polecam http://tablica.pl/oferta/trike-trojkolo ... 8b69114b7d ino trzeba dołożyć conieco , ale warto zainwestować , znam właściciela coś tam utargujesz , bo poczciwy człek jest, a w sumie cena z ogłoszenia i tak jest za mała
do 10 k to nie poszalejesz - ale jest co nieco na allegro czy tablica zerkaj i pytaj może ktoś zna to coś podpowie. A że traja z linka warta polecenia to fakt
Cześć ,jeżeli interesuje Cie coś takiego jak na zdjęciu to będzie do sprzedania.Jest to oryginalny WK TRIKE w przyszłym tygodniu go zarejestruje i będzie czekał na jakiegoś jeźdźca.Tylko te 10 kawałków to Ci trochę braknie ,do tego dodam fege półki, lagi i kierownicę żeby ten przedni zawias dostał troche wyglądu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kiedys sie Grzech zastanawiał nad nowym hdkiem - chcial kupuic w koszty jako pojazd serwisowy do dojazdow do wiatraków ( 200 m polną droga od domu ) ale namówiłem go - po huj Ci jakiś gówniany HD
motocykl to taki sam pojazd służbowy jak każdy inny - oczywiście może służyć TYLKO do celów związanych z wykonywaniem działalności, jak wszystkie samochody służbowe
większość aut nie ma homologacji ciężarowej, co nie znaczy że ich zakup i użytkowanie nie jest kosztem ( z tego co pamiętam nie odliczasz vatu natomiast w koszty idzie faktura w wartości brutto)- a możesz mieć kilka pojazdów firmowych, minus jest taki że jak je będziesz sprzedawał to trzeba podatek odprowadzić.
winda pisze:Luk. sporo firm trzyma na placu zardzewiałego żuka. jak myslisz? dla ozdoby?
ale to kurwa nie dojedzie na przegląd, co ja z tym zrobię?
Ale właściwie to po co ten przegląd, przecież ten żuk ma mieć go tylko w momencie przerejestrowywania na twoją firmę bo tego wymaga WK. A potem to kto Ci zabroni w firmie korzystać z żuka bez przeglądu
przypominam przy okazji za żuk i nysa to zajebiste auta. a skrzynia 3 biegowa to mistrzostwo świata. pokazcie mi nowe auto z taka widocznościa z miejsca kierownika
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
winda pisze:przypominam przy okazji za żuk i nysa to zajebiste auta. a skrzynia 3 biegowa to mistrzostwo świata. pokazcie mi nowe auto z taka widocznościa z miejsca kierownika
A najlepsze w tej skrzyni jest to że w miejscu gdzie większość samochodów ma jedynkę to w żuku jest wsteczny