nie umywają. To naprawdę chodzi dożo lepiej na tych podciśnieniach.
Do sprzedania na komplet chińskich kopi Webera z zestawem cięgien za 1100zł do zapłacenia. Gaźniki mają zrobione 1000km. Podobno chodzi to też fajnie.
szału nie ma. 29 km/h !! a próbowałeś wrzucić dwójkę ?rożek pisze:Jak wszyscy wiedza mechanik ze mnie żaden, ale po zlocie lekko się uparłem w temacie ustawienia gaźników - trajka Krasiana mnie zmobilizowała. Nabyłem vacuometr do synchronizacji i po kilku dniach testów z gaźnikami trajka znowu jeździ. Test prędkości z dnia dzisiejszego na zdjęciu, a myślę że jeszcze trochę powalczę.
adaśko pisze:ale się naebałem![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość