Na razie żenię koła od ruska z hamulcowaniem od Fiata CC. Posiadam też do tego trochę Tico i będzie coś z Subaru. Będzie też coś ze 126p.
Więcej nie powiem, nie potwierdzę i nie zaprzeczę, ale na bieżąco zamelduję jak się coś nowego pojawi

Wiatrakowiec?Luksky pisze:a ja obstawiam ten helikopter bez napędu czy jak mu tam.
To się nazywa zmiana koncepcji.Luksky pisze:ja juz raz widzialem SUlkyego w ferworze walki. Budował, budował a jak pojechalismy z Wiśnią oglądać to rozpierdalał młotem
czyżby coś typu traja czerwonego scorpionaSulkyrider pisze:Ma ktoś na zbyciu taki kawałek malucha, że jest tam bęben hamulcowy, z piastą i tym niby przegubem?
Rożek , przecież znasz Sukiego nie od dzisiaj i wiesz że onto wielki indywidualista i nie będzie powielał cudzych projektów , na pewno ma jakiś fajny plan pod tą swoją czapeczką z dżememrożek pisze:czyżby coś typu traja czerwonego scorpionaSulkyrider pisze:Ma ktoś na zbyciu taki kawałek malucha, że jest tam bęben hamulcowy, z piastą i tym niby przegubem?![]()
![]()
Sulkyrider pisze:To się nazywa zmiana koncepcji.Luksky pisze:ja juz raz widzialem SUlkyego w ferworze walki. Budował, budował a jak pojechalismy z Wiśnią oglądać to rozpierdalał młotem
Wytłumaczę Ci na przykładzie. Masz żonę...
Sulk Ty się bierz za politykęSulkyrider pisze: Więcej nie powiem, nie potwierdzę i nie zaprzeczę, ale na bieżąco zamelduję jak się coś nowego pojawi![]()
Dzięki,mam już 2 takieseta pisze:Z częściami od malca to nie pomogę ale z Tico wymontowałem silnik i część instalacji więc reszta się marnuje
Nie. Nowy Morgan ma hamulce tarczowe, wyeksponowany silnik i koła 18 cali, a ja mam 19 i bębny. Zły trop.andy pisze:mnie się widzi że będzie coś w ten deseń
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość